Kuleli Askeri Lisesi

Kuleli Askeri Lisesi

Son dakika kuleli askeri lisesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kuleli askeri lisesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kuleli askeri lisesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kuleli Askeri Lisesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kuleli askeri lisesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 kuleli askeri lisesi haberi bulunmuştur. Tüm kuleli askeri lisesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne tıp dünyasının ünlü ismi Prof. Dr. Evren Yaşar atandı. Peki, Yozgat Bozok Üniversitesi yeni rektörü Evren Yaşar kimdir? Nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu, branşı ne?
1.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında?
Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı oldu. Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Genelkurmay Başkanlığı ile görevlendirildi. Yaşar Güler'in Milli Savunma Bakanı olmasından sonra yerine bir isim atanıncaya kadar Genel Kurmay Başkanı olarak Musa Avsever isminde karar kılındı. Peki Musa Avsever kimdir? Musa Avsever nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte İZMİR merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi. Diğer itirafçı N.U. (27) ise "İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ndeki mülakatlara gitmeden önce de K. ve Ü., Kuran'a el bastırarak askerlik görevini sadece Allah rızası için yapacağıma dair yemin ettirdiler" dedi.
15.11.2022 Yaşam
Bakanı Akar'dan Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasına yalanlama
Bakanı Akar'dan Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasına yalanlama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kuleli Askeri Lisesi'nin satıldığı iddiasıyla ilgili, "Söz konusu iddialar tamamen gerçek dışıdır, böyle bir şey söz konusu değildir" dedi.
15.09.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında?
İlker Başbuğ kimdir, hakkında kaç yıl hapis istendi? İlker başbuğ biyografisi! Nereli, kaç yaşında? Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un yargılandığı davada 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi. Peki, İlker Başbuğ kimdir, nereli, kaç yaşında, hakkında kaç yıl hapis istendi? İşte İlker başbuğ biyografisi…
9.06.2022 Gündem
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
Aşık Mahzuni Şerif ölüm yıl dönümü! Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif hayatı! Halk ozanı Aşık Mahzuni Şerif vefatının 20. yılında anılıyor. 'Deli miyim ben', 'Çeşmi siyahım', 'Mevlam gül diyerek', 'Oy bizim eller', 'Mamudo' ve 'Dom dom kurşunu' gibi türküleriyle tanınan Aşık Mahzuni Şerif, ardında 453 plak, 58 kaset bıraktı. Peki, Aşık Mahzuni Şerif kimdir? Aşık Mahzuni Şerif ne zaman öldü? Aşık Mahzuni Şerif hayatı!
16.05.2022 Kültür Sanat
Atatürk neden öldü? Atatürk’ün hastalığı siroz nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir?
Atatürk neden öldü? Atatürk’ün hastalığı siroz nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir? Atatürk neden öldü, Atatürk hastalığı neydi? Soruları günün anlamı nedeniyle en çok sorgulanan sorulardan oldu. 10 Kasım Atatürk’ü sonsuzluğa uğurladığımız günün üzerinden 83. yıl geçti. Ulusal yas günümüzde vatandaşlar arama motorlarına yönelerek Atatürk’ün hastalığı sirozu araştırmaya başladı. Peki, Siroz hastalığı nedir, siroz hastalığı neden olur, belirtileri nelerdir?
10.11.2021 Gündem
FETÖ evinde istismar skandalı! Defalarca...
FETÖ evinde istismar skandalı! Defalarca... İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Furkan K. ifadesinde İstanbul'da Kuleli Askeri Lisesi'nde öğrenim gördüğü sırada FETÖ'ye ait mahrem kod adı Yusuf isimli bir kişiyle irtibata olduğunu ve kendisine örgüt evi içerisinde defalarca fiziksel tacizde bulunduğunu anlattı.
20.06.2021 Gündem
FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı oldu
FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen itirafçı oldu FETÖ elebaşının yeğeni Selahaddin Gülen'in ifadesine ulaşıldı. Selahaddin Gülen ifadesinde, "Gülen terör örgütünün lideridir" dedi.
5.06.2021 Gündem
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları!
Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle biraraya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gara operasyonunda emri veren PKK'lı Nurettin Sofi'nin öldürüldüğünü, hedeflerinin ise Kandil'i çökertmek olduğunu belirterek, "Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. " açıklamasını yaptı. Bu açıklamaların ardından pek çok kişi Yakalanan Fetöcü kim? Adil Öksüz yakalandı mı? Yakalanan Fetöcü Adil Öksüz mü? sorularını araştırıyor. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları
20.05.2021 Gündem
FETÖ'ye yeğen darbesi! 32 kurmayı ifşa etti!
FETÖ'ye yeğen darbesi! 32 kurmayı ifşa etti! 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Hava Üssü’nden yöneten FETÖ’nün TSK imamı Adil Öksüz’ün itirafçı yeğeni Halil Öksüz, her biri aktif görevde, kurmay sıfatına sahip 32 örgüt üyesinin adını verdi.
24.04.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda tedirgin eden görüntü!
