Kuzguncuk

Kuzguncuk

Son dakika Kuzguncuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzguncuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzguncuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzguncuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzguncuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 kuzguncuk haberi bulunmuştur. Tüm kuzguncuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar
Çöpten servet çıktı! İsrafın bedeli: 1 trilyon dolar Ünlü şef Refika Birgül, İstanbul Kuzguncuk’ta çöp konteynerlerine girdi. Birgül, bağ bağ roka, maydanoz, poşette ekmek ve keke kadar sayısız gıda atığını çöpten çıkardı ve israfı önleme çağırsı yaptı.
22.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir?
KOTON halka arz ne zaman? Koton kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu (helal mi), hangi bankalarda var, Koton halka arz fiyatı nedir? Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Türk markası Koton halka arza hazırlanıyor. Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. taslak izahnamesini SPK onayına sunarak halka arz sürecini başlattı. Koton halka arz gelirini işletme sermayesinin finansmanı ve mağaza/depo/teknoloji yatırımları için kullanmayı planlıyor. Bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi ile gerçekleşmesi planlanan halka arzın 2024 yılı ilk çeyreği içinde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.
13.12.2023 Ekonomi
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında
Çarşaflı kadınları çay bahçesinden kovduğu iddia edildi: Çalışan gözaltında İstanbul Üsküdar'da Murat A. çalıştığı çay bahçesinde oturan çarşaflı kadınları kovduğu iddiasıyla gözaltına alındı.
25.05.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam
Dizi gerçek oldu, kumar oynatılan iş yerinde 27 kişiye toplam 51 bin 57 TL’lik ceza kesildi
Dizi gerçek oldu, kumar oynatılan iş yerinde 27 kişiye toplam 51 bin 57 TL’lik ceza kesildi Üsküdar’da kumar oynatıldığı belirlenen bir iş yerine baskın yapan ekipler, toplam 27 kişiye 51 bin 57 TL para cezası kesti. İş yerinin Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır karakterinin işlettiği kumarhanenin sahnelerinin çekildiği yer olduğu öğrenildi.
20.11.2022 Yaşam
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Küpler dolusu altın ve sikke çalındı iddiası! Üsküdar’da gizli tünelde defineciler talan etti...
Küpler dolusu altın ve sikke çalındı iddiası! Üsküdar’da gizli tünelde defineciler talan etti... Küpler dolusu altın 7 asırlık gizli tünelden çalındı. Üsküdar’da, asırlar öncesinden kazıldığı tahmin edilen ve günümüzde hala var olan bir gizli tüneli defineciler tahrip etti. Bir ucu Çengelköy’den bir ucu ise Kuzguncuk’tan çıkan gizli tünelin yanında kamp kuran defineciler, kurdukları düzenek ile tünelin tuzaklı kapaklarını etkisiz hale getirerek tünelde ilerledi. Definecilerin talan ettiği tünelden küpler dolusu altın ve sikkeleri çalmış olabilecekleri düşünülüyor.
20.07.2022 Gündem
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Savcılık yine mütalaa değiştirdi
Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Savcılık yine mütalaa değiştirdi  İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğrafını çektiği gerekçesiyle tutuksuz yargılanan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş'ın davasında savcılık üçüncü kez mütalaasını açıkladı. İlk mütalaasında sanığın cezalandırılmasını isteyen ve 8 Mart'ta görülen duruşmada sanığın beraat etmesini isteyen savcılık, mütalaasını yine değiştirerek sanığın "Özel hayatın gizliliğini ihlal etme" suçundan 5 yıla kadar hapsini istedi. 
20.04.2022 Gündem
Hava yağışlı ve kaygan olunca 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı iptal edildi
Hava yağışlı ve kaygan olunca 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı iptal edildi 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Final Etabı yağışlı hava ve kaygan yollar nedeniyle iptal edildi.
17.04.2022 Diğer Sporlar
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak...
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Pazar günü bu yollar kapatılacak... Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabı olan İstanbul - İstanbul etabı, 17 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. İstanbul'da bazı yollar yarış nedeniyle kapatılacak. Ayın gün yapılacak Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES/1) 'na girecek adaylara uyarıda bulunuldu.
14.04.2022 Gündem
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı?
İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü kapalı mı? 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabı İstanbul’da yapılacak. 17 Nisan Pazar günü yapılacak 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında İstanbul’da kapalı olacak yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, İstanbul'da pazar günü hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Pazar günü Avrasya Tüneli kapalı mı? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Pazar günü kapalı mı? İşte İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
13.04.2022 Gündem
Kar banyosu yapıp Boğaz'a atladılar
Kar banyosu yapıp Boğaz'a atladılar Üsküdar Kuzguncuk Sahili'ne gelen 10 kişilik yüzücü grubu, önce kar banyosu yaptı. Ardından Boğaz'ın bu gibi sularına atladı.
