Kuşatma

Kuşatma

Son dakika kuşatma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuşatma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuşatma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuşatma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuşatma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.162 kuşatma haberi bulunmuştur. Tüm kuşatma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
4. Sınıf Milli Mücadele: Milli Mücadele Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Milli mücadele ülkemizin tarihi açısından önemli bir dönemdir. Eğitim sisteminde bu konu ilk kez 4. sınıfta Sosyal bilimler dersinde işlenir.
25.12.2023 Eğitim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi
Bakan Fidan: Vahim olan Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmesi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gazze'deki saldırıların halen devam etmesinin utanç verici olduğunu belirterek, "Daha da vahim olan İsrail üzerinde nüfus sahibi Batılı ülkelerin Gazze'deki vahşet karşısında tam bir sessizliğe bürünmeleridir. Batı dünyasını Gazze'de alenen işlenen insanlık suçuna ortak olmamaya çağırıyorum" dedi.
16.11.2023 Gündem
Gazze'de son dakika! İsrail Şifa Hastanesi'ne baskın yaptı Hamas Biden'ı sorumlu tuttu
Gazze'de son dakika! İsrail Şifa Hastanesi'ne baskın yaptı Hamas Biden'ı sorumlu tuttu Filistin topraklarında İsrail'in sivil katliamı devam ediyor. İsrail ordusu günlerdir kuşatma altında tuttuğu Gazze'nin en büyük tıp kopleksi Şifa Hastanesi'ne Çarşamba gününün ilk saatlerinde baskın düzenledi. Hamas'tan yapılan açıklamada 'Biden'ı sorumlu tutuyoruz' denildi. Yemen'deki Husiler ise İsrail'e açık bir mesaj gönderdi. Pentagon belgelerine ulaşan Bloomberg, ABD'nin İsrail'e yaptığı askeri yardımı yazdı.
15.11.2023 Dünya
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
Gazze'de korkunç kuşatma! İnternet ve telefon bağlantıları kesildi
Gazze'de korkunç kuşatma! İnternet ve telefon bağlantıları kesildi Filistin Telekomünikasyon (PALTEL) şirketi, Gazze Şeridi’nde İsrail tarafından iletişim ve internet hizmetlerinin tamamen kesildiğini duyurdu.
5.11.2023 Dünya
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
Bakan Fidan: İran cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek
Bakan Fidan: İran cumhurbaşkanı Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları hakkında konuştu. Bakan Fidan açıklamalarında İran lideri Reisi'nin Türkiye'ye geleceğini söyledi.
1.11.2023 Gündem
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama
İsrail savaş uçakları bu kez Türk-Filistin Hastanesi'ni bombaladı! Dışişleri'nden kınama İsrail savaş uçakları Türk - Filistin dostluk hastanesini bombalayarak hastanenin üçüncü ve son katında ağır hasara yol açtı. Ayrıca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) “İsrail, Gazze’de AFAD binasını vurdu” iddialarını yalanladı. AFAD yaptığı açıklama Gazze’de depolarının olmadığını belirtti.
30.10.2023 Dünya
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki
Siyasilerden İsrail'in hastane saldırısına sert tepki İsrail'in Gazze'de vurduğu ve en az 500 kişinin hayatını kaybettiği hastane katliamına siyasilerden tepki yağdı.
18.10.2023 Gündem
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti...
Gazze'den son dakika haberleri! Lübnan sınırında tansiyon yükseldi, İsrail ordu sözcüsünün sözleri şok etti... İsrail Gazze'deki sivillere bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. ABD'nin önde gelen gazetelerinden New York Times (NYT) ve Wall Street Journal'dan (WSJ) gündeme adeta bomba gibi düşen iki haber geldi. NYT İsrail'in ABD'den talebini yazdı, WSJ ABD'nin İsrail planını deşifre etti. Hamas ise İsrailli esir bir kadının ilk görüntülerini yayınladı. İsrail ordu sözcüsünün röportajdaki sözleri ise şok etkisi yarattı. İsrail hükümetinden yapılan açıklamaya göre Hamas’ın saldırılarında 3 Türk vatandaşı hayatını kaybetti.
17.10.2023 Dünya
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi Dışişleri Bakanlığı, İsrail Ordusu'nun Gazze'nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusa yaptığı uyarıya tepki gösterdi
13.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Her türlü sivil kaybına karşıyız AK Parti'nin saat 14:00'te başlayan MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı sonrasında açıklama yaptı. Çelik, "Gazze ağır bir şekilde bombalanıyor. İsrail'de de sivillerin kaybı oldu. Kudüs'te ve başka yerlerde gerçekleşen saldırılara karşı çıkıyorsa aynı şekilde Filistin'deki saldırıya da karşı çıkıyoruz. Bütün tabloyu doğuran şey 67 sınırlarındaki iki devletli çözüm hayata geçmemiştir. Bütün taraflarda sivillerin hedef alınmasına karşıyız" dedi.