İstanbul Boğazı'nda tedirgin eden görüntü! İstanbul Boğazı'nda çöp adaları oluştu, boğazın güzelliğine gölge düştü. Boğazdaki çöp adaları havadan da görüntülendi.
19.12.2020 Yaşam
İzmir'de 2 doktor koronavirüsten hayatını kaybetti
İzmir'de 2 doktor koronavirüsten hayatını kaybetti İzmir'de Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Dr. Metin İber (58) ve Psikiyatri Uzmanı Dr. Hamdi Kandilcioğlu (58), koronavirüs nedeniyle hayatlarını kaybetti.
8.12.2020 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Yarın bu yollar trafiğe kapalı olacak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında Kuleli Askeri Lisesi Yerleşkesinde yapılacak etkinliklerden dolayı yarın saat 19.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
14.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
O son bakışın ardında müthiş bir mücadele vardı... Eşi anlattı
O son bakışın ardında müthiş bir mücadele vardı... Eşi anlattı Kovid-19 nedeniyle geçtiğimiz Mayıs ayında henüz 58 yaşında hayatını kaybeden Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Cenap Çevli’nin ardında, ölümünden yarım saat önce eşiyle yaptığı görüntülü görüşme sırasında çekilen son fotoğrafı ve mutlu anlarına dair görüntüleri kaldı. Son bakışın ardındaki hikayeyi ilk kez DHA’ya anlatan Pınar Çevli, “Yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken bile herkesi uyardı. 'Bu virüse kendinizi öldürtmeyin, maskenizi takın, evde kalın' diye haykırdı. Maskesi çenesi altında gezenlere müthiş öfkeleniyorum. Bu işin şakası yok, sevdiğiniz birini nefes almak için çırpınırken görmek çok çok acı” dedi.
19.06.2020 Corona Virüsü
FETÖ'nün Kuleli yapılanması: Gülen ve 19 doktor hakkında fezleke hazırlandı
FETÖ'nün Kuleli yapılanması: Gülen ve 19 doktor hakkında fezleke hazırlandı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, sahte rapor düzenleyerek FETÖ/PDY mensubu olmayan öğrencilerin Kuleli Askeri Lisesi'ne girişine engel olan doktorlar hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
6.05.2020 Gündem
Alparslan Türkeş'in vefatının 23. yılı: Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü?
Alparslan Türkeş'in vefatının 23. yılı: Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü? Ülkücü Hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş vefatının 23. yılında rahmetle anılıyor. Peki, Alparslan Türkeş kimdir, ne zaman öldü? İşte Alparslan Türkeş'in biyografisi...
4.04.2020 Gündem
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı!
Hilmi Özkök'ten canlı yayında namaz itirafı! Türkiye'nin 24’üncü Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök, önceki akşam CNN Türk’te yayınlanan ‘CNN Türk Masası’ programına bağlanarak, “Burada ilk kez açıklıyorum” dediği bir sırrını duyurdu. Özkök, "Generalliğime yakın namaz kılmaya başladım. Namaz kıldığımı hiç kimseden saklamadım. Orucumu devamlı tuttum." dedi.
17.02.2020 Gündem
Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı
Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı Eşi Filiz Büyükanıt’ın hayatını kaybetmesinden 4 gün sonra hayata gözlerini yuman eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt, son yolculuğuna uğurlandı.
23.11.2019 Gündem
Yaşar Büyükanıt neden öldü?
Yaşar Büyükanıt neden öldü? 25’inci Genel Kurmak Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, bugün vefat etti. Büyükanıt’ın neden öldüğü ise merak ediliyordu. Açıklama hastaneden geldi. İşte Yaşar Büyükanıt’ın ölüm nedeni?
21.11.2019 Yaşam
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü?
Yaşar Büyükanıt kimdir, nerelidir, kaç yaşında öldü? Türkiye Cumhuriyeti'nin 25'inci Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt vefat etti. Yaşar Büyükanıt'ın vefat etmesinden sonra, ''Yaşar Büyükanıt kimdir?'', ''Yaşar Büyükanıt nerelidir, kaç yaşındadır?'' soruları araştırılıyor. Eşinden dört gün sonra vefat eden Yaşar Büyükanıt kimdir, kaç yaşında ve nereli? Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın hayatı...
21.11.2019 Gündem
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt vefat etti
Son dakika... Eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt vefat etti Eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral Yaşar Büyükanıt hayatını kaybetti.
21.11.2019 Gündem
Kuleli'de 44 öğrenciye sahte rapor veren doktor tutuklandı
Kuleli'de 44 öğrenciye sahte rapor veren doktor tutuklandı Kuleli Askeri Lisesi'nde 2012-2013 yıllarında okuyan 44 öğrenciye gerçeğe aykırı rapor vermekle suçlanan FETÖ / PDY mensubu uzman doktorlar hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, iki ay önce TSK'dan ayrılarak başka bir hastanede görev yapmaya başlayan uzman doktor M.G., “Terör örgütü üyeliği", “Resmi evrakta sahtecilik" ve “Eğitim hakkını ihlal etmek" suçlarından tutuklandı.
14.11.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuleli Askeri Lisesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kuleli askeri lisesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.