Kumru

Kumru

Son dakika Kumru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kumru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kumru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kumru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kumru gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 kumru haberi bulunmuştur. Tüm kumru haberleri aşağıda listelenmiştir.
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi
YSK 13 ilçe ve 1 il için yapılan itirazlarda karar verdi Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul’un Bahçelievler, Ümraniye, Pendik, Nevşehir’in Avanos, Ordu’nun Gölköy, Gülyalı, Kumru, İkizce, Perşembe, Mesudiye, Gürgentepe, Kabataş ve Ünye ilçeleri ile Bitlis Belediye Başkanlığı için yapılan itirazlara kararını verdi.
7.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Ordu yerel seçim sonuçları: Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Ordu belediye başkan adayları Ordu yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Ordu iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Ordu aday listesi
31.03.2024 Gündem
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı
Şube müdürü ünlüleri 55 milyon dolar dolandırmıştı! BDDK, banka için kararını açıkladı "Özel kapalı fon" sistemiyle aralarında ünlü futbolcuların bulunduğu mağdurların dolandırıldığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık, 'bankacılık zimmeti' yönünden takipsizlik kararı verdi. Seçil Erzan'ın "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi Kanunu" kapsamında ve alıkonulduğu iddiasına yönelik soruşturmalar ise devam ediyor.
21.10.2023 Gündem
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi
Ailesi Civan Canova'nın vasiyetini yerine getirdi 20 Ağustos 2022 tarihinde hayatını kaybeden Oyuncu Civan Canova’nın vasiyeti ailesi tarafından yerine getirildi. Sergisi 'Damlalar'ı tamamlayamayan sanatçının kazandığı gelir LÖSEV’e bağışlandı.
20.10.2023 Magazin
Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor
Evli milyonları ilgilendiren karar! Satarken eşinin görüşünü almayan erkek tam kusurlu sayılıyor Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Eşin kendi adına kayıtlı taşınmazı eşinin görüşünü almadan satması güven sarsıcı bir davranış olup diğer eşin kişilik haklarına saldırı teşkil eder" dedi. İşte evli milyonları ilgilendiren davadan çıkan kararın sonuçları...
30.06.2023 Yaşam
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı
Uzman çavuş, boşanma aşamasındaki eşini kaçırmaya çalıştı Ordu’nun Fatsa ilçesinde Piyade Uzman Çavuş Ayhan Y., boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Y.’yi (20) kaçırmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
20.05.2023 Yaşam
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı
Bakan Özer: MESEM Kanunu’ndaki değişiklikle çırak ve kalfadaki kadın sayısı arttı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2021 yılında Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Kanunu’nda yapılan değişikle, kadın kalfa sayısında artış yaşandığını belirterek, “Bu kanun düzenlemesi olmadan önceki çırak ve kalfadaki kadın oranıyla şu andaki çırak ve kalfadaki kadın sayısında çok ciddi miktarda artış oldu. 10-20 kat civarında artışlar oldu” dedi.
26.04.2023 Gündem
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler…
Şükriye Tutkun kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Şükriye Tutkun’un şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Birlikte Türkiye'yiz" şarkısını yapan türkücü Şükriye Tutkun AK Parti'den milletvekilliği adaylığına talip olduğunu duyurdu. Tutkun, "Artık hizmet etme sırası bizlerde diye düşünüyorum" dedi. Şükriye Tutkun’un yaptığı açıklama sonrası hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Şükriye Tutkun kimdi, nereli, kaç yaşında, şarkları ne?
21.01.2023 Gündem
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam
İzmir'de gevrek ve boyoz fiyatlarına zam İzmir'de bir süredir 4 liradan satılan gevrek, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Gıda Komisyonu'ndan alınan kararla 5 liraya çıktı. Gevrekle birlikte boyoz, poğaça, peynir ve yumurtanın tane fiyatları da 5 lira, kumru fiyatı ise 15 lira oldu. Yeni fiyat tarifesi, pazartesi günü itibarıyla geçerli olacak.
19.11.2022 Gündem
Katil martı paniği! Diğer kuşları öldürüp yiyorlar
Katil martı paniği! Diğer kuşları öldürüp yiyorlar Edirne'de sayıları her geçen gün artarak kumru ve güvercinleri hedef alarak popülasyonlarının düşmesine neden martılar tehdit oluşturuyor.
22.10.2022 Yaşam
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı
Türkiye için sevindiren gelişme! Ordu'da ve Ünye'de iki kuyu programa alındı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Daha önce yapmış olduğumuz sismiklerden verileri değerlendirdik. Ordu'da ve Ünye'de birer kuyu planlıyoruz, keşif amaçlı. Bunu da programa aldık” dedi.
26.08.2022 Ekonomi
Biran Damla Yılmaz'dan hayranlarını heyecanlandıran haber!
