Kredi Faiz

Kredi Faiz

Son dakika kredi faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kredi faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kredi faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kredi Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kredi faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.985 kredi faiz haberi bulunmuştur. Tüm kredi faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı
Mevduat faiz oranlarına dikkat! Yükseliş ne zamana kadar devam edeceğini uzman isim açıkladı Mevduat faizlerinin bir yılda ikiye katladığını, yüzde 110’dan fazla arttığını ifade eden Hesapkurdu Bankacılık İş Geliştirme Yöneticisi Orhun Çağlar Atilla, bazı bankaların üç aylık vadeli güncel mevduat faiz oranının yüzde 58’e dayandığını açıkladı.
18.04.2024 Ekonomi
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı Faizsiz kredi için son fırsat. Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yapılan son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avansta taksit sayısı azaltılırken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladı. Ancak hala düşük tutarlarda uygun borçlanma imkanı mümkün. Bankalarda halihazırda ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekiyor.
15.03.2024 Ekonomi
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu Borçlanarak araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı
Kredi limitleri yükseltildi! Mevcut borcu kapatma şartı kaldırıldı Kredi kullanmayı düşünenlere güzel haber geldi. Bakan Bolat, 'Müjdemiz olsun' diyerek duyurdu. Esnaf ve sanatkârlar için Halkbank'tan kullandırmakta olan genel işletme kredilerinde şahıs üst limitinin 650 bin liradan 750 bin liraya yükseltildi. Düzenlemeyi 'Müjdeler olsun' diyerek duyuran Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı aranmayacağını da belirtti.
1.03.2024 Ekonomi
Düşük faizli konut kredisi geliyor! İlk kez ev alacaklar yararlanacak
Düşük faizli konut kredisi geliyor! İlk kez ev alacaklar yararlanacak Ev almak isteyenlere kredi müjdesi geliyor! Avantajlı faiz oranları ile ev sahibi olmayı mümkün kılan kampanya detayları belli olmaya başladı. Geçen yıl hükümet tarafından duyurulan ilk kez ev alacaklara yönelik uygun koşullu konut kredisi kampanyası için piyasada bekleyiş sürüyor. Peki yeni kredi kampanyası ne zaman duyurulur? İşte detaylar...
21.02.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar art arda duyurdu, üst limit belli oldu Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
15.02.2024 Ekonomi
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı
Ev alacaklara düşük faizli kredi imkanı! Geri ödemede 'asgari ücret' detayı Ev almayı planlayanlara güzel haber geldi. Düşük faizli ve avantajlı kredi imkanı ev sahibi olmayı bekleyenler için devreye alınıyor. İlk kez evini alacaklara yönelik geçtiğimiz yıl hükümet cephesinden uygun koşullu kredi desteği verileceği açıklanmıştı. Yeni yılın gelmesiyle birlikte piyasada bir beklenti oluştu. Yeni kredi kampanyası ne zaman gelir, faiz oranı ne olacak? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
14.02.2024 Ekonomi
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda
Sıfır faizli kredi hamlesi! Bankalar tek tek duyurdu, paralar anında hesaplarda Acil nakit ihtiyacı olan tüketicilere güzel haber geldi. Bankaların yüksek faiz oranlarından şikayetçi olanları çok yakından ilgilendiriyor. 10 banka birden faizsiz kredi veriyor. Sıfır faizli nakit avans ya da kredi kampanyaları devam ediyor. Bankaların müşteri çekmek için aldığı aksiyonları kullanmak yararlı olabiliyor. Enflasyonist ortamda sıfır faizli ve vadeli para bulmak küçük miktarlar da olsa bazı ihtiyaçları karşılayabilir.
14.02.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları...
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları... Kredi faizleriyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, TL mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat’tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla belirlenen koşulları sağlayan mevduat bankalarının 1 aydan uzun vadeli TL mevduat ve KKM hesapları için tesis edilen zorunlu karşılıklarına 3 ayda bir faiz uygulanacağını duyurdu. Bu kararın ardından kredi faiz oranlarının düşmesi mevduat faizlerinin yükselmesi bekleniyordu. Bankalarda faiz oranlarına ilişkin son durum belli oldu.
