Kuzey Ege Denizi

Kuzey Ege Denizi

Son dakika Kuzey Ege Denizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kuzey Ege Denizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kuzey Ege Denizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuzey Ege Denizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuzey ege denizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 614 kuzey ege denizi haberi bulunmuştur. Tüm kuzey ege denizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023 Gündem
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı
Kuzey Ege Denizi için 'fırtına' uyarısı Kuzey Ege Denizi'nde, yarın öğle saatlerinden itibaren fırtınanın etkili olmasının beklendiği belirtilirken, ulaşımda meydana gelebilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.
15.10.2023 Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı
Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisiyle tatil yapan Yeşim Demir, gün batımını izlemek için Polente Burnuna geldi. Burada sevgilisiyle alkol alan Yeşim Demir’dan kahreden haber geldi.
8.07.2023 Yaşam
Bozcaada bayramda dolup taştı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 dolu
Bozcaada bayramda dolup taştı! Adım atacak yer kalmadı, yüzde 100 dolu Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesi, 9 günlük Kurban Bayramı'nda yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. Adanın doğal güzellikleri ve tarihi dokusu, tatilcilerin ilgisini çekerken, konaklama tesisleri tam kapasiteyle çalıştı. 4 bin 500 resmi yatak kapasitesine sahip olan Bozcaada, gayrı resmi konaklama tesisleriyle birlikte günlük 10-15 bin tatilciyi ağırladı. Konaklama tesislerindeki yüzde 100 doluluk oranı, adadaki işletmecilerin ve esnafın yüzünü güldürdü.
29.06.2023 Gündem
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, Bozcaada Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklandı. Tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabilecek. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmeyecek.
23.06.2023 Gündem
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı
Bayramda herkes oraya akın edecek! 'Rezervasyonsuz gelmeyin' uyarısı Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde konaklama tesislerinin doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor. Adadaki işletmeciler ise bayram tatilinde Bozcaada'yı tercih edecek tatilcilerin rezervasyonlarını önceden yaptırmalarını, rezervasyonsuz gelinmemesi konusunda uyardılar.
21.06.2023 Ekonomi
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada’ya yarınki feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
16.03.2023 Gündem
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı?
Feribot seferleri iptal mi? Hafta sonu Bozcaada ve Gökçeada seferleri var mı?  Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferlerinin olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildiği açıklandı. 
25.02.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yok
Bozcaada ve Gökçeada'ya 2 gün feribot seferi yok Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine, Kuzey Ege Denizi’nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle yarın ve 6 Şubat'ta yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
4.02.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptali
Bozcaada ve Gökçeada'ya feribot seferlerine fırtına iptali Kuzey Ege Denizi'ndeki fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
19.01.2023 Gündem
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi
Lodos fırtınası nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada’ya tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli feribot seferleri lodos fırtınası nedeniyle iptal edildi.
18.01.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine olumsuz hava şartları nedeniyle yarın yapılması planlanan tüm feribot seferi iptal edildi.
9.01.2023 Ekonomi
Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine 2 gün fırtına engeli
Gökçeada ve Bozcaada’ya feribot seferlerine 2 gün fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine Pazartesi ve Salı günleri yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri beklenen fırtına nedeniyle iptal edildi.
18.12.2022 Gündem
Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli
Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada'ya yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.
20.11.2022 Yaşam
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli!
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'olumsuz hava' engeli! Çanakkale'de, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada'ya yarın yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.
18.11.2022 Gündem
Kabatepe- Gökçeada feribot seferleri yarın olumsuz hava şartları nedeniyle iptal
Kabatepe- Gökçeada feribot seferleri yarın olumsuz hava şartları nedeniyle iptal Çanakkale’de Kabatepe-Gökçeada hattında yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
14.10.2022 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine hava engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine hava engeli Çanakkale'de Bozcaada-Geyikli hattında yarınki feribot seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Gökçeada-Kabatepe'deki bazı seferler de yapılamayacak.
6.10.2022 Gündem
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı Çanakkale Boğazı'nda tekneyle balık avlayan Hakan Karakaş'ın oltasına yaklaşık 3 metre boyunda boz camgöz türü köpek balığı takıldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Karakaş, ardından balığı oltadan kurtarıp denize bıraktı.
3.09.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kuzey Ege Denizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuzey ege denizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.