Lcd Ekran

Lcd Ekran

Son dakika LCD ekran haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LCD ekran ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LCD ekran haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lcd Ekran

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lcd ekran gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 lcd ekran haberi bulunmuştur. Tüm lcd ekran haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vivo Y36 incelemesi
Vivo Y36 incelemesi Bir cep telefonundan beklentiniz nedir? Uzun pil ömrü, dayanıklılık, güçlü performans, uygun fiyat…
3.07.2023 Advertorial
Lise öğrencisi banyoda su israfını önleyen sistem geliştirdi
Lise öğrencisi banyoda su israfını önleyen sistem geliştirdi Sakarya'da lise öğrencisi Kerem Yoldaş'ın geliştirdiği sistem, musluk açıldığında duş başlığına ilk gelen soğuk suyun bir depoya aktarılıp istenilen sıcaklığa ulaşıldığında kullanılmasını sağlayarak suyun boşa akması engelleniyor.
14.10.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi Son dakika haberi... Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı başladı. Sabah erken saatlerden itibaren alana akın akın ziyaretler gerçekleşti. TSK akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gençler sayesinde bağımsız güçlü Türkiye hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST'te dereceye giren takımlara 5 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak” ifadelerini kullandı.
21.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Artık Mercedes C'de düz vites yok!
Artık Mercedes C'de düz vites yok! Tamamı 4 silindirli, benzinli ve dizel motorların tümünde 9G-TRONIC otomatik şanzıman standart olarak sunulacak. Manuel şanzıman seçeneğine son veriliyor.
26.02.2021 Otomobil
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri... Apple'ın bugün ABD'nin California eyaletindeki etkinliğinde yeni İphone modellerini ve bir dizi yeni ürününü tanıtacak. Peki, iPhone 12 ne zaman tanıtılacak? Apple 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12 ve Phone 12 Pro özellikleri...
13.10.2020 Gündem
Giriş Seviye telefonlara yeni rakip! Vivo Z1 Lite duyuruldu...
Giriş Seviye telefonlara yeni rakip! Vivo Z1 Lite duyuruldu... Orta seviye özelliklere sahip olmasına rağmen giriş seviye bir fiyat etiketine sahip olan Vivo Z1 Lite, resmi olarak piyasaya çıktı.
13.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor!
Beyaz tema fazla şarj tüketiyor! Google, Android uygulamalarında ve arayüzünde siyah tema için kolları sıvamış durumda. Peki, akıllı telefonlarda siyah tema seçeneği son kullanıcıya neler kazandırıyor?
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Yeni Galaxy M Serisi geliyor!
Yeni Galaxy M Serisi geliyor! Birkaç gün önce Samsung tarafından yeni bir rapor yayınlandı ve söz konusu raporlar yeni gelecek telefonlar hakkında bazı bilgiler içeriyor.
12.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'dan LG'ye dev sipariş!
Apple'dan LG'ye dev sipariş! LG'nin 2 ay önce Apple'ın OLED ekran sağlayıcısı olmasının ardından büyük miktarda OLED ekran için Apple'dan sipariş geldi.
10.11.2018 Bilim ve Teknoloji
İlaç yazılmayınca keserle saldırdı
İlaç yazılmayınca keserle saldırdı Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, aile hekimine eşi için ilaç yazdırmak isteyen N.E. isimli kadın, doktorun ilaçları yazamayacağını söylemesi üzerine hakaretler ederek aile sağlığı merkezinden ayrıldı. Eşi N.E. ile birlikte gelen E.E. elindeki keserle sıra alma makinesi, LCD ekran ve kapıya keserle vurarak hasar verdi. Büyük panik yaşanırken, N.E. ve E.E. gözaltına alındı.
21.09.2018 Yaşam
Elmayı yediler
Elmayı yediler Akıllı telefonlara gelen kur zammı ve ithal ürünlere yapılan boykot çağrısı akıllı telefon pazarındaki dinamikleri değiştirdi. Apple, Türkiye’de 2’nci sıradan düştü. Yerini Çinli Huawei aldı.
18.09.2018 Ekonomi
Son dakika: 3. havalimanı ulaşım hatları ve ücretleri belli oldu