12.10.2023 Gündem
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor
Aralıksız bombalanan Gazze haritadan siliniyor Çatışma çemberi genişliyor Hamas’ın saldırıları sonrası Gazze’yi ablukaya alan İsrail’in kara harekatı beklenirken, Gazze’nin tamamen yerle bir edilme ihtimali tüm dünyayı endişelendiriyor.
12.10.2023 Gündem
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu
İsrail-Filistin arasında çatışma başladı! Hamas 'Aksa Tufanı' operasyonunu dünyaya duyurdu Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam, İsrail'e karşı 'Aksa Tufanı' isimli bir operasyon başlattığını duyurdu. Son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Operasyonun ilk aşamasında 5 bin roket ve havan topu fırlatıldı. Dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yapan bu gelişmenin ardından İsrail Başbakanı Netanyahu 'savaştayız' dedi. Karşılıklı operasyonların ardından kanlı bilanço ortaya çıktı. İsrail ve Filistin'den kayıplara dair peş peşe açıklamalar geldi.
7.10.2023 Gündem
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti
Rusya'da Wagner krizi! Moskova belediye başkanı 'evde kalın' çağrısı yaparak pazartesi gününü tatil ilan etti Wagner Rusya'yı sarstı. Moskova Belediye Başkanı Sergei Sobyanin, Moskova sakinlerinin terörle mücadele operasyonu ilan edilmesi sebebiyle mümkün olduğunca şehir etrafında gezilerden kaçınmaları gerektiğini söyledi ve durumun 'zor' olduğunu açıkladı. Öte yandan şehirde pazartesi günü tatil ilan edildi.
24.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın balkon konuşmasının şifreleri neler? Hande Fırat CNN TÜRK'te açıkladı Cumhurbaşkanlığı seçiminin kesin olmayan ikinci oylama sonuçları sonrası vatandaşlar Beştepe toplandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada halka hitap edecek. CNN TÜRK'te Hande Fırat balkon konuşmasının şifrelerini aktardı.
28.05.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır
MHP lideri Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama: Türk milleti tarih yazmıştır MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bahçeli, "Türk milleti bugün tarih yazmıştır. Aziz vatandaşlarımızın katılımıyla seçimlerin 2. turu yapılmış, Sayın Cumhurbaşkanı 13. cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Türkiye'nin demokrasi standartlarında dünya çapında bir mukayese kazandığı belirginlik kazanmıştır." deid.
29.05.2023 Gündem
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı
Aliya İzetbegoviç kimdir, Aliya ne demek? İşte Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç hayatı Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 28 Mayıs için bir mesaj paylaştı. Erdoğan, "İnşallah 28 Mayıs’tan sonra da merhum Aliya’nın emanetine sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi. Söz konusu paylaşımın ardından Aliya İzetbegoviç hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzzetbegoviç kimdir?
23.05.2023 Gündem
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur
Bahçeli'den seçim mesajı: Bütün oyunlar milletimiz tarafından bozulmuştur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçim sonuçlarına ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı. "Anket şirketleri iflas etti" ifadelerini kullanan Bahçeli, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye genelinde çok ciddi bir başarıya ulaşmış; hain, haif ve hasmane kuşatma yarılmıştır. Aleyhimize kurgulanan algı operasyonları bozguna uğratılmıştır. Bütün oyunlar egemenliğin sahibi aziz milletimiz tarafından bozulmuştur." dedi.
15.05.2023 Gündem
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır
Devlet Bahçeli: TCG Anadolu’nun hizmete alınması çılgın Türklerin tarihi bir başarısıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin, 2'nci 5 yıllık döneme de mührünü vurması gerektiğini belirterek, "Eser ve hizmet kervanı yarı yolda kalmamalıdır. Türkiye bir yol kazasına uğramamalıdır" dedi.
12.04.2023 Gündem
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı
Arka Sokaklar yeni bölüm bu akşam var mı? 3 Şubat Arka Sokaklar neden yayınlanmıyor? Kanal D yayın akışı Uzun süredir ekrana gelmeyen Arka Sokaklar dizisiyle ilgili gelişmeler merak ediliyor. Dizinin takipçilerinin her Cuma, "Arka Sokaklar bu akşam var mı, Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman" araştırmaları da devam ediyor.
3.02.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kuşatma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuşatma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.