Küfür

Küfür

Son dakika küfür haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küfür ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küfür haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küfür

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küfür gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.373 küfür haberi bulunmuştur. Tüm küfür haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu Mersin'de belediye otobüsünde Hamdiye (71)-Ramazan Polat (77) çiftini darbettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan okul müdürü İsmet Turan'a (53) 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
25.03.2024 Gündem
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı
Taksici ile yolcular birbirine girdi, gerçek güvenlik kamerası görüntüleri ile ortaya çıktı Küçükçekmece'de taksi uygulamasından hizmet alan kadın yolcu ve şoför arasında tartışma çıktı. Araç içinde başlayan tartışma yolcuların araçtan inmesiyle devam etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde araçtan inen kadın yolcunun aracı tekmelediği ve aynasını kırdığı görülürken, taksi şoförünün ise elindeki ingiliz anahtarıyla yolcuya saldırdığı görülüyor.
19.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi
İlkokul müdürü veliyi ve öğrencileri darp ettiği iddia edildi Büyükçekmece’de deprem tatbikatı sırasında gürültü yaptığı gerekçesiyle okul müdürü tarafından darp edildiği iddia edilen 14 yaşındaki öğrencinin velisi okula gelince müdürle arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada gözünden ağır yaralanan ve ayağında çatlak oluşan veli, müdürden şikayetçi olurken 3 öğrencinin daha olay sonrası darp gerekçesiyle müdür hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.
6.03.2024 Gündem
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama
Trafikte saldırıya uğramıştı! Oktay Derelioğlu’dan yeni açıklama Oktay Derelioğlu önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Eski milli futbolcu trafikte yaşadığı saldırıya dair de açıklama yaptı.
6.03.2024 Magazin
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı
Beşiktaş'a olay gönderme! Galatasaray'ın paylaşımı ortalığı karıştırdı Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, derbinin ardından Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yaptığı sarı-lacivert salıncaklı Kartal paylaşımına tepki gösterdi. Arat, sarı-kırmızılı yöneticilere, "Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz" diyerek tepkisini ortaya koydu.
3.03.2024 Futbol
Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı
Kadın müşteri taksiciye kabusu yaşattı! Taksimetre ücretini ödememek için küfür edip polise saldırdı Başakşehir’de bindiği taksiciyle tartışan S.H., taksimetreyi kırıp taksiciye küfür etti. Taksicinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polise de saldıran S.H., gözaltına alındı. S.H., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
29.02.2024 Gündem
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti!
Bahçelievler’de siren çalan ambulans şoförüne küfretti hasta taşımadığını iddia etti! Bahçelievler’de bir motosiklet sürücüsü ambulans içinde hasta olmadığını ve boş yere siren çalındığını iddia ederek ambulans şoförüyle tartıştı. Hastane önünde ambulans şoförü içerideki hastayı gösterince motosiklet sürücüsü, "Aciliyeti var mı?" diye sordu. O anlar ambulans şoförünün cep telefonu kamerasına yansıdı.
28.02.2024 Gündem
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy
Meral Akşener'in seçim gezisinde gerginlik: Vermeyin kardeşim bize oy İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da esnaf ziyareti sırasında seçime ayrı girmeleri nedeniyle kendisini eleştiren vatandaşa, "Sizin için mi parti kurduk biz, millet için kurduk. Vermeyin bize kardeşim, CHP'ye destek verin seçtirin. DEM’e teşekkür ediyorsunuz, bize küfür ediyorsunuz" karşılığını verdi.
27.02.2024 Gündem
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi
Serdar Ortaç Tarkan'dan özür diledi TikTok’ta açtığı canlı yayında şoke edici ifadeler kullanan Serdar Ortaç, o sırada alkollü olduğunu söyledi. Konuştuklarını hatırlamadığını dile getiren şarkıcı, küfür ettiği Tarkan’dan da özür diledi.
16.02.2024 Magazin
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz
