Kpmg

Kpmg

Son dakika kpmg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kpmg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kpmg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kpmg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kpmg gelişmeleri de dahil olmak üzere 85 kpmg haberi bulunmuştur. Tüm kpmg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birleşme ve satın alma işlem sayısında rekor artış
Birleşme ve satın alma işlem sayısında rekor artış Türkiye'de birleşme ve satın alma işlem sayısında rekor artış görüldüğü açıklandı. İlk 11 aylık performans, Türkiye'de birleşme ve satın alma aktivitelerinin 2023 yılında artış gösterdiğine ve piyasanın dinamik bir yapıda olduğuna işaret ediyor.
21.12.2023 Ekonomi
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu
Cerebrum Tech’in yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight Brüksel’de AB teknoloji liderleriyle buluştu Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech, Dijital Türkiye Platformu ve DigitalEurope ortaklığında Brüksel’de düzenlenen buluşmada, yapay zeka uygulamaları Cere ve Cere Insight’ı Avrupalı teknoloji liderlerine tanıttı.
15.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı!
Beşiktaş Başkan Adayı Hasan Arat projelerini açıkladı! Beşiktaş’ta 3 Aralık Pazar günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, projelerini tanıttı. Wolkswagen Arena'da yapılan ‘Beşiktaşlıların Yolu’ lansmanına siyah-beyazlı taraftarlar da katıldı.
18.11.2023 Beşiktaş
TFF'den Beşiktaş'a 1989 Samsun ve 1991 Erzincan örnekleri
TFF'den Beşiktaş'a 1989 Samsun ve 1991 Erzincan örnekleri TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş'ın başvurusu hakkında "Geçmiş örneklere bakarak aldık. Ligden çekilen takımlarla ilgili uygulama aynı, bundan sonra da böyle olacak." ifadelerini kullandı.
3.04.2023 Beşiktaş
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Liverpool finali! Kazanana rekor para ödülü...
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Liverpool finali! Kazanana rekor para ödülü... Avrupa'nın bir numaralı futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Liverpool finalde karşı karşıya gelecek. Final öncesinde Liverpool yıldızı Salah'ın 4 sene önce finalde yaşadığı talihsizlik akıllara gelirken şampiyon takıma verilecek para ödülü dudak uçuklattı. Real Madrid'de ise gözler kariyer sezonunu geçiren Karim Benzema'da...
28.05.2022 Şampiyonlar Ligi
Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ne zaman ödenecek?
Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ne zaman ödenecek? Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (VESBE) 2021 yılı hesap döneminde elde ettiği karı açıkladı. Denetlemelerden geçen şirket, net dağıtılabilir dönem kârından 698.308.859 TL tutarındaki kâr payının dağıtılmasına karar verdi. Yapılacak olan kâr payı ödemesi, 1 TL nominal değerli paylar için brüt 0,4364 TL ve net olarak ise 0,3989 TL olarak belirlendi. Peki, Vesbe temettü 2022 ne zaman yatacak? Vestel Beyaz Eşya temettü ödeme tarihi belli oldu mu? İşte Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ödeme tarihleri…
19.04.2022 Ekonomi
Kripto paralarda rekor yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Bitcoin, Ethereum, Shiba, Doge...
Kripto paralarda rekor yükseliş! Kripto para fiyatları uçuşa geçti! Bitcoin, Ethereum, Shiba, Doge... Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Kripto para fiyatları uçuşa geçti.Geçtiğimiz hafta cuma günü Bitcoin yüzde 12 oranında yükselerek 3 ay sonra ilk kez düşüş trendini kırdı. Bu tarihten sonra Bitcoin öncülüğünde piyasanın genelinde yükseliş hakimiyetini sürdürüyor. Bitcoin bugün 45 bin dolar seviyesinin üzerine çıkarken, şaka amaçlı piyasaya sürülen köpek temalı coin Shiba Inu yatırımcısına 3 günde yüzde 56 oranında kazandırdı. Bitcoin’in ardından en yüksek hacimli ikinci dijital varlık olan Ethereum da primli bir seyir izliyor. Ethereum bugün 3 bin 100 dolar seviyesi üzerinde hareket ediyor.
