Lalin

Lalin

Son dakika lalin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lalin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lalin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lalin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lalin gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 lalin haberi bulunmuştur. Tüm lalin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı!
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı! 2016’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen, Lalin (3) ve Leyla (1) adında 2 kız çocuğu annesi olan Sinem Kobal setlere dönmeye hazırlanıyor. Kobal kariyerinin başlangıç dönemini ve anneliği L’Officiel dergisine anlattı...
20.11.2023 Magazin
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim 2016’da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen, 2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği çocuklarını kucağına alan Sinem Kobal, L’Officiel Türkiye dergisinin yeni sayısına konuştu.
14.11.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan ilk aile pozu! 'Mutlu aile tablosu'
Sinem Kobal'dan ilk aile pozu! 'Mutlu aile tablosu' Sinem Kobal 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten Lalin ile Leyla adlarında iki kızı olmuştu. Kobal, ilk kez ailece verdikleri pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
31.08.2023 Magazin
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, InStyle dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj veren oyuncu, eşi ve çocuklarıyla olan hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular 2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadılar. Görüntülendiklerini fark eden ünlü çift, gözlerden kayboldular.
2.07.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü! İşte son hali
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü! İşte son hali Ekranlardan son zamanlarda uzak olan Sinem Kobal, önceki gün büyük kızı ile Ulus'taydı. Annesinin kucağında objektiflere yansıyan Lalin'in keyfi yerindeydi. Fit hali dikkat çeken iki çocuk annesi Kobal'a, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun "Sinem'e 4'üncü buluşmamızda aşık oldum" açıklaması soruldu.
27.05.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan müjdeli haber! Ekranlara dönmeye hazırlanıyor
Sinem Kobal'dan müjdeli haber! Ekranlara dönmeye hazırlanıyor Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun mutlu birlikteliği sürüyor. Ünlü çiftin evliliğinden iki de kızı bulunuyor. Leyla ve Lalin isimli kızları bulunan Kobal, ekranlara dönmek için sinyalleri verdi. Bir dergiye röportaj veren Sinem Kobal özel açıklamalarda bulundu.
17.05.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum!
Ünlü oyuncu paylaştı: 2011'den beri... Birlikte büyümemize inanamıyorum! Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Sinem Kobal, dostları Edis, Cemre Kemer ve Gülşen Aybaba ile bir araya geldi. Sürpriz buluşmanın fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
25.01.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin ilk kez göründü!
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin ilk kez göründü! Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızı Lalin büyüdü. Lalin ile Sinem Kobal önceki gün bir mekanda görüntülendi. Lalin'in yüzü ilk kez görünmüş oldu.
25.01.2023 Magazin
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum
Demet Evgar: Tüm sokaklar benimmiş gibi yürüyorum Senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı 'Yılbaşı Gecesi' filminin galası önceki akşam Maslak Uniq'te yapıldı. Galaya katılan ünlü isimler arasında Demet Evgar da yer aldı. Oyuncu, yeni yılın ilk günü sabah erkenden kalkıp yürümenin kendisine keyif verdiğini söyledi.
28.12.2022 Magazin
Sinem Kobal kızı Lalin ile mutfak hallerini paylaştı! "Ne kadar büyümüş"
Sinem Kobal kızı Lalin ile mutfak hallerini paylaştı! "Ne kadar büyümüş" 2022 yılında Leyla adını verdiği kızına kavuşarak ikinci kez anne olan Kobal, hem özel hayatı hem kariyeriyle adından sık sık söz ettiriyor. Ünlü oyuncu, şimdi ise sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu. Kobal, kızı Lalin ile mutfakta verdiği bir pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Kısa sürede gündem olan paylaşımda Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin ilgi odağı olurken "Ne kadar büyümüş" yorumu yapıldı.
28.12.2022 Magazin
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebeklerine kavuştu! Kızlarının ismi...