13.03.2022 Yaşam
Üsküdar'da eksi 3 derecede Boğazın serin sularına atladılar
Üsküdar'da eksi 3 derecede Boğazın serin sularına atladılar Üsküdar'da hava sıcaklığının eksi 3 dereceye ulaştığı anlarda 'Üsküdar Fedaileri' adlı profesyonel yüzücüler soğuk havaya aldırmadan boğazın serin sularına atladı. 
23.01.2022 Yaşam
İletişim Başkanı Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi
İletişim Başkanı Altun'un evinin fotoğraflanması davası: Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş tarafından fotoğraflanmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Yine gidecektir" şeklinde paylaşım yaptığı gerekçesiyle 'Suç işlemeye tahrik' ve 'Suçu ve suçluyu övme' suçlarından hakkında 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açılan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu suçlamayı kabul etmedi. Mahkeme, Suat Özçağdaş'ın tanık olarak dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.
20.10.2021 Siyaset
Anadolu Ajansı çalışanı denizde kayboldu
Anadolu Ajansı çalışanı denizde kayboldu Üsküdar Kuzguncuk'ta denize girdikten sonra kaybolan Anadolu Ajansı (AA) Ulaştırma Servisinde görevli Ali Asaroğlu'nu arama çalışmalarına yarın sabaha kadar ara verildi.
11.07.2021 Yaşam
Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı
Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş tarafından fotoğraflanmasıyla ilgili davada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı.
21.05.2021 Gündem
İstanbul'da büyük rezalet! Fena basıldılar
İstanbul'da büyük rezalet! Fena basıldılar Üsküdar'da 4 katlı eğlence mekanında yaklaşık 500 kişilik partiyi polis bastı. Polisten kaçanlardan bazıları tel örgülere takıldı, bazıları tuvalete saklandı, bazıları ise ağaçlık alana doğru koşarak uzaklaştı. Bir kadın bekçileri, 'Bekçilerin başı benim dayım, hepinizi yakarım" diyerek tehdit etti. Üst katta uyuduğu için olan bitenden haberinin olmadığını belirten eğlence mekanı yetkilisi ise, "Eğlence sahnesi çekeceklerdi" diye konuştu.
3.04.2021 Gündem
Kaftancıoğlu'na şok! 6 yıla kadar hapsi isteniyor
Kaftancıoğlu'na şok! 6 yıla kadar hapsi isteniyor CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un evinin fotoğraflarının çekilmesine ilişkin “Özel hayatın gizliliğini ihlal etmeye azmettirme suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle yeni bir iddianame hazırlandı.
22.01.2021 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddianame kabul edildi
Canan Kaftancıoğlu hakkındaki iddianame kabul edildi İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında “Suç işlemeye tahrik”, “Suçu ve suçluyu övmek” suçlamasıyla hazırladığı iddianame kabul edildi. Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Kuzguncuk'taki evinin fotoğraflanması olayında CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş’ı azmettirme, “Suç işlemeye tahrik”, “Suçu ve suçluyu övmek” suçlamasıyla 9 aydan 10.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.
5.01.2021 Gündem
Canan Kaftancıoğlu'na 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemi
Canan Kaftancıoğlu'na 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evinin fotoğraflanmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında "Suç işlemeye tahrik", "Suçu ve suçluyu övmek" suçlamalarıyla dava açıldı. Kaftancıoğlu, 9 aydan 10,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.
14.12.2020 Gündem
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması
İBB'den Atatürk hologramlı 29 Ekim kutlaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendi sesinden Nutuk'tan bölümler okuduğu 3 dakikalık bir hologram gösterisi yapıldı.
29.10.2020 Gündem
Kilise haçını söken kişiye 1 yıl 4 ay hapis cezası
Kilise haçını söken kişiye 1 yıl 4 ay hapis cezası Üsküdar Kuzguncuk'ta bulunan Surp Krikor Lusavoriç Ermeni Kilisesi'nin dış sokak kapısının haçını söken Mazlum S., "İbadethanelere zarar verme" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığı önce 1 yıl hapis cezasına çarptıran mahkeme, cezayı, "Eylemin ilgili dini benimseyen toplum kesimini tahkir maksadıyla işlendiğine" kanaat getirerek 1 yıl 4 aya çıkardı.
29.07.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzguncuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzguncuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.