Köy Korucusu

Köy Korucusu

Son dakika KÖY KORUCUSU haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KÖY KORUCUSU ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KÖY KORUCUSU haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köy Korucusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köy korucusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 504 köy korucusu haberi bulunmuştur. Tüm köy korucusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı
MİT, 12 terör eyleminin faili PKK/KCK'lı teröristi Irak'ta yakaladı Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT), Irak'ın Süleymaniye şehrinde düzenlenen operasyonda 12 eylemde 60 güvenlik personelinin şehit edilmesinde yer alan PKK/KCK'lı 'Soreş/Soreşger' kod adlı Ramazan Güneş, yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
28.02.2023 Gündem
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi
MİT'ten kritik operasyon! Kırmızı bültenle aranan Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi MİT'in Irak'ın Süleymaniye kentindeki operasyonuyla "terörden arananlar" listesinde kırmızı kategoride yer alan ve kırmızı bültenle aranan PKK'lı Ulaş Doğan etkisiz hale getirildi.
22.06.2021 Gündem
Katliamdan sonra çocuklarıyla vakit geçirip, jandarmayı beklemiş
Katliamdan sonra çocuklarıyla vakit geçirip, jandarmayı beklemiş Iğdır'ın Tuzluca ilçesine bağlı Kuruağaç köyünde bayramın ikinci günü 4 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan Ersin Aydeniz'in adliyedeki ifadesi ortaya çıktı. Aydeniz'in ifadesinde, "Onlarda ağır silahlar olduğu düşüncesiyle çocuklarım ve eşimi eve saklayarak tekrar tüfekle dışarı çıktım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Jandarma gelip beni teslim alana kadar evde çocuklarımla vakit geçirdim. Olayı neden bu şekilde yaptığımı bilmiyorum" dediği belirtildi.
18.05.2021 Yaşam
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması
Siirt Valiliği'nden engelli kız çocuğuna istismar açıklaması Siirt Valiliği, bazı basın ve yayın organlarında yer alan 'Siirt'te zihinsel engelli kız çocuğun güvenlik korucusu tarafından cinsel istismara uğradı' iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, "Yapılan adli soruşturmada mezkur olayın basında yer aldığı şekli ile suçun köy korucusu tarafından işlendiğine dair haberler kesinlikle gerçek dışı ve yalandır. 2003 doğumlu bir şahıs tarafından işlendiği ve tutuklanmış" denildi.
14.03.2021 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı!
Adil Öksüz'le ilgili skandal 'ajan belgesi' itirafı! MİT mahrem imamı S.Z., FETÖ elebaşlarından Adil Öksüz’e ‘Timsah’ kod adıyla hazırladığı ‘ajan belgesi’ni şöyle anlattı: “Adil Öksüz’ün MİT’e çalıştığı yönünde algı yapılması talimatı aldım. Öksüz’ü MİT elamanı olarak gösteren sahte angaje formunu ben hazırladım. Bu form örgüt tarafından kullanılan hesaplardan paylaşıldı.”
26.12.2019 Gündem
Köy korucusu alımı 2020 | Köy korucusu alımı ne zaman olacak?
Köy korucusu alımı 2020 | Köy korucusu alımı ne zaman olacak? Köylerde görev yapan jandarmalara da destek sağlaması açısından önemli bir görevi üstlenen, silahlı olarak görevlendirilen köy korucuları alımı ne zaman olacak sorusu, bu sıralar oldukça merak ediliyor. Jandarma Bölük Kamutanı’nın emir komutasında bulunun köy korucusu alımı hakkında merak edilenleri derledik. İşte köy korucusu alımı 2020 detaylar…
21.12.2019 Personel Alımı
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası
İşte terörist Mazlum Kobani'nin 'kırmızı bülten' dosyası Terör örgütü PKK/YPG'nin elebaşlarından Suriye uyruklu 'Mazlum Kobani' kod adlı terörist Ferhat Abdi Şahin'in kırmızı bülten dosyasına DHA ulaştı. Dosyada Kobani'nin gerçekleştirdiği saldırılar ve hakkındaki bilgiler yer aldı.
27.10.2019 Gündem
"Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet" mitingleri!  Bayrağı alan meydanlara çıktı
"Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet" mitingleri! Bayrağı alan meydanlara çıktı Hakkari, Bingöl,Elazığ, Van, Muş'ta sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla "Teröre Lanet, Kardeşliğe Davet" mitingleri düzenlendi. Yürüyüş sırasında 209 metre uzunluğunda Türk bayrağını taşıyan Bingöllüler, sloganlar atarak teröre tepki gösterdi.
14.09.2019 Gündem
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın...
Bakan Soylu: Kimse kusura bakmasın... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "PKK'ya müzahir siyasi partinin kazandığı belediye sayısı 2009'daki yerel seçimde 98, 2014'te 103 ve 2019'da 59. Bu rakamlar terör ortadan kalktığında bölgedeki vatandaşların demokratik tercihlerini çok net ortaya koyabileceğini gösterdigese" diye konuştu.
3.09.2019 Siyaset
Köy korucusu, aracında öldürülmüş bulundu
Köy korucusu, aracında öldürülmüş bulundu Ağrı'nın Patnos ilçesinde, geçici köy korucusu Mustafa Maral, aracında silahla vurularak, öldürülmüş bulundu.
19.08.2019 Yaşam
PKK, Kağızman’da kaçırdıkları çobanı öldürdü!
PKK, Kağızman’da kaçırdıkları çobanı öldürdü! Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK’lı teröristler kaçırdığı çobanı öldürdü. Teröristlerin 2016 yılında da öldürülen çobanın akrabası, eski köy korucusu Mikail Güldere’yi öldürdükleri ve cesedinin altına bomba tuzakladıkları ortaya çıktı.
