Bozcaada

Bozcaada

Son dakika bozcaada haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bozcaada ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bozcaada haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bozcaada

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bozcaada gelişmeleri de dahil olmak üzere 677 bozcaada haberi bulunmuştur. Tüm bozcaada haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
Bayramda araçların geçişi yasaklandı!
Bayramda araçların geçişi yasaklandı! Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Ramazan Bayramı süresince kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasiteli otobüs ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişi yasaklandığı açıklandı.
5.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Çanakkale yerel seçim sonuçları: Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Çanakkale belediye başkan adayları Çanakkale yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Çanakkale iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Çanakkale Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Çanakkale aday listesi
31.03.2024 Gündem
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller
Ramazanda ilk orucu açan şehir! İlk orucu hangi il açar, ilk orucu saat kaçta açacağız 2024? Orucu ilk ve son açan iller Orucu ilk hangi il açar, ilk orucu hangi şehir açar? 11 ayın sultanı Ramazan ayı başladı. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, sabırla iftar saatine beklerken orucun ilk hangi şehir tarafından açılacağı merak konusu oldu. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar orucu ilk ve son açan iller için araştırma yapmaya başladı. İşte orucu ilk açan şehir…
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış
Seçil Erzan'ın internet geçmişi ve silinen mesajlarına ulaşıldı! Bakın neler yazmış Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuların da 21 kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla eski banka müdürü Seçil Erzan'ın da arasında bulunduğu 7 sanıklı dava dosyasına sanıkların telefonları ve dijital materyallerinin incelemelerine ilişkin yeni bilirkişi raporu girdi. Erzan'ın telefonunda internet üzerinden "Hangi ilaç öldürür", "Türkiye'ye suçlu iadesi olmayan ülkeler 2023", "İsviçre suçlu iadesi", "Suçlu iade etmeyen ülkeler", "intihar çeşitleri", "fare zehri insanı kaç saatte öldürür", "nasıl intihar edilir" gibi aramalar yaptığı tespit edildi. Sanıklar Ali ve Atilla Yörük'ün ise yakın tarihte telefonlarını değiştirdikleri belirlendi.
26.02.2024 Gündem
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı
Hava bozdu hamsi fiyatı rekor kırdı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Su Ürünleri Hali'ndeki balık tezgahları olumsuz havadan etkilendi. Marmara Denizi’ndeki fırtına, birçok tezgahı boş bırakırken, hamsinin fiyatı ise bu senenin rekorunu kırdı.
30.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya fırtına nedeniyle tüm feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerinde etkili olan poyraz fırtınası nedeniyle planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
30.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
29.01.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar
Seçil Erzan davasında Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Muslera ve Arda Turan için flaş karar Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla fon vurgunu davasında, tutuklu sanıklar Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün tutukluluklarının devamına karar verildi. Mahkeme, müştekiler Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Fernando Muslera ve Arda Turan'ın bir sonraki celse hazır edilmeleri için son kez süre verilmesine aksi takdirde haklarında zorla getirilme kararı çıkarılmasını karara bağladı. Heyet, Seçil Erzan'ın bankadaki hesap hareketlerinin, Erzan'ın cep telefonundaki banka çalışanlarıyla konuşmalarının ve Ali Yörük ile Semih Kaya arasındaki banka hesap hareketlerinin istenmesine karar vererek duruşmayı 8 Mart'a erteledi.
15.01.2024 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
14.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
13.12.2023 Gündem
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam
5 ilde sahipsiz köpek sayısı 100 bine dayandı! Korkutan rakam Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) Karadeniz Bölge Temsilcisi Kemal Zafer Özdemir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü verilerine göre bölgede 5 ildeki sahipsiz sokak köpeklerin sayısının 99 bin olduğunu belirterek, "Belediyeler, ilçelerindeki hayvanları kırsala, dağlara, çöplüklere atıp çözüm bulduklarını zannediyorlar. Fakat buraya atılan hayvanlar kontrolsüzce üremeye devam etmekte" dedi.
