Kylie Jenner İnstagram

Kylie Jenner İnstagram

Son dakika Kylie Jenner instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kylie Jenner instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kylie Jenner instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kylie Jenner İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kylie jenner instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 76 kylie jenner instagram haberi bulunmuştur. Tüm kylie jenner instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kylie Jenner Instagram'da yeni bir akım başlattı! İlk tepki abla Kim Kardashian'dan geldi
Kylie Jenner Instagram'da yeni bir akım başlattı! İlk tepki abla Kim Kardashian'dan geldi Ünlü realite şov yıldızı kardeşler Kim Kardashian ve Kylie Jenner Instagram platformunun TikTok’a dönüşmesini eleştirdi. “Instagram’ı Yeniden Instagram Yapın” akımının öncülüğünü yapan kardeşlere sosyal medya kullanıcılarından destek geldi.
27.07.2022 Magazin
Kylie Jenner'ın ayakkabı koleksiyonu! Değeri 600 bin TL...
Kylie Jenner'ın ayakkabı koleksiyonu! Değeri 600 bin TL... Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi Kylie Jenner, Instagram hesabından yaklaşık 600 bin TL (40 bin dolar) değerinde olduğu tahmin edilen ayakkabı koleksiyonunun bir kısmını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
Kylie Jenner'in yılbaşı pozu beğeni rekoru kırdı!
Kylie Jenner'in yılbaşı pozu beğeni rekoru kırdı! Ünlü televizyon yıldızı Kylie Jenner, Instagram paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini toplamaya devam ediyor.
15.12.2018 Magazin
Sosyal servet
Sosyal servet 900 milyon dolarlık servetiyle ‘en genç milyoner’ olan Kylie Jenner, Instagram’da paylaşım başına en fazla ücret alan isim oldu.
26.07.2018 Magazin
1 milyonluk dolarlık koleksiyonunu paylaştı!
1 milyonluk dolarlık koleksiyonunu paylaştı! TV şovu yıldızı taze anne Kylie Jenner, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından, 1 milyon dolarlık çanta koleksiyonunu gözler önüne serdi.
13.03.2018 Magazin
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi?
Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi Kylie mi? Aynı tarihlerde hamile kaldığını açıklayan Kylie Jenner'ın, ablası Kim Kardashian'ın taşıyıcı annesi olabileceği konuşuluyor.
25.01.2018 Magazin
Hamile olan abla-kardeş herkesi şaşırttı!
Hamile olan abla-kardeş herkesi şaşırttı! Hamilelik haberleri sonrası ağızlarını bıçak açmayan ve ortalarda görünmeyen Kylie Jenner-Khloe Kardashian kardeşlerden haber var.
7.11.2017 Magazin
Kylie Jenner kendini korumaya aldı!
Kylie Jenner kendini korumaya aldı! Hamile olan Amerikalı magazin yıldızı Kylie Jenner'ın, hem kendisi hem de bebeğinin sağlığı için doğum koçu tuttuğu iddia edildi.
12.10.2017 Magazin
Kylie Jenner 'erkek' istiyor!
Kylie Jenner 'erkek' istiyor! Rapçi sevgilisi Travis Scott'tan hamile olduğu açıklanan Amerikalı televizyon yıldızı Kylie Jenner, erkek çocuk beklediği imasında bulundu.
11.10.2017 Magazin
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi!
Kylie ve Kendall Jenner kardeşlerin yeni işi! Kendall-Kylie Jenner kardeşler, hazırladıkları plaj koleksiyonuyla dikkati çekiyor.
24.07.2017 Magazin
Kylie Jenner yara izini göstermek için şekilden şekile girdi
Kylie Jenner yara izini göstermek için şekilden şekile girdi Çocukken saklambaç oynadığı sırada geçirdiği kazadan sonra bacağında iz kalan Kylie Jenner, sosyal medya hesabından yara iziyle poz verdi.
20.06.2017 Magazin
En zengin genç ünlü: Kylie Jenner
En zengin genç ünlü: Kylie Jenner Kylie Jenner, Forbes’un '2017 en zengin 100 ünlü listesi'ne en genç yıldız olarak girdi.
13.06.2017 Magazin
19 yaşındaki Kylie Jenner Barbie oldu!
19 yaşındaki Kylie Jenner Barbie oldu! ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın küçük kardeşi Kylie Jenner, Flaunt dergisi için oldukça cesur pozlar verdi.
12.05.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın zor anları! Ölümden döndü
Kylie Jenner'ın zor anları! Ölümden döndü Peru seyahatinde yüksek irtifa hastalığına yakalanan Kylie Jenner'a oksijen desteği verildi.
12.05.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın paylaşımına büyük tepki!
Kylie Jenner'ın paylaşımına büyük tepki! Kylie Jenner'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraf büyük tepki topladı.
10.05.2017 Magazin
Tuvalette selfie rekor kırdı!
Tuvalette selfie rekor kırdı! MET Gala'da uygulanan selfie yasağına rağmen ünlüler boş durmadı. Tuvalette bir araya gelen ünlü isimler deli gibi selfie çekti.
3.05.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın dekoltesi rekor kırdı!
Kylie Jenner'ın dekoltesi rekor kırdı! Kylie Jenner'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğrafı rekor beğeni aldı. İşte Kylie Jenner'ın sosyal medyadan takipçileri ile paylaştığı dekolteli fotoğraf...
1.05.2017 Magazin
Kylie Jenner'ın ayrılık sonrası keyfi yerinde!
Kylie Jenner'ın ayrılık sonrası keyfi yerinde! Kylie Jenner, önceki gün Las Vegas'ta bir tanıtım organizasyonunda boy gösterdi. Jenner'ın keyifli halleri dikkat çekti.
24.04.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kylie Jenner İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kylie jenner instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.