Levent Nazifoğlu

Levent Nazifoğlu

Son dakika Levent Nazifoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Levent Nazifoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Levent Nazifoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Levent Nazifoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan levent nazifoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 levent nazifoğlu haberi bulunmuştur. Tüm levent nazifoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...'
Fatih Terim geri dönmeyecek demişti! Yeni teknik direktörü duyurdu! 'Okan Buruk değil...' Metin Öztürk'ün adaylığını açıkladığı dönemde Galatasaray'da Sportif AŞ'nin başına geçmesi beklenen fakat daha sonra Öztürk'le büyük problemler yaşayan Levent Nazifoğlu Dursun Özbek'in görüştüğü teknik direktörü açıkladı. Okan Buruk'un zor olduğunu söyleyen Nazifoğlu daha önce Terim'in geri dönmeyeceğini ifade etmişti.
17.06.2022 Galatasaray
Fatih Terim istihbaratı camiayı ayağa kaldırdı! 'Bilgim var hoca kesin olarak...'
Fatih Terim istihbaratı camiayı ayağa kaldırdı! 'Bilgim var hoca kesin olarak...' Metin Öztürk adaylığında Galatasaray'da Sportif Direktör olmayı kabul eden, ancak daha sonra Öztürk'le yaşadığı sorunlar yüzünden bu hamlesinden vazgeçen Levent Nazifoğlu'nun Fatih Terim sözleri camiada olay yarattı. Dursun Özbek'in seçeceği yeni teknik direktör modelini açıklayan Nazifoğlu, Erden Timur hakkında ise 'Geleceğin başkanı' yorumunda bulundu.
13.06.2022 Galatasaray
5 ayrılık birden! Eğer giderlerse Levent Nazifoğlu'nun dediği gibi 'Galatasaray kümeye düşer'
5 ayrılık birden! Eğer giderlerse Levent Nazifoğlu'nun dediği gibi 'Galatasaray kümeye düşer' Bu sezon Süper Lig'de büyük bir hayal kırıklığı yaratan, Avrupa macerasına ise Barcelona maçında son veren Galatasaray'da yaşanan belirsizlik yıldız futbolcuları da yakından etkiliyor. Sarı kırmızılı takımda 5 futbolcunun lig biter bitmez transfer olmak istediği öğrenildi.
7.05.2022 Galatasaray
'Metin Öztürk' skandalını açıkladı! 'Parası yok diye Galatasaray'ın 3 yıldızını...'
'Metin Öztürk' skandalını açıkladı! 'Parası yok diye Galatasaray'ın 3 yıldızını...' Dün akşam A Spor'a bağlanıp Metin Öztürk hakkında olay açıklamalarda bulunan ve Domenec Torrent'in tazminat maddesine ışık tutan Levent Nazifoğlu'nun Metin Öztürk ifadeleri resmen gündeme damga vurdu. Özütkr'ün vaat ettiği gibi bir parası olmadığını söyleyen Nazifoğlu göreve gelir gelmez 'Kerem Aktürkoğlu, Marcao ve Nelsson' planlarını deşifre etti.
5.05.2022 Galatasaray
Beşiktaş beş futbolcuyla sözleşme imzaladı!
Beşiktaş beş futbolcuyla sözleşme imzaladı! Beşiktaş, alt yapısından yetişen beş futbolcuyla sözleşme imzaladı.
28.04.2022 Şampiy10
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu!
Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin tarihi belli oldu! Süper Lig'in 36. haftasında oynanacak Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi 8 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da oynanacak.
28.04.2022 Süper Lig
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! "Gerilme ve kanama..."
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! "Gerilme ve kanama..." Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesinde oyuna sonradan Rıdvan Yılmaz'ın yerine dahil olan Umut Meraş'ın sol uyluk iç adalesinde gerilme ve kanama bulgularına rastlandığını açıkladı. Milli futbolcunun Kayserispor maçında forma giymesi beklenmiyor.
28.04.2022 Beşiktaş
Galatasaray'dan iki bomba birden! Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu menacerlerle görüşmelere başladı...
Galatasaray'dan iki bomba birden! Cenk Ergün ve Levent Nazifoğlu menacerlerle görüşmelere başladı... Galatasaray''ın gündeminde, sözleşmesi sezon sonunda bitecek iki orta saha var: 1-Elneny, 2- Seri. Daha önce Galatasaray forması giyen ve sezon sonu Fulham'la kontratı bitecek olan Seri ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu, Arsenal'e veda etmeye hazırlanan Elneny'nin bonservis bedelsiz olarak transferi düşünülüyor. Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu'nun futbol aklı Cenk Ergün de, Metin Öztürk'ün futbol aklı Levent Nazifoğlu da şimdiden transfer için kolları sıvadı. Üstelik, iki ismin görüştükleri oyuncular bile aynı...
28.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'ın 6 yıldızına hücum!
