Likud Partisi

Likud Partisi

Son dakika Likud Partisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Likud Partisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Likud Partisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Likud Partisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan likud partisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 180 likud partisi haberi bulunmuştur. Tüm likud partisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı
İsrail'de hükümet karşıtları sokağa çıktı İsrail'in kuzeyindeki Hayfa kentinde yüzlerce kişi İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu tarafından hükümetin kurulmasını protesto etmek için sokağa çıktı.
24.12.2022 Dünya
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi
İsrail'de hükümeti kurma görevi Netanyahu'ya verildi İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, 1 Kasım’da yapılan genel seçimlerin ardından hükümeti kurma görevini eski Başbakan ve muhalefet lideri Binyamin Netanyahu'ya verdi.
13.11.2022 Dünya
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu
İsrail'de seçim sonuçları belli oldu İsrail'deki sandık çıkış anketlerine göre eski Başbakan Netanyahu liderliğindeki sağ blok Mecliste hükümeti kurabilecek sandalye sayısına ulaştı.
1.11.2022 Dünya
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı
Netanyahu'nun partisi seçimleri önde tamamladı İsrail televizyonlarında yayınlanan sandık çıkış anketlerine göre, Başbakan Binyamin Netanyahu’nun partisi Likud, 33 milletvekili çıkararak seçimde birinci oldu.
23.03.2021 Dünya
Netanyahu'dan 'ilhak' açıklaması: Hala mümkün
Netanyahu'dan 'ilhak' açıklaması: Hala mümkün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, hükümetinin işgal altındaki Batı Şeria’nın bazı kısımlarını ilhak etme planının uygulanabilirliğinin hala mümkün olduğunu söyledi.
3.08.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri İsrail Meclisine damga vurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sözleri İsrail Meclisine damga vurdu Ortak Arap Listesi Bloku Üyesi Milletvekili Ahmed et-Tıybi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgüyle bahsetmesi Likud Partisi milletvekillerini rahatsız etti. Başkan Erdoğan'ı kötülemeye çalışan Likud Partisi milletvekillerine cevap veren Tıybi'den tokat gibi bir cevap geldi. "Ben karizmatik liderleri severim. Hakkında yolsuzluk iddianamesi olanı değil." diyerek Netanyahu'ya gönderme yapan Ahmed et-Tıybi, "Sizin lideriniz Erdoğan'la barışmak için yerlerde sürünüyor" ifadelerini kullandı.
27.04.2020 Dünya
Facebook'tan Netanyahu'ya paylaşım engeli
Facebook'tan Netanyahu'ya paylaşım engeli Sosyal medya hesabı Facebook üzerinden ülkesindeki Arap azınlığa yönelik tahrik edici mesaj paylaşmasının ardından İsrail Başbakanı Netanyahu'nun hesabının mesaj gönderme özelliği engellendi.
12.09.2019 Dünya
İsrail seçimlerinin resmi sonuçları açıklandı
İsrail seçimlerinin resmi sonuçları açıklandı İsrail'de salı günü yapılan erken genel seçimlerin resmi sonuçlarına göre Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Likud Partisi 36 sandalye kazandı.
12.04.2019 Dünya
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın
İsrail seçimleri: Netanyahu hükümet kurmaya daha yakın İsrail basını, dün yapılan genel seçimlerde sandık çıkış anketlerine göre başa baş geçen yarışı Başbakan Binyamin Netanyahu'nun ittifak kurduğu sağ blokun kazandığını duyurdu.
10.04.2019 Dünya
Netanyahu'nun siyasi kariyeri bitebilir!
Netanyahu'nun siyasi kariyeri bitebilir! İsrail'de bugün genel seçim yapılıyor. İsrailliler bir anlamda Başbakan Binyamin Netanyahu'nun siyasi kariyerinin devam edip etmeyeceğini oylayacak.
9.04.2019 Dünya
İsrail'de sağcıların iktidarda kalması tehlike altında
İsrail'de sağcıların iktidarda kalması tehlike altında İsrail'deki seçime 3 gün kala açıklama yapan Likud Partisi lideri ve Başbakan Binyamin Netanyahu, sağcıların iktidarda kalmasının tehlike altında olduğunu söyledi.
6.04.2019 Dünya
İsrail'de Netanyahu dönemi sona mı eriyor?