8.02.2022 Ekonomi
Avrupa'daki başarı sonrası en değerli Türk futbolcular belli oldu! Tam 39.6 milyon euro ile zirvede
Avrupa'daki başarı sonrası en değerli Türk futbolcular belli oldu! Tam 39.6 milyon euro ile zirvede En değerli Türk futbolcular belli oldu. Avrupa liglerinde yakaladıkları başarılarla dikkat çeken Türk futbolcular değerlerini artırmaya devam ediyor. KPMG Football Benchmark’ın hazırladığı raporda en değerli 10 Türk futbolcu sıralandı. Milli yıldız değerini 39.6 milyon euroya yükselterek zirvede yer aldı. Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Zeki Çelik ve Enes Ünal gibi oyuncuların da değeri belli oldu. İşte detaylar...
25.12.2021 Futbol
Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu belli oldu! İşte Türkiye’nin en değerli futbolcusu!
Süper Lig'in en değerli 10 futbolcusu belli oldu! İşte Türkiye’nin en değerli futbolcusu! Süper Lig'in en değerli futbolcusu belli oldu. En değerli ilk 10 oyuncu arasında Fenerbahçe'den dört, Beşiktaş'tan üç, Trabzonspor'dan iki, Galatasaray'dan ise bir futbolcu yer aldı. Türkiye'nin en değerli futbolcusu 19,1 milyon euroluk değeriyle dudak uçuklattı. Peki, Türkiye'nin en değerli futbolcusu kim oldu? Süper Lig'in en değerli futbolcuları kim? İşte en değerli 10 futbolcu…
9.11.2021 Gündem
Süper Lig'in en değerli oyuncusu Uğurcan Çakır oldu!
Süper Lig'in en değerli oyuncusu Uğurcan Çakır oldu! Süper Lig'in en değerli oyuncusu sıralamasında 19.1 milyon euro'luk bonservisiyle Uğurcan Çakır 1 numarada yer alırken Pjanic 2. Altay Bayındır ise 3.sırada yer aldı.
9.11.2021 Trabzonspor
Premier Lig oyuncularıyla Süper Lig yıldızları arasında 20 kat fark var!
Premier Lig oyuncularıyla Süper Lig yıldızları arasında 20 kat fark var! KPMG Football Benchmark ekibinin araştırmasına göre; Premier Lig'de bir futbolcunun ortalama piyasa değeri 20 milyon euro civarında olurken Süper Lig'de bu rakam 1,4 milyon euro olarak belirlendi.
21.05.2021 Futbol
Karl-Erivan Haub'un öldüğü 3 yıl sonra açıklandı
Karl-Erivan Haub'un öldüğü 3 yıl sonra açıklandı Alman mahkemesi, perakende satış grubu Tengellman'ın başkanı milyarder Karl-Erivan Haub'un İsviçre Alpleri'nde kaybolmasından üç yıl sonra öldüğünü açıkladı.
15.05.2021 Dünya
Uzaktan çalıma modeli ile ilgili yeni gelişme! Ofislere dönüş...
Uzaktan çalıma modeli ile ilgili yeni gelişme! Ofislere dönüş... Koronavirüs salgını döneminde tüm dünyada pek çok şirket uzaktan çalışma modeline geçti. İş hayatında pandemi nedeni ile yaşanan değişikliği bazı firmalar kalıcı hale getirirken CEO'ların büyük kısmının ofise dönmek istediği ortaya çıktı.
4.05.2021 Çalışma Hayatı
Corona virüsün futbola dev zararı!
Corona virüsün futbola dev zararı! Yapılan araştırmaya göre corona virüs, her türlü futbolcuların değerini düşürecek. Şuan oyuncuların toplam ederinin 687 milyon Euro olduğu Süper Lig’de eğer sezon tamamlanmazsa, bu rakam 485 milyon Euro’ya kadar inebilecek. Sezon planlandığı gibi tamamlansa bile kayıp 151 milyon Euro’yu bulacak, oyuncu değeri 536 milyon Euro’da kalacak. Her iki senaryoda da öngörülen, Süper Lig’in İngiltere Championship’in ardından en çok kayıp yaşayan organizasyon olacağı..
10.05.2020 Futbol
Corona virüs etkisi! Süper Lig'i korkutan tablo
Corona virüs etkisi! Süper Lig'i korkutan tablo Dünyayı etkisi altına alan corona virüs pandemisi nedeniyle KPMG Football Benchmark ekibi'nin araştırmasına göre; Avrupa'daki dokuz büyük ligde en çok değer kaybını yüzde olarak Süper Lig yaşayacak...
