Kordsa

Kordsa

Son dakika Kordsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kordsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kordsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kordsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kordsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 96 kordsa haberi bulunmuştur. Tüm kordsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank: Turcorn’lar yeni ekonomi modelinin başat aktörleri olacak Ar-Ge, tasarım ve teknoloji alanında Türkiye’nin en iyileri bir araya geldi. Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Zirvesi, İzmir’de yapıldı. Zirvede, Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri için 10 kategoride 30, Teknoparklar için de 4 kategoride 12 olmak üzere toplamda 42 ödül sahiplerini buldu.
23.12.2022 Bilim ve Teknoloji
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu 2022 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 175 artışla 275,4 milyar TL seviyesine yükseltti. Sabancı Holding’in dokuz aylık konsolide net kârı ise 27,2 milyar TL oldu.
4.11.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı
İkinci el ve sıfır araba fiyatlarında bayram etkisi! Zam geliyor, oranlar resmen açıklandı İkinci el ve sıfır araba ile ilgili son dakika açıklaması! Araba fiyatlarına zam geliyor. Pandemi, dövizdeki artış ve çip krizi ile durma noktasına gelen araba piyasasında fiyatlar düşüşe geçmişti. Özellikle Ramazan Bayramı öncesi rahat bir tatil yolculuğu yapmak isteyenler, ikinci el otomobil piyasasını yeniden hareketlendirdi. Sektör temsilcileri sıfır araba fiyatlarına yüzde 25 zam geleceğini duyurdu. İkinci el araba fiyatlarına ise yüzde 4'lük bir zam geleceği öngörüldü. TÜİK ise açıkladığı son verilerde, motorlu taşıt sayısında 4,4’lük bir artış yaşandığını açıkladı. Araştırmaya göre; bu artışa rağmen yapılan toplam kilometre sayısında azalma görüldü. İşte ikinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
27.04.2022 Otomobil
Kordsa süperlüks otomobillere ürün verecek!
Kordsa süperlüks otomobillere ürün verecek! Kordsa, süperüks otomotiv sektörü ve motor sporlarına karbon fiber dokuma ve prepreg sağlayan İtalyan Microtex Composites şirketinin çoğunluk hisselerini satın alıyor.
22.04.2022 Otomobil
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar...
Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin! Yatırımcılar... Yatırımcılar güvenli liman arayışında. Altın, dolar ve euroda son durum ne? Altına mı dövize mi yatırım yapmak daha karlı? Parasına değer katmak isteyenler uzun vadeli yatırımlarında altını tercih ediyor. Kısa süreli kazan. sağlamak isteyenler dolar ve altına yöneliyor. Altın, dolar ve euro ile ilgili flaş tahmin!
1.08.2021 Ekonomi
Temsa’da devir tamam yatırımların önü açılıyor
Temsa’da devir tamam yatırımların önü açılıyor Sabancı Holding’den yapılan açıklamada, “50 yıldan uzun süredir Türk sanayisine hizmet eden Temsa’da yeni yatırımların önü açıldı” denildi.
24.10.2020 Ekonomi
Temsa'da çarklar dönmeye başlıyor
Temsa'da çarklar dönmeye başlıyor Temsa Ulaşım Araçları’nın Sabancı Holding ve PPF IndustryCo tarafından satın alınması konusunda resmi süreçler tamamlandı.
23.10.2020 Otomobil
Türkiye'nin en değerli markası THY
Türkiye'nin en değerli markası THY Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre Türk Hava Yolları (THY), 2 milyar dolara yaklaşan marka değeriyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Türkiye'nin en değerli markası" oldu.
9.06.2020 Ekonomi
Gökbey helikopteri "Kartal" ile uçacak!
Gökbey helikopteri "Kartal" ile uçacak! TUSAŞ'ın ana yükleniciliğinde, KORDSA ile yürütülecek Kartal Projesi'yle Gökbey'e ait helikopter pallerinin üretiminde kullanılan, Türkiye'de üretilmeyen, ihracat lisansına tabi malzemeler yerli olarak geliştirilecek.
20.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret
Demirören Medya’ya Uzak Doğu'dan önemli ziyaret Hong Kong ve Çin’in önde gelen iş insanları İstanbul temasları kapsamında Demirören Medya’yı ziyaret etti. Revna Demirören, yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere Türkiye’ye gelen heyet için “Türkiye ile Hong Kong ve Çin iş dünyası arasındaki ilişkiler kapsamlı bir şekilde gelişiyor. Bu ziyaret ticaretin pekişmesinde önemli rol oynayacak” dedi.