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci bebeklerine kavuştu! Kızlarının ismi... Kenan İmirzalıoğlu ve oyuncu eşi Sinem Kobal'dan müjdeli haber geldi. Ünlü çift, ikinci bebeklerine kavuştu. Geçtiğimiz yıl kızları Lalin'i kucaklarına alan İmirzalıoğlu ailesi, ikinci kez anne-baba oldu. Sinem Kobal ve İmirzalıoğlu'nun kızlarının adı Leyla oldu. Sinem Kobal geçtiğimiz gün ilk kez karnı burnunda bir pozunu paylaşmıştı.
16.05.2022 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yürüyüş keyfi!
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun yürüyüş keyfi! İkinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çift, kızları Lalin ile birlikte yürüyüşe çıktı. Kobal, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.
11.04.2022 Magazin
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı...
Sinem Kobal'dan yeni poz geldi! 8 aylık hamile olan Kobal'a yorum yağdı... İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı. Kobal'ı görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi. Türkiye'nin gözde çifti Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci çocukları için artık günleri sayıyor. Kızları Lalin'e kardeş geleceğini ve yine bir kızları olacağınıı duyuran ünlü çift, çocuğunu gözlerden uzak büyütmeyi tercih edenlerden...
30.03.2022 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu
Kenan İmirzalıoğlu yeni dizi projesi ile ekranlara mı dönüyor? Son noktayı koydu İkinci kez baba olmak için gün sayan Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Etiler'deydi. Yeni bir dizi projesiyle ekranlara döneceği yönünde hakkında haberler çıkan İmirzalıoğlu, konuya son noktayı koydu.
19.03.2022 Magazin
Sinem Kobal ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! 'Sabırsızlıkla bekliyorum'
Sinem Kobal ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor! 'Sabırsızlıkla bekliyorum' 2016 yılında nikah masasına oturduğu meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren ve ikinci kez anne olmaya hazırlanan Sinem Kobal, "Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum" dedi. Dört aylık hamile oyuncu, doğumu İstanbul'da yapacağını açıkladı.
21.12.2021 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin ikinci bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! 2016 yılında nikah masasına oturan Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'dan beklenen haber geldi. Geçtiğimiz yıl ilk çocukları Lalin'i kucağına alan çiftten bebek müjdesi geldi. Erkek bebek bekledikleri iddiası gündeme gelirken bebeğin cinsiyeti belli oldu.
30.11.2021 Magazin
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
Sinem Kobal hamile mi? Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu? Sinem Kobal hamile mi? Kenan İmirzalıoğlu ile birlikteliği olan Sinem Kobal'ın ikinci kez hamile olduğu ileri sürüldü. 3 buçuk aylık hamile olduğu iddia edilen Sinem Kobal'ın erkek bebek beklediği de iddialar arasında. Peki, Sinem Kobal kaç yaşında, Sinem Kobal’ın kızı Lalin ne zaman doğdu?
5.11.2021 Gündem
Sinem Kobal'dan çimlerde sahil pozu
Sinem Kobal'dan çimlerde sahil pozu Sinem Kobal, çimlerin üzerinde verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.
4.09.2021 Magazin
Sinem Kobal'dan tatil pozu! Beğeni yağdı
Sinem Kobal'dan tatil pozu! Beğeni yağdı Ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızı Lalin'le birlikte tatil yapıyor. Kobal, plajda mayosuyla çekilen bir tatil pozunu Instagram hesabından paylaştı.
3.07.2021 Magazin
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu villa kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu villa kiraladı! Fiyatı dudak uçuklattı Marmaris Selimiye'de tatil yapmayı seven Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, bu yaz rotalarını değiştirdi. Kızları Lalin’in üzerine titreyen ünlü çift, pandemi nedeniyle Ege’de dağ tepesinde özel havuzlu ve ıssız bir villa kiraladı. Villanın ortalama aylık kira bedeli ise dudak uçuklattı.
24.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Lalin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lalin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.