Leyla Lydia Tuğutlu

Leyla Lydia Tuğutlu

Son dakika Leyla Lydia Tuğutlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leyla Lydia Tuğutlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leyla Lydia Tuğutlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Lydia Tuğutlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla lydia tuğutlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 143 leyla lydia tuğutlu haberi bulunmuştur. Tüm leyla lydia tuğutlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla pozunu ilk kez takipçileriyle paylaştı!
Leyla Lydia Tuğutlu oğluyla pozunu ilk kez takipçileriyle paylaştı! Geçtiğimiz sene Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız evlenen oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 18 Ocak'ta 'Evren Deniz' adını verdiği bebeğini kucağına almıştı. Suda doğum yöntemini tercih eden ünlü isim, Instagram sayfasından ilk kez oğluyla çekilen bir fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşım...
4.04.2023 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu, suda doğum yaptığı anları paylaştı!
Leyla Lydia Tuğutlu, suda doğum yaptığı anları paylaştı! Geçtiğimiz haftalarda ilk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından suda doğum yaptığı anları paylaştı. Paylaşımında oğlu için "2023'ün bize hediyesi" diyen oyuncu, suda doğum yapma sürecinden ve hamileliğinde yaptıklarından bahsetti.
22.01.2023 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu: Oğluşumla ilk doğum günüm
Leyla Lydia Tuğutlu: Oğluşumla ilk doğum günüm 2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda Ceyhun Ergin ile sessiz sedasız Almanya'da evlendiklerini duyurmuştu. Nikah haberinin ardından hamilelik iddialarını doğrulayan Tuğutlu, 33. yaş gününde çekilen yeni fotoğrafını "Oğluşumla ilk doğum günüm" notuyla yayınladı.
31.10.2022 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir?
Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu hamile mi? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? Geçtiğimiz aylarda Almanya’da Ceyhun Ergün ile evlendiğini duyuran Leyla Lydia Tuğutlu, hamile olduğunu açıkladı. 6 aylık hamile olan Leyla Lydia Tuğutlu bebeğinin adını açıkladı. Peki, Leyla Lydia Tuğutlu kimdir? Leyla Lydia Tuğutlu’nun eşi Ceyhun Ergin kimdir? İşte detaylar…
25.10.2022 Ünlüler Dünyası
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda paylaşım!
Leyla Lydia Tuğutlu'dan karnı burnunda paylaşım! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda Ceyhun Ergin ile Almanya'da dünyaevine girdiğini duyurmuştu. Nikah haberinin ardından dört aylık hamile olduğu iddia edilen Tuğutlu, dedikoduları doğruladı. Ünlü oyuncudan karnı burnunda paylaşımlar geldi.
15.09.2022 Magazin
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dan güzel haber geldi!
Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu'dan güzel haber geldi! Son zamanlarda ekranlardan uzak olan Leyla Lydia Tuğutlu, geçtiğimiz aylarda Ceyhun Ergin ile sürpriz bir şekilde Almanya’da evlendiğini duyurmuştu. Ünlü oyuncunun 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
15.08.2022 Magazin
Ceyhun Ergin kimdir, kaç yaşında? Leyla Lydia Tuğutlu Ceyhun Ergin ile evlendiğini duyurdu!
Ceyhun Ergin kimdir, kaç yaşında? Leyla Lydia Tuğutlu Ceyhun Ergin ile evlendiğini duyurdu! 2008 Türkiye Güzeli Leyla Lydia Tuğutlu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ceyhun Ergin ile evlendiğini açıkladı. Peki, Ceyhun Ergin kimdir?
20.07.2022 Magazin
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Elçin Hatun'u Leyla Lydia Tuğutlu'dan şaşırtan itiraf
Uyanış Büyük Selçuklu'nun Elçin Hatun'u Leyla Lydia Tuğutlu'dan şaşırtan itiraf Uyanış Büyük Selçuklu'nun Elçin Hatun'u Leyla Lydia Tuğutlu'nun Ceyhun Ergin ile evlendiği ortaya çıktı. Oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Almanya'da sade bir düğünle evlendiğini açıkladı.
19.07.2022 Magazin
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir?
Elçin Hatun kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu karakterlerinden Elçin Hatun’un tarihteki yeri nedir? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yayın hayatına girmesinden sonra Selçuklu Devleti ve Selçuklu Devleti’ndeki karakterlerin hayatı merak edilip, araştırılmaya başlandı. Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle birlikte Selçuklu döneminde merak edilen şahsiyetlerden biri de Leyla Lydia Tuğutlu'nun canlandırdığı Elçin Hatun oldu. Tarihteki Elçin Hatun kimdir? Elçin Hatun'un tarihteki yeri ve önemi nedir?