7.02.2024 Ekonomi
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini
TBB Başkanı Çakar'dan dolar ve enflasyon tahmini Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alparslan Çakar, ekonomi ve bankacılık sektörüne dair önemli açıklamalarda bulundu. Çakar OVP’deki hedefleri gerçekçi bulduklarını belirterek, “Sadece 2024 sonu enflasyonunun yüzde 40-45 bandında olacağını öngörüyorum. Bunun da yapışkan bir enflasyon olmaması için çaba gösterilmeli” dedi. Çakar, 2025’te istenilen çıkışın sağlanması için 2024’ün restorasyonla geçmesi gerektiğini vurguladı.
25.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! İşte piyasanın tahmini
Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak! İşte piyasanın tahmini Ekonomide haftanın en önemli bekleyişi sona eriyor. Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak. Peki piyasadaki tahminler neler? İşte detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu Kredi faiz oranları yenilendi. Bankalar tarafından kredi faiz oranları listesi yayımlandı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları için araştırmaya girdi. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar en uygun kredi veren bankalar listesini yakın takibe aldı. İşte kredi çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
Kredi kullanacaklar dikkat! Oranlar değişti, bankalar art arda duyurdu
Kredi kullanacaklar dikkat! Oranlar değişti, bankalar art arda duyurdu Kredi kullanmayı planlayan herkesi yakından ilgilendiriyor. İhtiyaç, taşıt ve konut kredisini kapsıyor. Faiz oranları değişti. Kredi notu düşük olanlar ise bankalardan kredi kullanamıyor. İşte kredi notunu yükseltmek için yapılması gerekenler...
3.12.2023 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! 2024'de kadar geçerli olacak
Kredi kartı kullananlar dikkat! 2024'de kadar geçerli olacak Kredi kartı kullananlar dikkat. Merkez Bankası politika faizini 5 puan artışla yüzde 40'a yükseltti. Yatırımcı ise kredi faiz oranları merak ediyor. Merkez Bankası'nın yeni aldığı karara göre, kredi kartı faiz oranlarında yeni bir gelişme yaşandı. İşte tüm detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak
Kredi kararı! Yeni dönem başlıyor, erişim kolaylaşacak, limit sorunu kalmayacak Kredi kullanımında yeni bir dönem başlıyor. Krediye erişim sorununu ortadan kaldırmaya yönelik adımlar atılıyor. Türkiye'nin ekonomik büyümesinin lokomotifi olan ihracatcıya devlet desteği büyüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, krediye erişimi kolaylaştıracak yeni adımı açıkladı. Bakan Şimşek, "Türk Eximbank, katma değerli ve yüksek teknolojili ihracat yapan firmaların finansman sorunlarını çözme amacıyla, teminat mektubunun yanı sıra farklı teminat türleriyle kredi kullandırılmasını sağlayacak" diye konuştu.
13.11.2023 Ekonomi
Kredi faizlerinde yeni gelişme! Makas açıldı, yüzde 50'nin üstüne çıktı
Kredi faizlerinde yeni gelişme! Makas açıldı, yüzde 50'nin üstüne çıktı Merkez Bankası’nın politika faizini beş kez üst üste yükseltmesinin etkileri görülmeye devam ediyor. Ekim ayında politika faizinin yüzde 35’e çıkarılmasının ardından eylül ayının ilk haftalarında yüzde 40’larda olan TL ticari kredi ortalama faizi, 3 Kasım haftasında yüzde 51.14’e yükseldi.
11.11.2023 Finans
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok
Faizsiz kredi imkanı! Üst limit 1 milyon TL, bir yıl geri ödeme yok Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, İstanbul’da Eylül ayında meydana gelen sel felaketi nedeniyle zarar gören KOBİ'lere 12 ay geri ödemesiz 24 ay vadeli 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi verileceğini açıkladı.
1.11.2023 Ekonomi
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler değişiyor, işte yeni oranlar
Bankada hesabı olanlar dikkat! Faizler değişiyor, işte yeni oranlar Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararı belli oldu. Politika faizi yüzde 35 seviyesine çıktı. Peki bankalardaki mevduat faizi oranları ne oldu? Kredi faiz oranları ne kadar? İşte detaylar...
