Lemur

Lemur

Son dakika lemur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lemur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lemur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lemur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lemur gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 lemur haberi bulunmuştur. Tüm lemur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Antalya Hayvanat Bahçesi'nde büyük sevinç! Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemur...
Antalya Hayvanat Bahçesi'nde büyük sevinç! Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemur... Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi ve Doğal Yaşam Parkı'nda baharla birlikte doğumlar arttı. Zebra, kanguru, keçi, tavşan ve lemurlarda yavru sevinci yaşanıyor. Sevimli yavrular ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.
19.03.2021 Yaşam
Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak?
Exatlon Türkiye nedir? Exatlon Challenge yarışmasında kimler yarışacak? Exatlon Challenge yarışması ve yarışmaya kimlerin katılacağı merak ediliyordu. Acun Ilıcalı bu meraka son verdi ve Exatlon Challenge yarışmasına kimlerin katılacağını duyurdu. Peki, Exatlon Türkiye nedir? Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Exatlon Challenge yarışmacıları kimlerden oluşuyor?
15.11.2019 Yaşam
Dünya yeni bir yok olma safhasına giriyor
Dünya yeni bir yok olma safhasına giriyor ABD’de yapılan bir araştırmaya göre, Dünya’nın yeni bir yok oluş safhasına girdiği ve bundan en çok insanların zarar göreceği belirlendi...
20.06.2015 Bilim ve Teknoloji
Lemur ve mirketler hayvanat bahçesinin gözdesi
Lemur ve mirketler hayvanat bahçesinin gözdesi İZMİR Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’nın sevimli üyelerinden lemur ve mirketler, özellikle çocuk ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor...
12.11.2014 Yaşam
Firar planı başarısız oldu
Firar planı başarısız oldu ABD’nin Kansas eyaletinde Vahşi Yaşam Parkı’nda bir bebek arabasına saklanan lemur, görevliler tarafından yakalandı.
12.07.2014 Yaşam
Bu da son lemur
Bu da son lemur Lemur ailesine ait yeni bir tür bulundu...
14.12.2012 Yaşam
İç çamaşırına sokmuş!
İç çamaşırına sokmuş! Hindistan'da maymun benzeri küçük bir hayvan olan ince lemurları külotlarında saklayarak yurtdışına çıkarmaya çalışan üç kişi tutuklandı...
29.09.2021 Gündem
Gençleştiriyor  kilo aldırmıyor
Gençleştiriyor kilo aldırmıyor Gençleştirdiği öne sürülen resveratrol maddesinin primatlarda kilo alımını da azaltabildiği belirlendi.
25.06.2010 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Lemur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lemur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.