7.05.2020 Futbol
Beş büyük ligin toplam kaybı: 4 milyar Euro
Beş büyük ligin toplam kaybı: 4 milyar Euro Futbolun beşiği Avrupa’daki 5 büyük lig; İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’daki erteleme kararları sonrasında ortaya çıkacak maddi kaybın, ortalama 4 milyar Euro’yu bulacağı öğrenildi.
20.03.2020 Futbol
Tek kâr eden tek kulüp Galatasaray
Tek kâr eden tek kulüp Galatasaray Türkiye’deki dört büyükler arasında yapılan işletme geliri araştırmasına göre, Galatasaray kâr eden tek kulüp olmayı başardı. Zarar tablosunda ise 49 milyon Euro ile Beşiktaş başı çekiyor. Detaylar oldukça dikkat çekici.
19.11.2019 Futbol
SPK'dan ceza ve suç duyurusu yağmuru
SPK'dan ceza ve suç duyurusu yağmuru Sermaye Piyasası Kurulu suç duyurusu, idari para cezası, yaptırım ve bazı tedbirler aldı.
30.08.2019 Ekonomi
Bitcoin 8,200 doların üstünde işlem görüyor
Bitcoin 8,200 doların üstünde işlem görüyor Kripto para birimleri piyasasının belirleyicisi Bitcoin, 14 Temmuz TSİ 00:59’da 8,310 doları gördükten sonra son 24 saatte 8,200 doların üstünde işlem görüyor.
14.06.2019 Ekonomi
İngiliz şef Oliver'in restoran zincirine kayyum atandı
İngiliz şef Oliver'in restoran zincirine kayyum atandı Çatısı altında "Jamie's Italian", "Barbecoa" ve "Fifteen" restoranlarını bulunduran Jamie Oliver Restoran Grubu'nun yönetimine KPMG şirketi atandı.
21.05.2019 Dünya
Beşiktaş'a rekor gelir! 1 milyar...
Beşiktaş'a rekor gelir! 1 milyar... KPMG Football Benchmark ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde son 3 yılda (Bu sezon hariç) 5 büyük lig dışında Son 16'ya yükselen takımların gelirlerini inceledi. Beşiktaş, 2017-2018 sezonunda kazandığı 158 milyon Euro'yla (1 milyar 34 milyon TL) zirvede yer aldı. Siyah-beyazlılar'ı 2016-2017 sezonunda 128 milyon Euro alan Benfica takip etti.
23.04.2019 Beşiktaş
Ronaldo Juventus'u 8'e katladı
Ronaldo Juventus'u 8'e katladı KPMG Football Benchmark ekibi dünyanın en başarılı futbolcuları ve futbol takımlarının sosyal medyadaki 'başarılarını' inceledi. Araştırmaya göre; dünyanın en iyi futbolcularından olan Cristiano Ronaldo, sosyal medyada 229 milyonu bulan takipçi sayısıyla bu alanda, kariyerini sürdürdüğü Juventus'u 8'e katladı.
29.01.2019 İtalya
Mustafa Cengiz'den Ozan Kabak açıklaması!
Mustafa Cengiz'den Ozan Kabak açıklaması! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ozan Kabak'ın Stuttgart'a transferi sonrasında açıklamalarda bulundu. Cengiz, "Bu yaşta bir gencin 3 ay içinde değerini bu seviyeye yükseltmesi büyük bir başarı hikayesidir" dedi.
16.01.2019 Galatasaray
Milyonları ilgilendiriyor! Maaşlara yüzde 16 zam
Milyonları ilgilendiriyor! Maaşlara yüzde 16 zam Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından yapılan ve KPMG Türkiye tarafından yorumlanan 2019 Ücret Araştırması’na göre kurumların yüzde 95’i 2019 yılında bir kez ücret artışı yapacak; zam ortalaması ise yüzde 16 olacak.
16.11.2018 Ekonomi
2019 maaş zammı ortalaması belli oldu!
2019 maaş zammı ortalaması belli oldu! PERYÖN, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği tarafından yapılan ve KPMG Türkiye tarafından yorumlanan 2019 Ücret Araştırması’na göre kurumların yüzde 95’i 2019 yılında bir kez ücret artışı yapacak. Zam ortalaması ise yüzde 16.
14.11.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kpmg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kpmg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.