Korkuteli

Korkuteli

Son dakika korkuteli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan korkuteli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını korkuteli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkuteli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkuteli gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 korkuteli haberi bulunmuştur. Tüm korkuteli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehirlerimizi gerçek belediyecilikle tanıştıracağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Expo Fuar Alanı'nda AK Parti Antalya ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, "İstanbul harap oldu, Ankara harap oldu, İzmir zaten berbat, Antalya aynen harap oldu. Şimdi CHP zihniyetinin elinde her gün irtifa kaybeden şehirlerimizi gerçek belediyecilik anlayışıyla tekrar buluşturmakta kararlıyız" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Alper Gezeravcı astronotumuz Dünya'ya inişini yaptı. İnşallah daha birçok Alper Gezeravcı'ları uzaya Türkiye olarak göndereceğiz" diye konuştu.
9.02.2024 Gündem
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir?
Karstik Arazi Nedir, Nerelerde Olur? Türkiye'deki Karstik Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın birçok farklı yerinde karstik yapıya sahip arazi çeşitleri bulunmaktadır. Yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl üzerinin neticesinde aşınma ile birlikte oluşmuş olan kayaç türleri olarak da ele alınabilir. Zaman içerisinde aşınma neticesinde farklı büyüklükler ve şekiller üzerinden de karstik araziler meydana gelmektedir. Aynı zamanda karstik araziler bir yerde Kanyon tipi yapıları da benzerlik gösterir. Dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'de de birçok değişik bölgede karstik araziye sahip yapılar bulunmaktadır.
17.12.2023 Eğitim
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, olası Marmara depreminde en kötü senaryoya ilişkin bilgileri verdi. Avşa açıklarında 4 büyüklüğünde meydana gelen depremi işaret eden Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2023 Gündem
Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem! Antalya açıklarında saat 15.39 sıralarında 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremi
8.11.2023 Gündem
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu...
Ünlü sanatçı Sümer Ezgü Antalya'da kaza yaptı! İşte son durumu... Sanatçı Sümer Ezgü, Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Seyir halindeki cipin kontrolden çıkarak devrildiği kazada sürücü Ezgü ile araçta bulunan ailesi şans eseri hafif sıyrıklarla kurtuldu.
4.09.2023 Magazin
Feci kaza! Cip ile hafif ticari araç çarpıştı; 2 ölü, 1 yaralı
Feci kaza! Cip ile hafif ticari araç çarpıştı; 2 ölü, 1 yaralı Antalya'da feci kaza. Antalya'nın Korkuteli ilçesinde cip ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada Memiş (71) ve Ünzile Günal (70) çifti hayatını kaybetti, diğer aracın sürücüsü yaralandı.
16.07.2023 Gündem
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağışlar, nisan ayında geçen yıla göre yüzde 254, son 30 yıllık normaline göre de yüzde 51 artış gösterdi. En fazla artış, yüzde 82 ile Marmara ve Karadeniz'de gerçekleşti; Karadeniz son 63 yılın rekorunu kırdı. Siyah ve kahverengi ağırlıklı kuraklık haritası da yeşil ve mavi tonlara döndü.
25.05.2023 Gündem
Cesedi ormanlık alanda bulunan Tatiana’nın katili belli oldu
Cesedi ormanlık alanda bulunan Tatiana’nın katili belli oldu Antalya'da işlenen vahşet kan dondurdu. Evli ve bir çocuk annesi Moldavya uyruklu Tatiana Aksu'nun cesedi ormanlık alanda bulundu. Cinayet sonrası harekete geçen ekipler soruşturma sonrası katili kısa sürede yakaladı.
22.05.2023 Yaşam
Şenay'ı öldüren eşe, ağırlaştırılmış müebbet talebi
Şenay'ı öldüren eşe, ağırlaştırılmış müebbet talebi Antalya'da boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ayvaoğlu'nu (37) tabancayla vurup öldüren Serkan Ayvaoğlu (43) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep edildi.
21.02.2023 Yaşam
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?
Antalya TOKİ kura sonuçları listesi! 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Antalya TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulaması başladı. 250 bin sosyal konut projesinde kura sırası Antalya’ya geldi. Antalya Alanya 500 konut, Manavgat 350 konut ve Serik 350 konut çekilişi 20 Ocak günü tamamlandı. Gazipaşa 300 konut, Kaş 200 konut ve Kemer 200 konut için hak sahipleri 21 Ocak günü belirlenecek. Peki, 2023 TOKİ Gazipaşa, Kaş, Kemer kura sonuçları açıklandı mı, www.toki.gov.tr Antalya çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? İşte Antalya TOKİ kura sonuçları listesi…
21.01.2023 Ekonomi
Antalya okullar tatil mi 13 Ocak? Bugün Antalya'da okul var mı, Antalya Korkuteli’nde okullar kaç gün tatil?
