Kovancılar

Kovancılar

Son dakika kovancılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kovancılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kovancılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kovancılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kovancılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 kovancılar haberi bulunmuştur. Tüm kovancılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 6 ilçe ve 49 belde olmak üzere, 55 belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Elazığ’da 12,5 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı
Elazığ’da 12,5 yıl hapisle aranan hükümlü yakalandı Elazığ’da 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan O.Ş., jandarma tarafından yakalandı.
27.06.2023 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Elazığ'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Son dakika haberine göre; Saat 07.24'te Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, depremin yerin 12 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.
17.08.2022 Gündem
Halay çekerken hayatını kaybetti
Halay çekerken hayatını kaybetti Elazığ'da bir şenlik sırasında halay çeken 47 yaşındaki Rıfat Yılmaz kalp krizi geçirerek bir anda yere yığıldı. Etrafındaki tanıdıklarının ilk müdahaleyi yaptığı talihsiz adam olay yerinde hayatını kaybetti. İzleyenlerin neye uğradığını şaşırdığı anlar cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.
12.07.2022 Yaşam
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi?
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi? Kar nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Okullarla ilgili tatil haberleri peş peşe gelirken, öğrenciler ve veliler ise arama motorları aracılığıyla hangi illerde okulların tatil edildiğini araştırıyor. Yoğun kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle 19 Ocak ve 20 Ocak'ta bazı illerde Valilikler eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. Peki, yarın okul var mı, 21 Ocak okullar tatil mi? İşte kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller…
20.01.2022 Eğitim
Suriye'ye 215 JÖH gönderildi!
Suriye'ye 215 JÖH gönderildi! Elazığ'dan Barış Pınarı Harekatı'na katılmak için görevlendirilerek yola çıkan 215 Jandarma Özel Harekat (JÖH) personelinin bulunduğu otobüs konvoyu, Gaziantep'in İslahiye ilçesine ulaştı.
10.03.2021 Gündem
Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışıyla 42 köy yolu ulaşıma kapandı
Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışıyla 42 köy yolu ulaşıma kapandı Elazığ ve Şırnak'ta kar yağışı nedeniyle 42 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.
2.02.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da müjdeyi verdi: 6 aya kadar bitireceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Elazığ'da deprem konutları anahtar teslim töreninde konuştu.Erdoğan, "Biz Elazığ'a şehir hastanesini yaptık mı? Yaptık. O hastaneler olmasa biz, o geceyi nasıl atlatırdık. Okullarımız ile, her şeyimiz ile hizmetinizdeyiz. Bundan sonraki etaba ne zaman geleceğiz? Bakanım diyor ki, 6 aya kadar da kalanı bitireceğiz. Gakoşlar bizimki bitmedi demeyecek, hepsi bitmiş olacak." dedi.
25.01.2021 Siyaset
Elazığ'da korkutan deprem!
Elazığ'da korkutan deprem! Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
29.11.2020 Gündem
Elazığ'da 3,1 büyüklüğünde deprem!
Elazığ'da 3,1 büyüklüğünde deprem! Elazığ’ın Palu ilçesinde saat 20.24’te 3,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı çevre ilçelerde de hissedildiği kaydedildi.
19.11.2020 Gündem
Belediye başkanının aracı bu hale geldi: 7 kişi yaralandı
Belediye başkanının aracı bu hale geldi: 7 kişi yaralandı Elazığ'ın Kovancılar İlçesi Belediye Başkanı Hacı Akpınar'ın kullandığı otomobil önündeki iş makinesine çarptı. Kazada, Akpınar ile birlikte 7 kişi yaralandı.
12.09.2020 Yaşam
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var...
Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı!İki değişiklik var... Milyonlarca memur bekliyordu. Memurların zam ve tazminat kararnamesi yayımlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı kararda 2006 yılında Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek Zam ve Tazminatlara İlişkin Karar ve eki cetvellerin uygulanacağı belirtildi. Kararda zam ve tazminatların ödenmesine esas olmak üzere;karar ve eki cetvellerin uygulanmasından doğacak her türlü sorunu çözüme bağlamaya, uygulamayı yönlendirmeye ve uygulama birliğini sağlamaya; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığının görüşü üzerine, Hazine ve Maliye Bakanlığı yetkilidir. Karar 1 Ocak 2020'den itibaren geçerli.
