Lav Silahı

Lav Silahı

Son dakika lav silahı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lav silahı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lav silahı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lav Silahı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lav silahı gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 lav silahı haberi bulunmuştur. Tüm lav silahı haberleri aşağıda listelenmiştir.
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi
4 ilde BOZDOĞAN-19 operasyonu: 22 mağara imha edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü PKK'ya yönelik 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-19' operasyonlarında 22 mağara, sığınak ve barınma alanının imha edildiğini duyurdu.
1.04.2024 Gündem
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı
Mahzen-19 operasyonunda 13 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde elebaşılığını Barış Boyun'un yaptığı gruba yönelik polis ve jandarma ekiplerinin düzenlediği 'Mahzen-19' operasyonunda 13 şüphelinin yakalanarak gözaltına alındığını duyurdu.
25.03.2024 Gündem
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı
Barış Boyun suç örgütüne operasyon! 13 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’ un (Yurt dışı firar) yaptığı Organize Suç Örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
25.03.2024 Gündem
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı
MİT, eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı teröristi yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 3 DEAŞ'lı terörist yakalandı, çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi.
10.08.2023 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi
Gaziosmanpaşa'da operasyon! Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları ele geçirildi Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları...
Gaziosmanpaşa'da operasyon: Lav silahı, Kalaşnikoflar, el bombaları... Gaziosmanpaşa'da, polisin bir eve düzenlediği operasyonda lav silahı, Kalaşnikof marka uzun namlulu silahlar, suikast silahı ve el bombaları ele geçirildi.
3.11.2022 Gündem
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı?
Söylemez Kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemez Kardeşler nereli, Mustafa Söylemez gözaltında mı? KKTC'de işlenen Halil Falyalı cinayetiyle ilgili olarak İstanbul'da gözaltına alınan 3 kişinin 'Söylemez Kardeşler' olarak bilinen suç örgütünün lideri Mustafa Söylemez ve iki adamı olduğu öğrenildi. Peki, Söylemez kardeşler kimdir? Halil Falyalı cinayetinden gözaltına alınan Söylemezler kardeşler nereli, Mustafa Söylemez kimdir? İşte Söylemez Kardeşler çetesi hakkında merak edilenler...
10.02.2022 Gündem
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu
Bakanlık duyurdu! Büyük darbe vuruldu İçişleri Bakanlığı Eren Operasyonları kapsamında PKK'nın birçok üssünün yerle bir edildiğini ifade etti.
20.02.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! 18 barınma alanı kullanılamaz hale getirildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! 18 barınma alanı kullanılamaz hale getirildi Şırnak ve Siirt kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen 'Eren 10 Gabar' operasyonunda teröristlerin kullandığı 11 sığınak, 4 mağara ve 3 barınak kullanılamaz hale getirilirken, arazide saklı çok sayıda mühimmat ele geçirildi.
13.02.2021 Gündem
Görenler şoke oldu! Kar temizlemek için lav silahı kullandı
Görenler şoke oldu! Kar temizlemek için lav silahı kullandı ABD’nin Kentucky eyaletinde bir kişi kar nedeni ile kapanan garaj yolunu açmak için lav silahı kullandı.
26.12.2020 Dünya
PKK'ya yönelik operasyonda silah ve patlayıcı ele geçirildi
PKK'ya yönelik operasyonda silah ve patlayıcı ele geçirildi Bitlis'te terör örgütü PKK'ya yönelik "Yıldırım-16 Sehi Ormanları Operasyonu"nda çok sayıda silah, patlayıcı, mühimmat ve çeşitli malzeme ele geçirildi.
7.12.2020 Gündem
PKK'nın silah ve mühimmatı ele geçirildi
PKK'nın silah ve mühimmatı ele geçirildi VAN'ın Çatak ilçesi kırsalında, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'ya ait silah ve mühimmat ele geçirildi.
21.04.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Operasyonlar kapsamında 139 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığının 8'incisini başlattığı Kıran operasyonları kapsamında, 17 Ağustos'tan bu yana 139 terörist etkisiz hale getirildi, 321 mağara, sığınak ve depo imha edildi.