Son dakika: 3. havalimanı ulaşım hatları ve ücretleri belli oldu İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'na 150 otobüsle 18 hat üzerinden sefer yapılacak. En pahalı ve en uzak hat 30 TL ile Pendik, en çok aracın sefer yapacağı hat ise 18 TL ücretin alınacağı Yenikapı-Sirkeci hattı olacak.Diğer hatlar ise Beylikdüzü Tüyap, Otogar, Bakırköy,Beşiktaş, Alibeyköy Cep Otogarı,Kadıköy, Hacıosman, Tepeüstü, Arnavutköy, Kemerburgaz, Sarıyer, Başakşehir, Bahçeşehir,Mahmutbey Metro, Halkalı ve Mecidiyeköy hatları olacak.Her 10 dakikada bir kalkış yapacak otobüs hatları da yer alacak.
2.09.2018 Ekonomi
iPhone 9 işte böyle olacak!
iPhone 9 işte böyle olacak! Apple'ın Eylül ayında yeni telefonlarının tanıtımlarını yapacağı biliniyordu. Bir süredir internette fotoğrafları dolaşan iPhone 9'un görüntüleri ortaya çıktı ve daha önce sızdırılanlardan pek de farklı değil!
17.07.2018 Bilim ve Teknoloji
iPhone fiyatları ucuzlayacak
iPhone fiyatları ucuzlayacak Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Apple, daha uygun fiyatlarlarla kullanıcıları cezbetmeyi hedefliyor. Ekran tarafında büyük bir değişikliğe gitmeye hazırlanan Apple, iPhone fiyatlarını aşağıya çekmeyi planlıyor.
18.06.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple karar değiştirdi! Yeni iPhone’larda en iyisi olacak!
Apple karar değiştirdi! Yeni iPhone’larda en iyisi olacak! Amerikalı teknoloji devinin önümüzdeki yıl satışa sunacağı söylenen üç farklı iPhone modelinin hepsinde de yüksek kaliteli ve pahalı OLED paneller kullanacağı iddia edildi. Daha önce bu cihazlardan en az birinin LCD ekranlı olacağı söyleniyordu
29.05.2018 Bilim ve Teknoloji
Asus'tan iPhone X'e benzeyen telefon
Asus'tan iPhone X'e benzeyen telefon Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde yeni ürünlerini tanıtan Asus, tasarım olarak Apple’ın iPhone X modelini birebir kopyalamış. Zenfone 5 modelini tanıtan Asus, ince çerçevesiz ekran tasarımı ve üst çentik modasına uymuş.
1.03.2018 Bilim ve Teknoloji
Uygun fiyatlı iPhone X gelebilir!
Uygun fiyatlı iPhone X gelebilir! 6.1 inç büyüklüğündeki uygun fiyatlı iPhone X hakkında yeni bilgiler geldi.
24.01.2018 Bilim ve Teknoloji
Huawei Mate 10 Lite'ın fiyatı ve tüm özellikleri belli oldu!
Huawei Mate 10 Lite'ın fiyatı ve tüm özellikleri belli oldu! Yakında duyurulması beklenen Huwaei Mate 10 Lite henüz tanıtılmasa da hakkında hemen her şeyi öğrendik. Hollanda'lı satış mağazası telefonun tüm bilgilerini sızdırdı.
12.10.2017 Bilim ve Teknoloji
Apple iPhone 8'e hazırlanıyor
Apple iPhone 8'e hazırlanıyor Henüz iPhone 7 ve 7 Plus'ı 2 ay önce tanıtan Apple'ın merakla beklenen ürünü iPhone 8 ile ilgili iddialar gelmeye başladı.
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Honor 5C beklentilerin çok üstünde!
Honor 5C beklentilerin çok üstünde! Huawei'nin yeni uygun fiyatlı cihazı inanılmaz özelliklerle geliyor!
2.05.2016 Bilim ve Teknoloji
AMOLED ekranlar artık LCD'lerden daha ucuz!
AMOLED ekranlar artık LCD'lerden daha ucuz! AMOLED ekranların LCD'ye karşı belki de bugüne kadarki tek dezavantajı, ortadan kalktı!
27.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Alcatel yeni telefonlarını duyurdu
Alcatel yeni telefonlarını duyurdu Alcatel yeni telefonları Idol 4 ve Idol 4s'in duyurusunu gerçekleştirdi. Idol 4s'in kutu içeriğinde sanal gerçeklik gözlüğü yer alıyor.
20.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Alcatel'den LTE destekli bilgisayar
Alcatel'den LTE destekli bilgisayar Mobil Dünya Kongresi'nde sahne alan ilk üreticilerden biri Alcatel oldu. Alcatel, Windows 10 işletim sistemine sahip ve LTE desteği sunan ikisi bir arada bilgisayar duyurusu gerçekleştirdi.
20.02.2016 Bilim ve Teknoloji
HTC'nin yeni telefonu One X9 Avrupa'ya geliyor
HTC'nin yeni telefonu One X9 Avrupa'ya geliyor Şu ana dek sadece Çin'de satışta olan One X9, Avrupa, Afrika ve Orta Doğu ülkelerinde kullanıcılarla buluşuyor.
4.02.2016 Bilim ve Teknoloji
LG K4 ve K10 satışa sunuluyor
LG K4 ve K10 satışa sunuluyor LG'nin gençlere yönelik uygun fiyatlı K serisi telefonların satışı başlıyor.
28.01.2016 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lcd Ekran ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lcd ekran haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.