5.10.2020 Gündem
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi
'Uyanış: Büyük Selçuklu' dünya çapında ses getirdi İlk bölümüyle zirveye oturan TRT 1’in iddialı yapımı 'Uyanış: Büyük Selçuklu', uluslararası TV araştırma şirketi 'The Wit'in haftalık öne çıkanlar bölümü olan Daily Hits listesine giren tek Türk dizisi oldu.
5.10.2020 Televizyon
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı!
Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış: Büyük Selçuklu yeni fragmanı yayınlandı! Uyanış Büyük Selçuklu ne zaman başlıyor? Uyanış Büyük Selçuklu oyuncu kadrosunda kimler var? Uyanış Büyük Selçuklu nerede çekiliyor? İşte Uyanış Büyük Selçuklu konusu ve oyuncuları
21.09.2020 Gündem
Anne olmak için gün sayıyor
Anne olmak için gün sayıyor Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu ve Begüm Akkaya doğumuna sayılı günler kalan Cansu Tosun'u ziyaret etti.
15.06.2020 Magazin
Spora giderken görüntülendi
Spora giderken görüntülendi Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Leyla Lydia Tuğutlu, yakın zamanda yeni bir projeyle dönüş yapacağını söyledi.
15.02.2020 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu'dan nefes kesen paylaşım!
Leyla Lydia Tuğutlu'dan nefes kesen paylaşım! Başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Leyla Lydia Tuğutlu sosyal medya paylaşımıyla büyük beğeni topladı.
1.11.2019 Magazin
Gökçe Bahadır'ın sırrı spor
Gökçe Bahadır'ın sırrı spor Erkan Kolçak Köstendil'in dört kıta, 13 ülkede oynadığı '12 Numaralı Adam' oyununun Türkiye turnesinin finali İstanbul'da yapıldı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen galaya; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu, Bülent Emrah Parlak ve Bige Önal gibi birçok ünlü isim katıldı.
28.09.2019 Magazin
Leyla Lydia Tuğutlu, beyaz mayolu pozuyla büyüledi
Leyla Lydia Tuğutlu, beyaz mayolu pozuyla büyüledi Son olarak Kızım dizisinde başrol oynayan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, mayolu pozuyla takipçilerinin büyük beğenisini topladı.
15.07.2019 Magazin
Kızım 34. final bölüm fragmanı
Kızım 34. final bölüm fragmanı Kızım dizisinin merakla beklenen final bölümü fragmanı yayınlandı.
29.05.2019 Televizyon
Kızım 31. bölüm fragmanı
Kızım 31. bölüm fragmanı TV8'de yayınlanan Kızım dizisinin büyük merakla beklenen 31. bölüm fragmanı yayınlandı.
6.05.2019 Televizyon
Kızım 30. bölüm 2. fragmanı
Kızım 30. bölüm 2. fragmanı TV8 ekranlarında büyük bir beğeni ile takip edilen Kızım dizisinin 30. bölüm 2'inci fragmanı yayınlandı.
1.05.2019 Televizyon
Leyla Lydia Tuğutlu yazı özledi
Leyla Lydia Tuğutlu yazı özledi Leyla Lydia Tuğutlu, sosyal medya hesabından siyah bikinili fotoğrafını paylaştı.
30.11.2018 Magazin
Kızım dizisi 7. bölüm fragmanı! Öykü ve Demir birbirine alışıyor
Kızım dizisi 7. bölüm fragmanı! Öykü ve Demir birbirine alışıyor Kızım 7. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in büyük ilgi gören dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü ve Demir birbirlerine daha çok alışıyor. Kızım 7. yeni bölümünden duygu dolu anlar haberimizde...
2.11.2018 Gündem
Kerem Bursin kimdir?
Kerem Bursin kimdir? Kerem Bursin Kanal D'nin yeni dizisi Muhteşem İkili'de başrol oyuncu olarak yer alıyor. Başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığı ile gündeme gelen Kerem Bursin'in hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte Kerem Bursin hakkındaki detaylar...
1.11.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'nın yeni transferi!
Acun Ilıcalı'nın yeni transferi! Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanalında yayın hayatına başlayan Kızım dizisine güzel oyuncu Selin Şekerci de dahil oldu
13.10.2018 Televizyon
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Öykü'nün annesi yaşıyor mu?
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Öykü'nün annesi yaşıyor mu? Kızım 4. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü'nün annesinin yaşadığı ortaya çıkacak. Kızım heyecan dolu 4. yeni bölümünde Demir ise geçmişiyle yüzleşecek. İşte Kızım 4. yeni bölümden heyecanlı dakikalar...
12.10.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Lydia Tuğutlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla lydia tuğutlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.