Kuzeydoğu

Kuzeydoğu

Son dakika kuzeydoğu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuzeydoğu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuzeydoğu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzeydoğu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzeydoğu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.169 kuzeydoğu haberi bulunmuştur. Tüm kuzeydoğu haberleri aşağıda listelenmiştir.
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024?
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Gökyüzündeki büyüleyici olaylardan biri olan yılın ilk Ay tutulması geldi. Ancak bu kez, Türkiye'den izlenemeyecek. Tutulma, 20 Mart'taki Bahar Ekinoksu sonrasında, yani "Solucan Ayı" döneminde yarı gölgeli olarak gerçekleşecek. Peki, 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Kısaca ay tutulması nedir?
25.03.2024 Astroloji
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası
Pendik'te 5 kişinin öldüğü kaza: "Otobüs, TEM kenarında indirdi" iddiası Pendik'ten Ankara'daki kızları Sıla Okur’un (19) düğünleri için yola çıkan Okur ailesi, İstanbul dönüşü otobüs firmasıyla seyahat ederken Kurtköy TEM Otoyolu'nda indi. Yolun karşısında geçmeye çalışan aileden 5 kişi hayatını kaybetti.
5.03.2024 Gündem
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı
İstanbul'da feci kaza! Otomobil yayalara çarptı: 5 ölü, 1 yaralı Pendik, TEM Otoyolu'nda seyir halinde bulunan otomobil, otoyoldan geçmeye çalışan yayalara çarptı. Kazada yolun karşısında geçmeye çalışan 5 kişi hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü yaralandı. Polisin olay yerindeki incelemesi sırasında haberi alarak gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.
5.03.2024 Gündem
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL?
Ayasofya müze mi oldu 2024? Ayasofya cami girişi ücretli mi, 25 euro kaç TL? Ayasofya-İ Kebir Cami-i Şerifi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından duyurulan yeni düzenleme 15 Ocak itibarıyla başladı. Tarihi camiyi kültürel amaçla ziyaret etmek isteyen yabancı turist için giriş ücreti 25 Euro oldu. Sabah saatlerinden itibaren yabancı turistler bilet gişeleri önünde yoğunluk oluştururken, düzenleme camiyi ibadet amacıyla ziyaret eden Türk vatandaşlarını ise kapsamayacak. Söz konusu düzenlemenin ardından Ayasofya müze mi oldu, sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.01.2024 Gündem
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı
Çanakkale’de servis otobüsü devrildi: 5 yaralı Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde işçi servis otobüsünün şarampole devrildiği kazada, 5 kişi yaralandı.
1.01.2024 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı
TPAO'dan Karadeniz'de petrol atağı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Karadeniz'de petrol aramak için 4 ruhsat aldı.
9.11.2023 Finans
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı Kuzey Ege Denizi'nde, yarın öğle saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiği belirtilirken, ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.
15.10.2023 Gündem
Meteoroloji'den alarm verildi! Sıcak hava ile birlikte geliyor! Nefes dahi aldırmayacak
Meteoroloji'den alarm verildi! Sıcak hava ile birlikte geliyor! Nefes dahi aldırmayacak Bunaltıcı sıcaklar geri geliyor. Üstelik yanında Afrika'dan çöz tozu da getiriyor. Meteoroloji'den yapılan açıklama birçok bölge için alarm verildi. Bugünden itibaren Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini gösterecek, ardından Marmara ve Ege Bölgesi'ne ulaşacak. Uzmanlar yaşlı, hamile ve solunum rahatsızlığı çekenleri maskesiz dışarı çıkmaması konusunda uyarıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
22.09.2023 Yaşam
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Tayvan Bayrağı Anlamı Nedir? Tayvan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Tayvan, resmi ismi ile Çin Halk Cumhuriyeti olarak bilinmektedir. Çin, Tayvan'ı özerk bir ülke olarak tanımadığından birçok ülke de tanımamakta ve burayı Çin olarak kabul etmektedir.
15.09.2023 Eğitim
Güney Kore Bayrağı Anlamı Nedir? Güney Kore Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Güney Kore Bayrağı Anlamı Nedir? Güney Kore Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Güney Kore, resmi adı ile Kore Cumhuriyeti olarak da bilinen bir ülkedir. Komşu devletleri arasında Japonya, Kuzey Kore ve Çin Halk Cumhuriyeti yer alır. 