İsrail'de Netanyahu dönemi sona mı eriyor? İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun en yakın rakipleri olarak gösterilen Benny Gantz ve Yair Lapid'in seçime tek liste ile gideceklerini açıklaması ülkedeki seçim yarışını kızıştırdı
22.02.2019 Dünya
Netanyahu'nun partisinin seçim afişinde Trump fotoğrafı
Netanyahu'nun partisinin seçim afişinde Trump fotoğrafı İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun partisi Likud, ABD Başkanı Donald Trump'ın fotoğrafını seçim kampanyasında kullanmaya başladı.
3.02.2019 Dünya
İsrail'de o isim istifa etti
İsrail'de o isim istifa etti İsrail'in Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Danny Danon, görevinden istifa etti. Danon’nun Netenyahu’nun liderliğini yaptığı Likud Partisi’nden aday olacağı açıklandı.
26.12.2018 Dünya
Netanyahu'nun Kudüs adayı ilk turda elendi
Netanyahu'nun Kudüs adayı ilk turda elendi İsrail'e bağlı Kudüs Belediye Başkanlığı için yarışan adaylardan, Başbakan Binyamin Netanyahu'ya yakınlığıyla bilinen Zeev Alkin ilk turda elenerek seçimi kaybetti.
31.10.2018 Dünya
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz
İsrail'den Trump'a tepki: Filistin devleti kurulamaz Yahudi Evi Partisi lideri ve İsrail Eğitim Bakanı Naftali Benet, Trump'ın İsrail'in gerçek bir dostu olduğunu ancak Yahudi Evi Partisi hükümette kaldığı müddetçe, Filistin devletinin kurulamayacağını iddia etti
27.09.2018 Dünya
'İki devletli çözüm öldü'
'İki devletli çözüm öldü' İsrail Bilim, Teknoloji ve Uzay Bakanı Ofir Akunis "İsrail'e komşu bağımsız bir Filistin devletinin kurulmasını öngören iki devletli çözüm ilkesinin öldüğünü" söyledi.
3.09.2018 Dünya
İsrail Filistin bayrağı açanlara hapis cezası vermeye hazırlanıyor
İsrail Filistin bayrağı açanlara hapis cezası vermeye hazırlanıyor İsrailli milletvekilinin hazırladığı yasa tasarısında, toplantı ya da gösterilerde Filistin bayrağı açanlara 1 yıl hapis cezası öngörülüyor.
22.08.2018 Dünya
Orta Doğu'yu sarsacak hamle!
Orta Doğu'yu sarsacak hamle! İsrail parlamentosu bugün 7 yıldır hazırlık aşamasında olan tartışmalı 'ulus devleti' yasa tasarısını oyluyor.
16.07.2018 Dünya
Durdurun bu kan banyosunu! Kendileri bile isyan etti
Durdurun bu kan banyosunu! Kendileri bile isyan etti İsrail’in yaptığı, ABD destekli katliama kendi içlerinden de büyük tepki geldi. İsrail gazetesi Haaretz, ‘Kan banyosunu durdurun’ başlıklı makale yayımladı, ABD basını da açılışa katılan Ivanka’yı eleştirdi
15.05.2018 Gündem
Skandal: İsrail ordusunun herkese yetecek mermisi var!
Skandal: İsrail ordusunun herkese yetecek mermisi var! İsrail'de iktidardaki Likud Partisi'nin milletvekili Avi Dichter, Gazze'de onlarca Filistinlinin şehit edildiği saldırıların ardından "İsrail ordusunun herkese yetecek mermisi var." diyerek gözdağı verdi
15.05.2018 Dünya
İsrail'den skandal karar!
İsrail'den skandal karar! Knesset Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, daha önce ilk oylaması yapılan tasarı mecliste ikinci ve üçüncü kez oylanarak kanunlaştı.
7.03.2018 Dünya
İsrail koalisyon şoku! Erkem seçim kapıda
İsrail koalisyon şoku! Erkem seçim kapıda İsrail Maliye Bakanı Moşe Kahlon'un, 2019 yılı için hazırlanan bütçe tasarısının zamanında onaylanmaması durumunda hükümetten çekilme tehdidinde bulunmasının ardından 6 partili İsrail koalisyon hükümetindeki çatlağın derinleştiği ve "erken seçimlerin kapıda" olduğu iddia edildi.
3.03.2018 Dünya
İsrail'in açıklamasına ABD'den yalanlama!
İsrail'in açıklamasına ABD'den yalanlama! İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, işgal altındaki Batı Şeria'yı ilhak ederek "tam egemenlik" sağlama konusu için ABD yönetimi ile görüştüğü bildirildi.
12.02.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Likud Partisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki likud partisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.