Galatasaray'ın 6 yıldızına hücum! Galatasaray'da; Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Marcao, Nelsson, Berkan Kutlu ve Mostafa Mohamed Avrupa devleri tarafından yakından takip ediliyor.
27.04.2022 Galatasaray
Olay görüşme! Nazifoğlu daha göreve gelmeden Emre Belözoğlu'nun bitmiş transferine engel oldu
Olay görüşme! Nazifoğlu daha göreve gelmeden Emre Belözoğlu'nun bitmiş transferine engel oldu Metin Öztürk'ün başkan olması halinde Sportif Direktör görevinin üstlenecek olan Levent Nazifoğlu'nun transferdeki ilk hamlesi Başakşehir cephesini şok etti. Sezon sonunda Beşiktaş'la yollarını ayıracak olan tecrübeli futbolcunun Galatasaray'a 'evet' dediği öğrenildi.
17.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da üç ayrılık birden!
Galatasaray'da üç ayrılık birden! Göreve gelmeleri halinde Levent Nazifoğlu ve Cenk Ergün'ün takımda Diagne, Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu ile yollarını ayıracakları öğrenildi.
17.04.2022 Galatasaray
Seçim öncesi Özbek'in davetinde sürpriz isim
Seçim öncesi Özbek'in davetinde sürpriz isim Galatasaray Kulübünün yarın yapılacak olağan seçimli genel kurulu öncesi başkan adaylarından Dursun Özbek, üyelerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
25.05.2018 Galatasaray
Belhanda için flaş iddia! Beşiktaş...
Belhanda için flaş iddia! Beşiktaş... FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Dursun Özbek döneminde yapılan Younes Belhanda transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
10.02.2018 Galatasaray
Nazifoğlu: Galatasaray'ı Azeri bir gruba satacaklardı
Nazifoğlu: Galatasaray'ı Azeri bir gruba satacaklardı Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların gündemine dair açıklamalar yaptı.
30.01.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
"Müthiş şekilde takım mühendisliği yapmışlar"
"Müthiş şekilde takım mühendisliği yapmışlar" Galatasaraylı Sporcular Derneği olağanüstü genel kurulunda, dernek başkanlığına tek aday olarak giren ve yeniden başkan seçilen Levent Nazifoğlu DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
23.09.2017 Süper Lig
Nazifoğlu disipline sevk edildi!
Nazifoğlu disipline sevk edildi! Galatasaray'da geçtiğimiz hafta olağanüstü olarak yapılan divan kurulu toplantısında yaşanan gerginlik nedeniyle Levent Nazifoğlu, kulüp disiplin kuruluna sevk edildi.
24.08.2017 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması
Dursun Özbek'ten Arda Turan açıklaması Osmanlıspor galibiyetiyle keyfi yerine gelen Başkan Özbek transferle ilgili sorulara samimi yanıtlar verdi. Asamoah sorusuna, “İnşallah gelir” diyen Özbek, Arda için, “Gelirse pastanın kreması olur” ifadesini kullandı.
21.08.2017 Galatasaray
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek
Dursun Özbek: Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek Galatasaray Kulübü'nde olağanüstü divan kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda gergin anlar yaşandı. Özbek, "Bu toplantı, tarihe kara leke olarak geçecek" dedi
16.08.2017 Galatasaray
Levent Nazifoğlu'dan bomba açıklamalar
Levent Nazifoğlu'dan bomba açıklamalar Eski yönetici Levent Nazifoğlu, Galatasaray'ın Mircea Lucescu hamlesini "Kendilerini tatmin ediyorlar" şeklinde yorumladı.
27.07.2017 Galatasaray
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu
Nazifoğlu yönetimi topa tuttu Levent Nazifoğlu, Galatasaray yönetimini krizleri yönetememekle ve Riva ile Florya'dan gelen maddi kaynağı amacı dışında kullanmakla eleştirdi.
17.07.2017 Galatasaray
Dursun Özbek resmen açıkladı! Transfer...
Dursun Özbek resmen açıkladı! Transfer... Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
18.06.2017 Galatasaray
Galatasaray Sportif AŞ'de bağımsız üye ataması yapıldı
Galatasaray Sportif AŞ'de bağımsız üye ataması yapıldı Galatasaray Sportif AŞ'de Mehmet Dedeoğlu'ndan boşalan bağımsız üyelik görevine Prof. Dr. Emre Alkin getirildi.
15.06.2017 Galatasaray
Erkeksen açıkla!
Erkeksen açıkla! Sabah Gazetesi Yazarı Hıncal Uluç, bugünkü yazısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e sert ifadelerle yüklendi.
11.05.2017 Galatasaray
Sadece iki yılda tarihi çöküş!
Sadece iki yılda tarihi çöküş! Dursun Özbek yönetimindeki Sarı-Kırmızılı kulüpte mali, idari ve sportif erozyon yaşanmaya devam ediyor.
26.04.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Levent Nazifoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki levent nazifoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.