Korkutan Deprem

Korkutan Deprem

Son dakika Korkutan deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korkutan deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korkutan deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korkutan Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korkutan deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.164 korkutan deprem haberi bulunmuştur. Tüm korkutan deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD duyurdu AFAD, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
19.05.2024 Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurdu
Balıkesir'de korkutan deprem! AFAD detayları duyurdu Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde saat 07.43 sıralarında deprem meydana geldi.
19.03.2024 Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
3.03.2024 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD duyurdu
Adıyaman'da korkutan deprem! AFAD duyurdu Adıyaman'ın Sincik İlçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
3.03.2024 Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi Marmara güne sarsıntıyla başladı. İstanbul ve Bursa'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. merkez üssü ise Bursa-Gemlik. Sarsıntı yerin 13.2 km derinliğinde gerçekleşti.
19.02.2024 Gündem
Malatya'da korkutan deprem
Malatya'da korkutan deprem Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
16.02.2024 Gündem
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı
İzmir'de korkutan deprem! AFAD ilk verileri paylaştı İzmir'in Seferihisar açıklarında bu sabah saat 09.27 sıralarında bir deprem meydana geldi. Depreme ilişkin ilk veriler AFAD tarafından paylaşıldı.
4.02.2024 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem
Adıyaman'da korkutan deprem Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.01.2024 Gündem
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V
"Ölümcül koronavirüs üretildi!" Kabusun adı: GX_P2V Çinli bilim insanlarının, farelerde yüzde 100 öldürücü olan mutant bir koronavirüs türü üzerinde deneyler yaptığı öne sürüldü.
18.01.2024 Gündem
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu
Kayseri'de korkutan deprem! AFAD duyurdu Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın merkez üssünü Kayseri'nin Yahyalı ilçesi olarak açıkladığı deprem, saat 09.05'te meydana geldi. Yerin 18,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, kısa süreli paniğe neden oldu. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
18.01.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem
Marmara Denizi'nde korkutan deprem AFAD, Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
10.01.2024 Gündem
Çorum ve Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
Çorum ve Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından Çorum'un Mecitözü ilçesinde de 4.2 büyüklüğünde deprem oldu.
9.01.2024 Gündem
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Saat 15.10'da merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.01.2024 Gündem
Balıkesir'de korkutan deprem!
Balıkesir'de korkutan deprem! Balıkesir'in Altıeylül ilçesinde, Richter ölçeğine göre 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, paniğe yol açtı.
20.12.2023 Gündem
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor
Yalova depremi sonrası Naci Görür fay haritasını paylaşarak uyardı: Sistem gerilim biriktiriyor Yalova'da meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem İstanbul'dan hissedildi. Depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür sosyal medya hesabından dikkat çeken bir yorum yaptı. Fay haritasını paylaşan Görür, Marmara'daki sistemin gerilim biriktirdiğini ifade etti.
18.12.2023 Gündem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem
Yalova ve Gümüşhane'de korkutan deprem Yalova'nın Çınarcık ilçesinde 4.1 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul'da da hissedildi. Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde AFAD verilerine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gümüşhane'nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
17.12.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi
Malatya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi AFAD tarafından yapılan açıklamada merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
20.11.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya’da saat 11.35 sıralarında 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
16.11.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
30.10.2023 Gündem
Düzce'de korkutan deprem
Düzce'de korkutan deprem Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
15.10.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem
Kahramanmaraş'ta korkutan deprem Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.10.2023 Gündem
Kütahya'da korkutan deprem
Kütahya'da korkutan deprem Kütahya'nın Gediz ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
28.09.2023 Gündem
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı...
Dünyanın en acımasız kartelinden dehşete düşüren işkence! CJNG 'Komutan Fatso'nun gözlerini çıkardı... Kartel terörünün estiği Meksika'dan gelen haberler dünyanın kanını dondurmaya devam ediyor. Ülkede sadece 13 yıl önce kurulan ve dünyanın en acımasız karteline dönüşen Jalisco grubu gerçekleştirdikleri son skandalla dünya medyasında yankı uyandırdı.
28.09.2023 Dünya
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı
Antalya Adliyesi emanetinde 6 kilo kokain çalındı! MASAK raporunda uyuşturucu trafiği ortaya çıktı Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünden 6 kilo kokain maddesinin eksik olduğu anlaşılınca yürütülen soruşturma kapsamında, görevli 3 memurla birlikte toplam 5 kişi tutuklandı.
28.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Korkutan Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korkutan deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.