7.09.2023 Eğitim
Meteoroloji'den son dakika yağmur alarmı! Hava sıcaklıkları düşecek, İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak
Meteoroloji'den son dakika yağmur alarmı! Hava sıcaklıkları düşecek, İstanbul dahil çok sayıda ili vuracak Meteoroloji'den İstanbul için son dakika hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji 9 ili ise sarı kodla uyardı. Yurdun kuzeydoğu kesimlerinde yerel kuvvetli gök gürültülü yağış bekleniyor. Doğu kesimlerde sıcaklıkların 6 ila 12 derece azalacağı, iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı öğrenildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise hafta sonu İstanbul için uyarıda bulundu. İşte Türkiye genelinde beklenen hava durumu...
29.08.2023 Yaşam
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Malatya'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi AFAD, merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, "Başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır" ifadelerini kullandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar deprem sonrası yaptığı açıklamada "Yine sallandık büyük bir şiddetle. Maalesef şehir merkezine yakın bir deprem, ciddi anlamda etkiledi" dedi.
24.08.2023 Gündem
Meteoroloji'den yeni sıcaklık alarmı verildi! İstanbul'u kuvvetli rüzgar vuracak
Meteoroloji'den yeni sıcaklık alarmı verildi! İstanbul'u kuvvetli rüzgar vuracak Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile Ege ve Akdeniz’in iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Orta Karadeniz'in doğu kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte bölge bölge hava durumuyla ilgili detaylar...
21.08.2023 Yaşam
Amasya'da kavşakta 3 araç çarpıştı: 4 yaralı
Amasya'da kavşakta 3 araç çarpıştı: 4 yaralı Amasya'nın Gümüşhacıköy ilçesinde kavşakta 3 aracın çarpıştığı kazada, 4 kişi yaralandı.
12.08.2023 Yaşam
Perseid göktaşı yağmuru yarın başlıyor
Perseid göktaşı yağmuru yarın başlıyor Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü DOSAP Araştırmacısı Dr. Cenk Kayhan, 12-13 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Perseid göktaşı yağmurunun Türkiye’nin her yerinden gözlemlenebileceğini söyleyerek, “Bu yıl yeni ay etkisi dolayısıyla daha net gözlemlenebilecek” dedi.
11.08.2023 Yaşam
Kuvvetli yağışların geri döneceği gün açıklandı! Meteoroloji’den son dakika uyarısı geldi: Havalar 9 derece birden soğuyacak
Kuvvetli yağışların geri döneceği gün açıklandı! Meteoroloji’den son dakika uyarısı geldi: Havalar 9 derece birden soğuyacak Kuvvetli yağışların yurda döneceği tarih belli oldu. Meteoroloji iller tek tek açıklayıp, son dakika olarak uyardı. Günlerdir devam eden 'Eyyam-ı Bahur' sıcakları yerini gök gürültülü sağanak yağışlar alıyor. Meteoroloji, birkaç ili etkisi altına alması beklenen kuvvetli yağışlar için saat verdi. Uzmanlar ise gün verip havaların tersine döneceğini duyurdu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde, “Ülkemizin kuzeybatı ve kuzeydoğu kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne, Çanakkale ve Osmaniye çevreleri ile Adana'nın kuzey ve doğu, Kahramanmaraş'ın güneybatı, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” denildi. Peki kavurucu sıcaklar ne kadar daha devam edecek, havalar ne zaman serinleyecek, yağmur ne zaman gelecek, bugün havalar nasıl? İşte hem Meteoroloji hem de uzmanların son hava durumu değerlendirmesinin detayları...
6.08.2023 Gündem
Eyyam-ı Bahur’dan sonra yeni şiddetli sıcak hava dalgası kapıda! Meteoroloji illeri tek tek açıkladı, Hafta sonu plan yapanlar dikkat! İşte havaların serinleyeceği tarih
Eyyam-ı Bahur’dan sonra yeni şiddetli sıcak hava dalgası kapıda! Meteoroloji illeri tek tek açıkladı, Hafta sonu plan yapanlar dikkat! İşte havaların serinleyeceği tarih Şiddetli sıcaklar artarak devam edecek, El Nino ve Eyyam-ı Bahur’dan sonra yeni bir kavurucu sıcak hava dalgası ülkeye giriş yapacak. Hafta sonu plan yapacaklar dikkat, Meteoroloji illeri tek tek açıkladı. Hava sıcaklıkları aniden artacak, İstanbul, Ankara ve İzmir için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde, “Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu, Artvin, Ardahan, Ağrı çevreleri ile Iğdır'ın güney, Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” denildi. Peki bugün havalar nasıl olacak? Hafta sonu hava durumu ne olacak? Havalar serinleyecek mi? İşte son hava durumu raporunun detayları...