23.06.2019 Gündem
Köy korucuları sigortalı olabilir mi, köy korucularına nasıl aylık bağlanır?
Köy korucuları sigortalı olabilir mi, köy korucularına nasıl aylık bağlanır? Köy korucuları, sigortalılık durumları ile ilgili detayları merak ederken, kendilerine bağlanacak aylık konusunda da kafalarındaki sorulara cevap arıyorlar. Peki köy korucuları sigortalı olabilir mi, geçici köy korucularına aylık bağlanması için hangi belgeler gerekir? İşte yanıtlar.
10.01.2019 Gündem
İmam PKK’lıları bildirmemiş!
İmam PKK’lıları bildirmemiş! Giresun’da PKK’lıların tehditle erzak aldığı imam durumu yetkililere bildirmeyince açığa alındı. İmamın oğlunun ihbarıyla ortaya çıkan olaydan sonra operasyon başlatıldı
6.10.2018 Gündem
Evinden erzak alan teröristleri bildirmeyen imam açığa alındı
Evinden erzak alan teröristleri bildirmeyen imam açığa alındı Giresun'un Alucra ilçesi Aydınyayla köyüne gelen PKK'lı 2 terörist, iddiaya göre, tehdit ettiği imam H.K.'nin evinden erzak aldı. Olay, köyde gönüllü koruculuk da yapan imamın oğlu A.K.'nin 12 gün sonra ihbarı ile ortaya çıktı. Olayı, güvenlik güçlerine bildirmediği gerekçesiyle hakkında yasal işlem başlatılan imam H.K., açığa alındı. Bölgeye sevk edilen Jandarma Komanda Özel Asayiş timleri, teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
6.10.2018 Gündem
İskenderun’da kız  kaçırma kavgası
İskenderun’da kız kaçırma kavgası HATAY’ın İskenderun ilçesinde kız kaçırma meselesi yüzünden bir araya gelen Yılmazer ve Ocak aileleri arasında çıkan silahlı çatışmada 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
27.08.2018 Yaşam
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor
Terör örgütü PKK sivilleri hedef almayı sürdürüyor Türkiye'de yaşamı, huzuru ve istikrarı hedef alan terör örgütü PKK, güvenlik güçleri karşısında varlık gösteremeyince sivilleri hedef almayı sürdürüyor.
28.06.2018 Gündem
Demhat Cilo ve Şervan Azat öldürüldü
Demhat Cilo ve Şervan Azat öldürüldü Diyarbakır'da sona eren operasyonda terörden arananlar listesinde "yeşil" kategorideki teröristin de arasında yer aldığı 2 örgüt mensubu etkisiz hale getirildi.
8.04.2018 Gündem
Yeşil listede aranan terörist öldürüldü
Yeşil listede aranan terörist öldürüldü Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’nın yaptığı operasyonda İçişleri Bakanlığı’nın yeşil renkli arananlar listesindeki ‘Demhat Cilo’ kod adlı Eyüp Çelik’in de arasında yer aldığı İki terörist öldürüldü.
6.04.2018 Gündem
Şanlıurfa'da okul etkinliğinde dehşet yaşandı!
Şanlıurfa'da okul etkinliğinde dehşet yaşandı! Suruç'ta bir okulun etkinliğinde karşılaşan husumetli aileler öğrencilerin gözleri önünde birbirine girdi. Silahlı kavganın ortasında kalan öğretmen ve öğrenciler okulun yan tarafındaki ana sınıfı binasına sığındı.
19.03.2018 Yaşam
Korucu adayından 40 bin lira rüşvet alan 4 kişi tutuklandı
Korucu adayından 40 bin lira rüşvet alan 4 kişi tutuklandı ADIYAMAN'da, köy korucusu olmak için başvuran E.S.'den 40 bin lira rüşvet alan 1'i muhtar, 2'si memur 4 kişi tutuklandı.
20.12.2017 Yaşam
Terörün arkasında bu adam var
Terörün arkasında bu adam var ABD’nin DEAŞ ve PKK ile ortaklığı Rakka’da DEAŞ’lılar’ın tahliyesi, yerlerine PKK’lıların yerleştirilmesi tiyatrosuyla deşifre oldu. Bölgedeki terörün arkasındaki güç olan ABD’nin Suriye, Irak ve Türkiye’deki terör saldırıları Brett McGurk tarafından organize ediliyor.
29.09.2021 Gündem
PKK'nın ByLock'çu korucuları!
PKK'nın ByLock'çu korucuları! Mardin'de yapılan FETÖ operasyonunda bir ilk yaşandı. İlk kez ByLock kullanan aynı zamanda muhtar da olan iki korucu gözaltına alındı. Muhtarların PKK bağlantısı araştırılıyor.
29.09.2021 Gündem
İki eşini de PKK'lı teröristlerin şehit ettiği kadın dernek kurdu
İki eşini de PKK'lı teröristlerin şehit ettiği kadın dernek kurdu Erzurum'da, birbirleriyle kardeş ve güvenlik korucusu olan iki eşi de PKK'lı teröristler tarafından öldürülen 4 çocuk annesi 53 yaşındaki kadın dernek kurdu.
29.09.2021 Gündem
Kaçırılan köy korucusunun cesedi bulundu
Kaçırılan köy korucusunun cesedi bulundu Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldığı belirtilen köy korucusu 38 yaşındaki Nejdet Erener'in cesedi bulundu.
29.09.2021 Gündem
Düşük gelirlilere GSS müjdesi!
Düşük gelirlilere GSS müjdesi! GSS uygulamasına geçilmesinin ardından dar gelirli ailelere 4 milyar liralık destek sağlandı
18.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Köy Korucusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köy korucusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.