Antalya okullar tatil mi 13 Ocak? Bugün Antalya'da okul var mı, Antalya Korkuteli’nde okullar kaç gün tatil? Antalya'da okullar tatil mi 13 Ocak ve bugün Antalya'da okul var mı sorularına meteorolojik uyarıların ardından yanıt aranıyor. Yoğun hava muhalefetinden dolayı gözler valiliğe çevrilmişti. Peki, Antalya'da bugün okullar tatil mi?
12.01.2023 Eğitim
Antalya'da kar yağışı okulları tatil etti!
Antalya'da kar yağışı okulları tatil etti! Antalya'nın Korkuteli ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.
12.01.2023 Gündem
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı
Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı durma noktasına getirdi! Narenciye bahçelerini su bastı yollar kapandı Sağanak yağış ve fırtına Antalya'da hayatı olumsuz etkilmeye devam ediyor. Son 24 saatte Kumluca'da metrekareye 145 kilogram yağış düşerken, fırtınanın hızı ise Kemer'de 122 kilometre ölçüldü. Lara bölgesinde çok sayıda iş yerinin camı kırıldı, yollarda kalan araçlar nedeniyle şehir trafiği kilitlendi. Zemin katlardaki evlerde su baskınları yaşandı. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve çevresine fırtına uyarısında bulundu.
12.01.2023 Yaşam
Muz yüklü kamyonette sıkışan gaz patladı, ortalık savaş alanına döndü
Muz yüklü kamyonette sıkışan gaz patladı, ortalık savaş alanına döndü Antalya'nın Korkuteli ilçesinde park halindeki muz yüklü kapalı kasa kamyonette klimadaki gaz sıkışması patlama yaşandı. Olayda çevre bina ve iş yerleri ile bazı araçlarda hasar oluştu.
4.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı
Eski belediye başkanları dahil 5 ölü, 2 yaralı Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, sürücüsünün hatalı sollama yaptığı otomobil, karşıdan yönden gelen arı yüklü kamyona çarptı. Kazada aralarında Burdur'un Altınyayla ilçesi eski belediye başkanları Süleyman Kılınç (66) ile Mevlüt Şimşek'in (57) de bulunduğu 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
22.08.2022 Yaşam
Boşanma aşamasındaki eşini öldürmüştü! 4 gün sonra teslim oldu
Boşanma aşamasındaki eşini öldürmüştü! 4 gün sonra teslim oldu Antalya'nın Döşemaaltı ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi Şenay Ayvaoğlu'nu (37) başından tabancayla vurarak öldüren Serkan Ayvaoğlu (42), cinayetten 4 gün sonra jandarmaya teslim oldu.
17.08.2022 Yaşam
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır
15 Temmuz şehidinin babası: Biz tarafsız olamayız, tarafımız devletimizin yanıdır FETÖ/PDYnin 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde açılan ateşte şehit olan Yasin Naci Ağaroğlu'nun (22) babası Osman Ağaroğlu, "Biz tarafsız olamayız, bizim tarafımız devletimizin yanıdır. Biz iki yüzlü olamayız, biz münafıklar gibi olamayız" dedi.
15.07.2022 Gündem
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi
Antalya'da korkunç olay! 3 kişi yanarak can verdi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde tır ve kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak yaşamını yitirirken, 1 kişi ise ağır yaralandı. Yaralı, hava ambulansı ile Antalya’ya sevk edildi.
14.07.2022 Yaşam
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış!
Kırkpınar'da Altın kemeri getiren oyunu eşekle çalışmış! Edirne'de gerçekleştirilen 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Cengizhan Şimşek’in, finalde altın kemeri getiren ‘supleks’ adlı oyunu, antrenmanları sırasında eşekle çalıştığı ortaya çıktı.
6.07.2022 Gündem
Fuhşa zorlanan Malika'yı öldüresiye dövüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu
Fuhşa zorlanan Malika'yı öldüresiye dövüp yol kenarına atmıştı! Cezası belli oldu Antalya'da fuhşa zorlanan Kırgızistan uyruklu Malika Nootieva'yı öldüresiye dövdükten sonra yol kenarına atan 54 yaşındaki Mustafa Yıldız'ın cezası belli oldu.
16.06.2022 Yaşam
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü Antalya’nın Korkuteli ilçesi ile Fethiye karayolunda tur otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere 1 turist öldü, 22 kişi yaralandı.
14.06.2022 Yaşam
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü Antalya’nın Korkuteli ilçesi ile Fethiye karayolunda tur otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere 1 turist öldü, 22 kişi yaralandı.
14.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Korkuteli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkuteli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.