12.12.2023 Gündem
Seçil Erzan 25 milyonluk baba evini ipotek ettirmiş! Bozcaada’da Fatih Terim’in de olduğu partiye inceleme...
Seçil Erzan 25 milyonluk baba evini ipotek ettirmiş! Bozcaada’da Fatih Terim’in de olduğu partiye inceleme... Seçil Erzan olayında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Yüksek karlı özel ve güvenilir fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde babasından kalma evini 10 milyon liralık borca karşılık ipotek ettirdi.
12.12.2023 Gündem
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış
Seçil Erzan'ın ses kaydı ortaya çıktı! Böyle kandırmış Bankacı Seçil Erzan'ın, iş insanı Bülent Çeviker ve emekli İngilizce öğretmeni olan eşi İnci Çeviker ile arasında geçen, mahkeme dosyasına da giren ses kayıtları ortaya çıktı. Kuşkulandıkları için Erzan'ın evlerine geldiği gün İnci Çeviker'in kaydettiği konuşmalarda Seçil Erzan, "Paranızı almama gibi bir riskiniz yok. Benim size verdiğim evrak banka şubesinin size vereceği evraktan daha değerli. Zaten resmi evrak da o. Hoca da vadesini uzattı. Biz gizli bir ısın kodundayız. Vade dolmadan şubeye giderseniz sorun yaşarız. İşlemlerde bir problem olmadığı için ben rahatım. Rahat olun, güzel güzel para kazanıyorsunuz" dediği duyuluyor.
8.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli
Bozcaada ve Gökçeada feribot seferlerine fırtına engeli Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yapılması planlanan tarifeli tüm feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
8.12.2023 Gündem
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı
Seçil Erzan fenalaştı yardımına hemşireler koştu! Kritik rapordan Fatih Terim çıktı Denizbank Teftiş Kurulu’nun, Erzan’ın Bozcaada’daki evinde, aralarında Fatih Terim’in de olduğu bir gruba verdiği partiyi mercek altına aldığı ortaya çıktı. Erzan’ın, davete catering (yemek) hizmeti veren işletme sahibini de dolandırmaya çalıştığı anlaşıldı. Öte yandan Seçil Erzan’la 9 ve 10 Nisan 2023 tarihinde Denizbank Genel Müdürlüğü binasında 18. kattaki toplantı odasında yapılan sorgunun detayları ortaya çıktı. Sorgu raporunda Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken ifadeler yer aldı.
7.12.2023 Gündem
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi
Bozcaada ve Gökçeada'ya yarınki feribot seferleri iptal edildi Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan tüm feribot seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
2.12.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'de, Kuzey Ege'de etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri iptal edildi.
28.11.2023 Gündem
İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti
İstanbul'da fırtına alarmı! THY 56 seferi iptal etti İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiği duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Seçil Erzan’ın eski sevgilisi itiraf etti: Nişanı iptal ettim, gizli konuşmalar yapıyordu
Seçil Erzan’ın eski sevgilisi itiraf etti: Nişanı iptal ettim, gizli konuşmalar yapıyordu Seçil Erzan’ın eski sevgilisi konuştu. Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan davası gündemdeki yerini koruyor. Davada her gün yeni bir gelişme yaşanırken Seçil Erzan’ın mutlu bir yuva hayali kurduğu Fatih Terim’in avukatı Candaş Gürol’dan ihanet şüphesi nedeniyle ayrıldığı ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale’de etkili olan fırtına gece boyunca etkisini gösterdi.
26.11.2023 Gündem
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı
Bozcaada Kalesi’ndeki kazılar, Geç Tunç Çağı'nda yerleşim bulgusunu ortaya çıkardı Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi Bozcaada Kalesi’ndeki arkeolojik kazılarda, kültürel katmanlaşmayla ilgili önemli bilgilere ulaşıldı. Kalenin ilk yapımı öncesi Bizans ve Roma dönemlerinde de iskan gördüğü ve hatta Geç Tunç Çağı sırasında da yerleşildiğine dair bulgular ortaya çıktığı bildirildi.
25.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılacak bazı feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
17.11.2023 Gündem
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli
Gökçeada ve Bozcaada feribot seferlerine 'fırtına' engeli Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
3.11.2023 Gündem
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası! Ekipler seferber oldu
Çanakkale Boğazı'nda gemi arızası! Ekipler seferber oldu Çanakkale Boğazı'nda makine arızası yapan 'Marşal Adaları' bayraklı dökme yük gemisi, römorkörle demirleme sahasına çekildi.
7.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bozcaada ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bozcaada haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.