18.12.2019 Gündem
Mardin'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Mardin'in Derik ilçe kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda PKK'lı 3 terörist, etkisiz hale getirildi. Operasyon kapsamında 12 kişi de gözaltına alındı.
22.10.2019 Gündem
'Bu paketi ellemeyin' yazıyordu, içinden çıkanlar şaşırttı!
'Bu paketi ellemeyin' yazıyordu, içinden çıkanlar şaşırttı! Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, kaldırımdaki üzerinde 'Bu paketi ellemeyin, polise teslim edin' yazan çuvalı görenler, polise haber verdi. İhbarla olay yerine gelen ekipler, çuvalın içinde lav silahı ve 5 el bombası ele geçirdi.
5.08.2019 Gündem
Son bir haftada 49 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 49 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerinden yapılan açıklamada, son bir haftada Kuzey Irak ve yurt içinde 49 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Ayrıca Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 4519 olduğu açıklandı.
6.07.2018 Gündem
TSK son sayıyı açıkladı! İkisi lider kadrodan...
TSK son sayıyı açıkladı! İkisi lider kadrodan... TSK'dan yapılan son açıklamaya göre son bir haftada ikisi lider kadroda olmak üzere yurt içinde 2 ve yurt dışında 12 olmak üzere toplam 14 terörist etkisiz hale getirildi.
5.05.2018 Gündem
Biri lider kadroda olmak üzere 18 terörist öldürüldü
Biri lider kadroda olmak üzere 18 terörist öldürüldü TSK, 2-9 Mart'ta Diyarbakır, Mardin ve Irak’ın kuzeyindeki operasyonlarda, biri lider kadroda olmak üzere 18 terörist etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Ayrıca, Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan 117 askerin tedavilerinin tamamlanıp görev başına döndüğü açıklandı.
10.03.2018 Gündem
TSK'dan Afrin açıklaması
TSK'dan Afrin açıklaması Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan 117 askerin tedavilerinin tamamlanmasının ardından görevlerine döndüğü bildirildi
10.03.2018 Gündem
Tunceli'de lav silahı ve patlayıcılar ele geçirildi!
Tunceli'de lav silahı ve patlayıcılar ele geçirildi! PÖH ve JÖH timlerinin kokuya duyarlı köpeklerle yaptığı operasyonda sığınak ile barınaklarda lav silahı, patlayıcılar ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
29.09.2021 Gündem
Bingöl'de DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı
Bingöl'de DEAŞ operasyonu: 10 gözaltı Bingöl'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik iki operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı, bir araçta çok miktarda silah ve mühimmat ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem
Sedat Şahin'la ilgili flaş gelişme
Sedat Şahin'la ilgili flaş gelişme Beykoz'daki evine 17 Mayıs'ta yapılan operasyonla gözaltına alınan suç örgütü lideri Sedat Şahin'in aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
8 ilde PKK'ya büyük darbe!
8 ilde PKK'ya büyük darbe! Türk Silahlı Kuvvetleri bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda bir haftada 93 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi. Ayrıca Suriye'de yürütülen terörle mücadele çalışnakarında Türk Silahlı Kuvvetleri bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda bir haftada 93 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
Bakan Soylu, PKK operasyonlarının bilançosunu açıkladı
Bakan Soylu, PKK operasyonlarının bilançosunu açıkladı İçişleri Bakanı Soylu, son 8 ayda kırsalda 14 bin 662 operasyon gerçekleştirildiğini belirterek, "Toplam bin 127 barınağı imha ettik. 2 bin 896 silah, 915 el yapımı patlayıcı, 253.5 ton patlayıcı madde ele geçirdik" dedi.
29.09.2021 Gündem
Terör örgütünün lojistik desteğine darbe
Terör örgütünün lojistik desteğine darbe Türk Silahlı Kuvvetlerince, Şırnak İncebel Dağları'nda devam eden operasyonda teröristlerce kullanıldığı belirlenen 26 mağaradaki aramalarda çok sayıda silah, teçhizat ve mühimmat ele geçirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Lav Silahı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lav silahı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.