1.11.2023 Ekonomi
Ev alıp satacaklar dikkat! Süre uzadı, tüketici kampanya bekliyor
 Ev alıp satacaklar dikkat! Süre uzadı, tüketici kampanya bekliyor  Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor.  İkinci el piyasada ilan sayısı artarken, konutlara alıcı bulmak zorlaşıyor. Ülke genelinde son bir yılda ortalama konut pazarlama süresi 60 günden 86 güne, İstanbul’da 61 günden 91 güne çıktı. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi.
31.10.2023 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak
Ev alacaklar dikkat! Hane geliri 34 bin TL olanlar yeni kampanyadan yararlanacak  Artan fiyatlar, yüksek faiz oranları ve krediye erişim sorunu ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. Peki bugün gelinen noktada yeni bir ev için aylık hane geliri ne kadar olmalı? TSKB Gayrimenkul Değerleme’nin yaptığı araştırmada bu soruya yanıt verildi. İlan sitelerindeki en ucuz 2+1 yeni konutu satın almak için, İstanbul’da aile geliri en az 88 bin ila 373 bin TL arasında olmalı. Beklenen düşük faizli konut kampanyası başlarsa, hane geliri beklentisi 34 bin ila 143 bin TL bandına gerileyecek. Bugün Ankara’da merkez ilçelerde yeni bir konut almak için hanehalkı en düşük aylık gelir beklentisi 149 bin TL civarında. İzmir’de ise en ucuz 2+1 için aile gelirinin 80 bin ila 355 bin bandında olması gerekiyor.
26.10.2023 Ekonomi
Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar netleşiyor
Ev alacaklar dikkat! Düşük faizli konut kredisi ile ilgili detaylar netleşiyor Ev sahibi olmak isteyen herkesi yakından ilgilendiriyor. Konut kredisi faiz oranları ile ilgili yeni açıklama geldi. OVP’de duyurulan dar gelirliye konut kampanyasında detaylar netleşmeye başlıyor. Faiz oranı ne olacak? Kimler yararlanabilecek? Vade oranı ne olacak? İşte detaylar...
24.10.2023 Ekonomi
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran
Ev ve araba kredilerinde son durum ne? Kredilerde faiz artışı sonrası flaş oran Ev ve araba kredileriyle ilgili flaş açıklama geldi. Merkez Bankası'nın faiz artışı sonrası kredi faizleri yükselişe geçti. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası politika faizini yüzde 30 seviyesine çıkardı. Son artışla birlikte TCMB yeni yönetimi altında dördüncü faiz artışını gerçekleştirmiş oldu. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Muhammet Bayram, "1 Eylül itibarıyla oluşan nakit avans gecikme faiz oranı 3.87, kredi kartı gecikme faiz oran 3.11, 2 milyonluk konut kredisi çekilirse 120 ay vade ile aylık 65 bin TL ödemesi var aylık faiz 3.89 bu revize edilecektir." ifadelerinin kullandı. İşte faiz oranlarıyla ilgili tüm detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti
Kredili ev ve araba alacaklar dikkat! Bankalar faiz oranlarında değişikliğe gitti Konut ve araç kredileri ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Bankalar harekete geçti. Kredi faiz oranları değişti. Peki ihtiyaç, konut ve araç kredilerinde son durum ne? İşte detaylar...
17.09.2023 Ekonomi
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek'
Konut kredisi kararı: Sınırlama getirildi, oranlar değişti! 'Satılık ev fiyatları düşecek' BDDK, ikinci evini alacak olanlara yönelik kredi kısıtlaması getirdi. Tüketiciler, ikinci konut alımında eskiye göre yüzde 75 daha az kredi kullanabilecek. Söz konusu kısıtlama ilk ev alımında uygulanmayacak. Peki BDDK'nın konut kredi kararı nasıl yankı bulacak? Sektör temsilcileri değerlendirdi.
29.08.2023 Ekonomi
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar
SGK duyurdu! Muayene ücretleriyle ilgili yeni karar SGK resmen açıkladı. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı'nca, muayene ücretleri, tedavi işlemleri ve sağlık hizmetlerinde kullanılan tıbbi malzeme bedellerinde artış yapıldı.
25.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kredi faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.