Kuştepe

Kuştepe

Son dakika kuştepe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuştepe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuştepe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuştepe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuştepe gelişmeleri de dahil olmak üzere 200 kuştepe haberi bulunmuştur. Tüm kuştepe haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel projelerini anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, düzenlediği basın toplantısıyla Şişli için gerçekleştireceği 37 projenin detaylarını anlattı. Yüksel, göreve geldiklerinde en fazla bütçeyi otopark yapımına ayıracaklarını belirterek, "Senelerdir Şişli'ye bütün aday olan arkadaşlarımız, seçilen ve aday olanların her birinin ortak söylemi 'otopark konusunu çözeceğim'. Fakat çivi çakılmadı. Ben bu konuda çok iddialıyım. Diyorum ki 5 yıl içerisinde İstanbul'un Şişli ilçesi en fazla zemin altı otoparkına sahip ilçemiz olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Şişli'de gecekonduda katliam! Yeni gelişme, gözaltına alındı
Şişli'de gecekonduda katliam! Yeni gelişme, gözaltına alındı İstanbul Şişli'de bir gecekonduda 2'si kadın 3 kişi öldürüldü. İncelemede hepsinin kafalarından vurulduğu tespit edilmişti. Yapılan çalışmalar sonucu katliamla ilgili bir kişi gözaltına alındı.
29.11.2022 Yaşam
Şişli'de korkunç olay! Bir evde 2’si kadın 3 kişinin cesedi bulundu
Şişli'de korkunç olay! Bir evde 2’si kadın 3 kişinin cesedi bulundu Şişli'de, bir gecekonduda kafalarından silahla vurulmuş halde, 2'si kadın 1'i erkek olmak üzere 3 kişinin cesedi bulundu. Polis, 3 kişiyi öldürdükten sonra kaçtığı iddia edilen şüphelinin peşine düştü.
25.11.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan uyuşturucu ile mücadele mesajı: Kökünü kurutacağız
Bakan Soylu'dan uyuşturucu ile mücadele mesajı: Kökünü kurutacağız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da 10 Ağustos-6 Eylül tarihlerinde, Narko Alan Projesiyle 7 ilçe 16 mahallede sıkı denetim yaptıklarını belirterek, "Sonuç alıyoruz, alacağız. Kökünü kurutacağız" dedi.
7.09.2022 Siyaset
Şişli'de helikopter destekli uyuşturucu operasyonu: çok sayıda şüpheli gözaltına alındı
Şişli'de helikopter destekli uyuşturucu operasyonu: çok sayıda şüpheli gözaltına alındı İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Şişli, Kuştepe Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
2.09.2022 Gündem
İstanbul'da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu!
İstanbul'da helikopter destekli uyuşturucu operasyonu! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Şişli, Kuştepe Mahallesinde daha önceden belirlenen adreslere sabaha karşı operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası çok sayıda kişi gözaltına alındı.
2.09.2022 Yaşam
Şişli’de olaya müdahale ederken fenalaşan bekçinin şehit olmasına ilişkin 5 şüpheli tutuklandı
Şişli’de olaya müdahale ederken fenalaşan bekçinin şehit olmasına ilişkin 5 şüpheli tutuklandı Şişli’de bir mahalle düğününde çıkan arbedede olaya müdahale ederken fenalaşan bekçi Oltan Koca’nın kaldırıldığı hastanede şehit olmasına ilişkin adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.
23.08.2022 Gündem
Şişli'de silahlı kavga: 2'si polis yaralılar var
Şişli'de silahlı kavga: 2'si polis yaralılar var Şişli Kuştepe'de iki aile arasında nişan bozulması nedeniyle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Mahalle savaş alanına dönerken 1'i polis 4 kişi yaralandı.
15.08.2022 Gündem
Emniyetten dar alan uygulaması: 1705 kişi sorgulandı
Emniyetten dar alan uygulaması: 1705 kişi sorgulandı Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuştepe mevkiinde genel emniyet ve asayiş uygulaması yapıldı. Dar alan uygulamasında 1705 kişi sorgulanırken, 584 otomobil ve 295 motosiklet de kontrol edildi.
10.08.2022 Gündem
Emniyetten dar alan uygulaması: 784 kişi sorgulandı
Emniyetten dar alan uygulaması: 784 kişi sorgulandı Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kuştepe mevkisinde genel emniyet ve asayiş uygulaması yapıldı. Dar alan uygulamasında 784 kişi sorgulanırken, 203 otomobil ve 113 motosiklet de kontrol edildi.