4.08.2023 Gündem
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları 40 dereceyi görecek, günlerce sürecek
Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi! Hava sıcaklıkları 40 dereceyi görecek, günlerce sürecek Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış ve aşırı sıcaklık alarmı verildi. Türkiye bugün yeni bir sıcak hava dalgasının etkisine giriyor. Uzmanlar, sıcaklığın 40 dereceye kadar çıkabileceğini belirterek, uyardı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Ordu çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte hava durumuyla ilgili il il tüm detaylar...
3.08.2023 Gündem
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor?
Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Meteoroloji tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre Türkiye’de hafta başından itibaren hava sıcaklıkları artacak. Çarşamba gününden itibaren ise yurdun genelinde çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları olarak da adlandırılan "eyyam-ı bahur"un etkisine girecek. Meteorolojinin yaptığı açıklama sonrası Eyyamı Bahur sıcakları kaç gün sürer, ne zaman bitecek? Eyyamı Bahur sıcaklıkları ne demek, kaç derece oluyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
31.07.2023 Gündem
Kuvvetli yağış ve fırtına alarmı verilmişti, son dakika açıklaması geldi! Meteoroloji saat verip iller tek tek açıkladı: Kavurucu sıcak uyarısı
Kuvvetli yağış ve fırtına alarmı verilmişti, son dakika açıklaması geldi! Meteoroloji saat verip iller tek tek açıkladı: Kavurucu sıcak uyarısı Kuvvetli yağış ve kuvvetli fırtına alarmından sonra kavurucu sıcaklarla ilgili son dakika açıklaması! İstanbul’a çamur yağdı, uyarılar art arda geldi. Meteoroloji son hava durumu raporunu paylaştı, kavurucu sıcak sonrası yağmur ile serinleyecek iller tek tek açıklandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmede, “Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu ile gece saatlerinde Osmaniye çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi. Uzmanlar ise kavurucu sıcaklara ve aniden sele dönüşen yağmurlara ilişkin “bu daha iyi günlerimiz” açıklaması yaptı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de sosyal medya hesabından yeni hava durumu raporuna ilişkin mesajlar paylaştı. Peki hangi illerde yağmur yağacak? Hafta sonu havalar nasıl olacak? Havalar serinlemeye devam edecek mi? Uzman isimlerden de sıcağa ve yağmura karşı uyarılar geldi. İşte hava durumu ile ilgili son dakika detayları...
29.07.2023 Gündem
Bilim insanlarını şaşkına çeviren hayvan! Kedi büyüklüğündeydi ve dinozorları avlıyordu
Bilim insanlarını şaşkına çeviren hayvan! Kedi büyüklüğündeydi ve dinozorları avlıyordu   Kretase Dönemi'nde, yani bundan 125 milyon yıl önce, neredeyse evcil bir kedi büyüklüğündeki cesur bir memeli, kendisinden üç kat büyük bir dinozor türüyle karşı karşıya geldi ve onun lezzetli bir öğün olabileceğini düşündü.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çöl sıcakları geliyor
Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Çöl sıcakları geliyor Meteoroloji'den son dakika açıklaması geldi. Hava durumuyla ilgili dikkat çeken uyarılar peş peşe geldi. Çöl sıcakları 81 ili etkileyecek. Özellikle denize kıyısı olan illerde nem ile birlikte sıcaklıklar daha fazla etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize, Kars ve Erzurum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ile aktardı. havanın ne zaman normale döneceğiyle ilgili bilgi verdi.
20.07.2023 Gündem
Sıcak hava dalgası geliyor! 50 dereceyi bulacak
Sıcak hava dalgası geliyor! 50 dereceyi bulacak Hava durumuyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Hava sıcaklıkları son birkaç gündür vatandaşı bunaltıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzeydoğu kesimleri parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Van’ın kuzey ve doğu ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İklim Bilimci Prof. Dr. Levent Kurnaz hava sıcaklığının 50 dereceleri bulabileceğini ifade ederek dikkat çeken uyarılarda bulundu. İşte hava durumuyla ilgili tüm detaylar...
16.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuzeydoğu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzeydoğu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.