Biran Damla Yılmaz'dan hayranlarını heyecanlandıran haber! Yasak Elma dizisinin oyuncularından Biran Damla Yılmaz, hayat verdiği Kumru karakterindeki başarılı performansıyla kariyerindeki başarısını sürdürüyor. Yılmaz eylül ayında Yasak Elma’nın dışında bir de filmde oynayacak.
19.08.2022 Magazin
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi!
Ünlü oyuncu Civan Canova'dan kötü haber: Kitle tespit edildi! Oyuncu Civan Canova, Instagram'da paylaştığı videoda, kolunda hissettiği ağrı nedeniyle gittiği hastanede çekilen MR sonucunda akciğerinde kitle tespit edildiğini söyledi
5.08.2022 Magazin
Yunus Arıncı kimdir? Devlet Denetleme Kurumu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı’nın biyografisi ve KPSS açıklaması!
Yunus Arıncı kimdir? Devlet Denetleme Kurumu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı’nın biyografisi ve KPSS açıklaması! Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Yunus Arıncı kimdir? KPSS’de benzer soru iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı KPSS'de çıkan bazı soruların bir yayınevinin deneme sorularıyla birebir aynı olduğuna yönelik iddialar hakkında Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı verdi. Söz konusu gelişmelerin ardından Devlet Denetleme Kurumu başkanı Yunus Arıncı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Yunus Arıncı kimdir?
3.08.2022 Gündem
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti
Sencar Sağdıç hayatını kaybetti 'Kosmos', 'Ahlat Ağacı' ve 'Babam ve Oğlum' başta olmak üzere birçok yapımda rol alan oyuncu Sencar Sağdıç, 68 yaşında yaşamını yitirdi. Acı haber, sosyal medyadan duyuruldu.
8.07.2022 Magazin
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Orta Karadeniz’e kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından Orta Karadeniz illeri Samsun, Ordu ve Amasya için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.
22.06.2022 Gündem
Biran Damla Yılmaz gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı! İşte sevgilisi...
Biran Damla Yılmaz gönlünü ünlü basketbolcuya kaptırdı! İşte sevgilisi... Yasak Elma dizisinde Kumru karakteriyle adından söz ettiren Biran Damla Yılmaz'ın özel hayatı da merak ediliyor. Yeni bir aşka yelken açtığına dair açıklamalarda bulunan güzel oyuncunun sevgilisi tanıdık çıktı.
20.05.2022 Magazin
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı
Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz'dan açıklama: Dizi yoğunlaştı 'Yasak Elma' dizisinde rol alan Biran Damla Yılmaz, geçtiğimiz gün Vadistanbul'daydı. Yakın arkadaşları ile buluşmadan önce alışverişini tamamlayan oyuncu, karşılaştığı gazetecilerin fotoğraf isteğini kırmayarak, objektiflere poz verdi.
14.05.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü!
Biran Damla Yılmaz ve Çağrı Telkıvıran aşkı kısa sürdü! Çağrı Telkıvıran, Aslı Bekiroğlu ile ayrılmasının ardından Yasak Elma dizisinde Kumru karakterine hayat veren oyuncu Biran Damla Yılmaz ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yılmaz ile yaklaşık bir buçuk aydır aşk yaşadığı müzisyen Çağrı Telkıvıran'ın, birlikteliklerini sonlandırdığı iddia edildi.
10.04.2022 Magazin
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller… Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yaşanabilecek olumsuzluklar nedeniyle tedbir amacıyla bazı illerde okullar tatil edildi. İllerin valilikleri tek tek duyurdu. Yapılan açıklamalarda, Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle 21 ilin tamamında veya bazı ilçelerinde 21 Mart Pazartesi günü eğitime ara verildiği duyuruldu. Peki, 21 Mart Okullar tatil mi? Hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi? İşte 21 Mart 2022 okulların tatil edildiği iller…
21.03.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde...
Okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı, birçok ilde... Okullar tatil edildi. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde son dakika kararı verildi. Valilikler tek tek açıkladı. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde yarın eğitim yapılmayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
20.03.2022 Gündem
Yasak Elma’nın yeni bölümü ne zaman? Yasak Elma 135. Bölüm 21 Mart’ta mı yayınlanacak?
Yasak Elma’nın yeni bölümü ne zaman? Yasak Elma 135. Bölüm 21 Mart’ta mı yayınlanacak? Yasal Elma dizisinin 135. bölümü 14 Mart Pazartesi Fox TV yayın akışında yer almadı. Eda Ece, Şevval Sam ve Berk Oktay gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölümü merak içinde bekleniyor. Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman?
15.03.2022 Televizyon
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika izin kararı Meteoroloji günler öncesinden uyarılarda bulunmasının ardından kar yağışı kentleri altına almaya başladı. Kar yağışının şiddetini artırmasıyla birlikte birçok il valiliğinden yapılan açıklamalarla kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlara idari izin verildi. Okullarda eğitime ara verildi İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Gündem
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi
Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı! Birçok ilde okullar tatil edildi Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kumru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kumru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.