Laz kızı lakaplı TikTok kullanıcısının ifadesi ortaya çıktı! İşte kazandığı para
Laz kızı lakaplı TikTok kullanıcısının ifadesi ortaya çıktı! İşte kazandığı para Sosyal medya platformu TikTok'ta para kazanmak için müstehcen yayınlar yapan ve kazandığı para ile gündem olan Gülhatun D. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınmış sevk oluğu mahkemece adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı. SABAH gazetesi, 'Lazkızı' lakaplı Gülhatun D.'nin ifadesine ulaştı. İşte detaylar...
29.11.2023 Gündem
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı!
Camdaki Kız yine zirvede yerini aldı! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 80’inci bölümüyle Total kategoride 6,41 reyting, 17,17 izlenme payı, Ab kategorisinde 6,31 reyting ve 19 izlenme payı, 20+ Abc1 kategorisinde ise 7,22 reyting ve 18,61 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
2.06.2023 Televizyon
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum"
Camdaki Kız’da Laz Kızı'nı canlandıran Alya, pozlarıyla olay oldu! "Hayri’den önce ben aşık oldum" Perşembe akşamlarına damga vuran Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor. Alya'nın Instagram paylaşımları dikkat çekiyor.
19.05.2023 Magazin
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
Hayri, Nalan'ı aldatıyor! Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu? Camdaki Kız'ın 79. bölümünde yaşananlar Kanal D izleyicilerini şaşırttı. Camdaki Kız'ın başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu ve Hamza Yazıcı gibi önemli isimler yer alıyor. Peki, Camdaki Kız 79. bölümde neler oldu?
19.05.2023 Magazin