Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu!
Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı emekli oldu! Yüksek Askeri Şûra’da 30 general ve amiral kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi. Emekliye sevk edilen paşalar arasında 2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı da var. Peki, Zekai Aksakallı kimdir? Zekai Aksakallı'nın askeri kariyeri...
23.07.2020 Gündem
Zekai Aksakallı istifa iddialarının ardından ilk kez konuştu!
Zekai Aksakallı istifa iddialarının ardından ilk kez konuştu! Korgeneral Zekai Aksakallı 2.Kolordu Komutanı olarak atanmasının ardından ilk kez konuştu. Zekai Aksakallı istifa söylentilerine de son noktayı koydu. Aksakallı açıklamasında "Bırakın istifayı, en küçük bir kırgınlığım yok." dedi.
29.09.2021 Gündem
Jandarma, Donanma ve 2. Kolordu Komutanlığına atamalar yapıldı
Jandarma, Donanma ve 2. Kolordu Komutanlığına atamalar yapıldı Milli Savunma Bakanlığından yapılan atamalarda, Koramiral Ercüment Tatlıoğlu Donanma Komutanı, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı ise 2. Kolordu Komutanı oldu.
29.09.2021 Gündem
Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı, Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti
Özel Kuvvetler Komutanı Aksakallı, Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı, emriyle darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen koruma astsubayı Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret etti.
29.09.2021 Gündem