Elazığ’da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı
Elazığ’da iki ayrı trafik kazası: 1 ölü, 7 yaralı Elazığ’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
16.08.2020 Yaşam
Meteorolojiden 5 il için yağış ve fırtına uyarısı
Meteorolojiden 5 il için yağış ve fırtına uyarısı Meteoroloji 13'üncü Bölge Müdürlüğü'nce Malatya, Elazığ, Adıyaman, Bingöl ve Tunceli için yağış ve fırtına uyarısında bulunulup, olası çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.
3.06.2020 Gündem
Elazığ'da 2 köyde fırtına çatıları uçurdu, bir kişi yaralandı
Elazığ'da 2 köyde fırtına çatıları uçurdu, bir kişi yaralandı Elazığ'da etkili olan sağanak yağmur ve rüzgar 2 köyde bazı çatıları uçurdu, 1 kişi yaralandı.
25.05.2020 Yaşam
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler…
Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte karantinaya alınan şehirler, ilçeler, beldeler ve köyler… Türkiye’de corona virüsü nedeniyle karantinaya alınan yerler, şehirler, ilçeler ve söyler gün geçtikçe artıyor. Corona virüsü salgınında vaka sayısının artmaya başlamasıyla, karantinaya alınan yerlerin sayısı da arıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu en son 1 Nisan’da karantinaya alınan ile ilgili açıklamalarda bulundu ve 21 ildeki 50 belde, köy ve mezranın karantinaya alındığını duyurdu. Peki, Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? Karantinaya alınan yerler neresi? Kaç şehir karantinaya alındı? İşte
8.04.2020 Gündem
İŞKUR’a bildirim zorunlu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor ve başladı, 4 bin 380 lira......
İŞKUR’a bildirim zorunlu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor ve başladı, 4 bin 380 lira...... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren düzenleme. Bugün resmen başladı. İŞKUR'a bildirmek zorunlu. En düşük ödeme bin 752, en yüksek ise 4 bin 380 lira.Kısa Çalışma Ödeneği başvuruları belirlenen internet adreslerine yapılacak. Ödemeler hesaba yatacak. Peki kısa çalışma ödeneği kesilir mi?Başvurular nasıl yapılacak? Ne kadar süre ile ödenir?
23.03.2020 Çalışan Hakları
İşte Elazığ depreminin detayları
İşte Elazığ depreminin detayları İSTANBUL Üniversitesi Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi, Jeofizik ve Jeoloji Mühendisliği Bölümleri tarafından hazırlanan dün Elazığ-Sivrice'de meydana gelen depremin Ön İnceleme Raporu yayınlandı. Raporda, "24 Ocak 2020 Sivrice Mw 6.8 depreminin moment tensör sonuçlarından hesaplanan fay düzlemi çözümü Doğu Anadolu Fayı'nın genel karakteristiğini yansıtmaktadır. Kırılan fay doğrultu atımlı sol yönlü bir fay olarak göze çarpmaktadır. Artçı deprem dağılımları da fay düzlemi çözümü ile uyumludur ve KD-GB yönünde uzanmaktadır." denildi.
25.01.2020 Gündem
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var...
Elazığ'da deprem: Çok sayıda ölü ve yaralı var... Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi daha sonra depremin büyüklüğünü 6.5 olarak güncelledi. Son dakika haberine göre AFAD ise depremin büyüklüğünü 6.8 olarak açıkladı. Deprem sonrası provokatif yorum ve haberler için inceleme başlatılırken, depremin ardından geçen 20. saatte enkaz altında kalan bir kişi daha ekipler tarafından kurtarıldı. Enkaz altından kurtarılanların sayısı 44'e yükseldi. İçişleri Bakanı Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum ve Sağlık Bakanı Koca, Elazığ'a geldi. Bakanlar bölgede incelemelerde bulundu. AFAD, Elazığ'da meydana gelen depremde 29 kişinin hayatını kaybettiğini, 1542 kişinin yaralandığını açıkladı.
25.01.2020 Gündem
Elazığ'da korkutan deprem
Elazığ'da korkutan deprem Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre, saat 23.16'da Elazığ Altınoluk-Karakoçan merkezli 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
10.08.2019 Gündem
Lastiklere gizledi sonra pişman olup teslim oldu
Lastiklere gizledi sonra pişman olup teslim oldu Elazığ’da aracının lastiklerine 7 kilo 440 gram esrar gizleyen şüpheli, pişman olup sevkiyat yapmadan gidip polise teslim oldu.
30.07.2019 Gündem
AK Parti Elazığ'da başkan adaylarını tanıttı
AK Parti Elazığ'da başkan adaylarını tanıttı AK Parti'nin Elazığ’da belediye başkanları aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.
13.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kovancılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kovancılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.