Kuzenini öldüren sanık: Kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz Kocaeli'nin İzmit ilçesinde kuzenini öldürmekten tutuklanan sanığın yargılanmasına başlandı. Kuzeninin olaydan kısa süre önce yengesi ile yeğenini darp ettiğini ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığını söyleyen sanık, "Şikayet sonrasında serbest bırakılmasından cesaret alarak olay tarihinde elinde kürekle bulunduğumuz eve gelmiş ve bu olaylar meydana gelmiştir. O gün ya Beyza, ya ben, ya da Işık ölecekti. Kendimi ve ailemi korudum. İstemeyerek de olsa bir canın ölümüne vesile olduğum için pişmanım. Biz kiralık katil değiliz, her gün insan da öldürmüyoruz, üzgünüm" dedi.
15.02.2024 Gündem
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim
Başkan Sancak, sosyal medyada bize yakıştığı gibi hareket edelim Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesaplarının yorum özelliğinin yeniden açılacağını taraftarlara duyurdu.
9.02.2024 Adana
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu Kağıthane'de sosyal medyada küfürleşerek randevulaştığı Fahri Çelik'in ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla devam eden Şehmuz Yamaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Yamaç hakkında 4 suçtan müebbet ve 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Olay yerine Şehmuz Yamaç'ı motosikletiyle getiren Ahmet Kardaş'ın ise, 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
8.02.2024 Gündem
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir?
Chatgpt küfür etti mi, Chatgpt Türklere ne dedi, chatgpt nedir? Chatgpt Türklere küfür mü etti, Chatgpt nedir? Yapay zeka sohbet botu ChatGPT'nin, Türk bir kullanıcıya ve Türklere küfür ettiği iddia edildi. Ekşi Sözlük'te iddiayı ortaya atan yazar olayın detaylarını da anlattı. Peki, Chatgpt Türklere ne dedi, gerçekten küfür mü etti?
8.02.2024 Yaşam
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı
Narkozun etkisi geçmeden hastaneden firar etmeye çalıştı! Ameliyat kıyafeti ve drenlerle yakalandı Şişli’de özel bir hastanede estetik ameliyatı olan yabancı uyruklu bir kadın, iddiaya göre masrafları ödememek için kaçmaya çalıştı. Narkozun etkisinde olduğu söylenen ve üstünde hem ameliyat kıyafeti hem de drenler olan kadın; doktor, hemşire ve çalışanlar tarafından son anda durduruldu. İlginç anlar kameralara yansıdı.
8.02.2024 Gündem
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi
Hikmet Karaman'a ‘kel’ diyen sanığa 2 yıl hapis istemi Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
1.02.2024 Süper Lig
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu
Fatih'te öldürülen 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın 2 hafta önceki paylaşımı ortaya çıktı! Bakan Yerlikaya katil zanlısının yakalandığını duyurdu Ssoyal medyada, ‘Diyarbakırlı Ramazan Hoca’ olarak tanınan ve dün İstanbul Fatih’te bıçaklanarak öldürülen Ramazan Pişkin’in 2 hafta önce paylaştığı görüntüde, tarikatlarla ilgili söylediği sözlerden dolayı iş yerine gelen bazı kişiler tarafından rahatsız edildiğini söylediği ortaya çıktı. Bakan Yerlikaya, Ramazan Hoca’nın katil zanlısının yakalandığını açıkladı. Şüphelinin Beyoğlu'nda oturduğu, 'Kasten yaralama', 'Tehdit', 'Mala zarar verme', 'Hırsızlık' suçlarından 9 kaydı olduğu öğrenildi.
1.02.2024 Gündem
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi N.K.'nin (39) bulunduğu evde, birlikte gördüğü sevgilisi olduğu öne sürülen Yaşar Esen'i (35) 8 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede yer alan savunmasında olay yerinde olmadığını söyleyen Mustafa Köse’nin giydiği pantolonunun üzerindeki kan izlerinin Yaşar Esen’e ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Kimse beni menajerlerin kucağına itemez
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Kimse beni menajerlerin kucağına itemez Beşiktaş Başkanı Hasan Arat suskunluğunu bozdu. Eleştirilere yanıt veren Arat transfer konusunda net açıklamalar yaparken kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.
30.01.2024 Beşiktaş
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti!
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti! Yıldız Tilbe önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü sanatçı, aç olduğu için gergin olduğunu dile getirdi. basın mensuplarına, "Çekilin önümden açım aç! Aç ayı oynamaz" diye bağırdı.
20.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Küfür ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küfür haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.