3.08.2022 Gündem
Şişli’deki hırsızı elindeki gül dövmesi yakalattı
Şişli’deki hırsızı elindeki gül dövmesi yakalattı Şişli’de, para ve cep telefonu çalan şüpheli elindeki gül dövmesinden tespit edilerek, yakalandı.
1.06.2022 Yaşam
İstanbul'da 5 ilçede su kesintisi
İstanbul'da 5 ilçede su kesintisi İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) Kağıthane Terfi Merkezi'nde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın 5 ilçenin bazı mahallelerine 5 saat su verilemeyeceği öğrenildi.
7.03.2022 Gündem
İSKİ su kesintisi: İstanbul’da yarın (8 Mart) hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek?
İSKİ su kesintisi: İstanbul’da yarın (8 Mart) hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek? İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresince (İSKİ) Kağıthane Terfi Merkezi'nde gerçekleştirilecek bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle yarın 5 ilçenin bazı mahallelerine 5 saat su verilemeyeceği öğrenildi. Peki, hangi ilçelerde sular kesilecek, sular ne zaman gelecek? İşte İSKİ su kesintisi programı…
7.03.2022 Yaşam
Şişli’de silahla ailesini rehin alan saldırgan vurularak etkisiz hale getirildi!
Şişli’de silahla ailesini rehin alan saldırgan vurularak etkisiz hale getirildi! İstanbul Şişli'de bir kişi boşanma aşamasında bulunduğu eşinin kaldığı eve geldi. Kapının kilitli olması nedeniyle üst kata çıkan Tugay Adak tehditler savurdu. İkna çabaları sırasında iki el silah sesi duyuldu. Adak vurularak yakalanırken yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
23.02.2022 Yaşam
Bakan Koca, Elazığ'da enkazdan kurtarılan Azize Çelik ve UMKE gönüllüsünü kabul etti
Bakan Koca, Elazığ'da enkazdan kurtarılan Azize Çelik ve UMKE gönüllüsünü kabul etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ depreminde enkazdan eşi ve çocuklarıyla yaralı kurtarılan Azize Çelik ve onunla telefonda görüşen UMKE gönüllüsü Emine Kuştepe'yi kabul etti.
25.01.2022 Gündem
Bulduğu kredi kartıyla alışveriş yapan şüpheli yakalandı
Bulduğu kredi kartıyla alışveriş yapan şüpheli yakalandı Şişli'de bulduğu kredi kartıyla alışveriş yapan yabancı uyruklu O.A güvenlik kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı. İşyerlerinden alışveriş yapması ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.12.2021 Yaşam
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması!
İSKİ'den 8 ilçede su kesintisi açıklaması! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
4.09.2021 Gündem
İstanbul'da pazar günü su kesintisi!
İstanbul'da pazar günü su kesintisi! İSKİ, İstanbul'da pazar günü TEİAŞ (Türkiye Elektrik İletim A.Ş.)'ın Alibeyköy Trafo Merkezi'nde gerçekleştireceği çalışma sebebiyle 8 ilçede 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağını açıkladı.
2.09.2021 Gündem
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca...
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca... Koronavirüs salgınıyla ertelenen düğünlerin yeniden başlaması ve yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelilerin ev arayışları, kiraların tırmanmasına yol açtı. Bunlara inşaat sektöründe meydana gelen arz açığı da eklenince kimi semtlerde kiralar dörde katlandı.
1.09.2021 Ekonomi
İstanbul'da operasyon! Gözaltılar var
İstanbul'da operasyon! Gözaltılar var İstanbul'da 8 ilçede torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 28 adrese düzenlenen baskınlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, adreslerde bulunan 22 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyon anları kameralara yansıdı.
12.08.2021 Gündem
Temizlemek için girdikleri kuyudan bir daha çıkamadılar! Baba ve 2 oğlu öldü
Temizlemek için girdikleri kuyudan bir daha çıkamadılar! Baba ve 2 oğlu öldü Adıyaman'da temizlemek için girdikleri kuyuda zehirlenen baba ve iki oğlu hayatını kaybetti, kurtarma çalışmaları sırasında rahatsızlanan bir itfaiye eri tedavi altına alındı.
26.05.2021 Gündem
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuştepe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuştepe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.