28.09.2019 Ekonomi
Dev iş birliği! Milli teknoloji için tam 342 firma bir arada
Dev iş birliği! Milli teknoloji için tam 342 firma bir arada Savunma, havacılık ve uzay sanayisinde faaliyet gösteren 27 firmanın katılımıyla Türkiye'nin en büyük kümelenmesi SAHA İstanbul'un üye sayısı 342'ye yükseldi.
22.01.2019 Ekonomi
Sabancı'dan dev satın alma! Tam 3.2 milyon dolar
Sabancı'dan dev satın alma! Tam 3.2 milyon dolar Sabancı Holding'in iştiraklerinden biri olan KordSA, ABD menşei olan Advanced Honeycomb Technologies Corporation’ı 3.2 milyon dolar bedelle satın aldı.
3.10.2018 Ekonomi
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık
Sabancı: OECD ülkeleri arasında en hızlı büyümeyi yakaladık Sabancı Holding 2017 yılı finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2017 yılı kombine net satışları yüzde 22 artışla 65 Milyar 600 Milyon TL, konsolide net karı ise yüzde 31 artışla 3 Milyar 481 Milyon TL olarak gerçekleşti. Kombine EBITDA ise, yüzde 34 artışla 15 Milyar TL oldu.
26.02.2018 Ekonomi
ABD’li 2 şirket alıp  yüksekten uçacak
ABD’li 2 şirket alıp yüksekten uçacak Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa, kompozit teknolojileri alanında küresel 2 büyük satın almaya imza atacak.
6.12.2017 Ekonomi
Dünyayı hafifletecek
Dünyayı hafifletecek Otomotiv kompozit teknolojilerini Paris’te tanıtan Kordsa’nın CEO’su Cenk Alper, “Devrim niteliğinde inovasyonu Avrupa ile tanıştırdık. Artık sac ve alüminyumdan yapılmış araçlara binmeyeceğiz” dedi
19.03.2017 Ekonomi
Sabancı Holding’de yeni etap dönüşümle başlıyor
Sabancı Holding’de yeni etap dönüşümle başlıyor Sabancı Holding CEO’su Mehmet Göçmen yeni dönemi bu sözlerle anlattı. Yapılan atamalarla Sabancı Perakende Grup Başkanlığı’na Ata Köseoğlu, Sanayi Grup Başkanlığı’na Cenk Alper ve Çimento Grup Başkanlığı’na Mehmet Hacıkamiloğlu atandı
8.03.2017 Ekonomi
Rüzgar nereden eserse essin biz büyüyeceğiz
Rüzgar nereden eserse essin biz büyüyeceğiz Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu, “2017’de 1.5 milyar TL’lik yatırım yapacağız. Rüzgar nereden eserse essin % 15 büyüme hedefimize ulaşacağız” dedi
25.01.2017 Ekonomi
Kazananlar kaybedenler
Kazananlar kaybedenler Dövizin artışı herkesi tedirgin ediyor. Ancak bazı şirketleri biraz daha fazla. THY ve Türk Telekom bu anlamda riski yüksek şirketlerin başında geliyor. Sabancı, Enka ile Pegasus döviz fazlası olan ve nispeten rahat şirketler.
16.11.2016 Ekonomi
3 milyar TL yatırım yaptı kârını yüzde 12 artırdı  Sabancı
3 milyar TL yatırım yaptı kârını yüzde 12 artırdı Sabancı Sabancı Holding 2016’nın ilk 9 ayında 3 milyar TL yatırım yaptı. Holdingin yılın ilk 9 ayındaki net kârı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12 artarak 1 milyar 890 milyon TL oldu.
4.11.2016 Ekonomi
İş değişti, Japonlar artık taşeronumuz
İş değişti, Japonlar artık taşeronumuz Başbakan Yıldırım, ilk köprüyü İngiliz, ikinciyi Japon yaparken Türkler’in taşeron olarak çalıştığını anımsatarak, “Şimdi işler değişti, biz yapıyoruz, Koreli ve Japon taşeron” dedi.
20.08.2016 Ekonomi
Başbakan tüm salonu kahkahaya boğdu
Başbakan tüm salonu kahkahaya boğdu Başbakan Yıldırım, Kurtköy'de Kordsa Global ve Sabancı Üniversitesi Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi'nin açılış töreninde konuştu. Geçmiş yıllarda AR-GE faaliyetlerine yeterli önem verilmediğine dikkat çeken Yıldırım'ın anlattığı geçmişte yaşadığı anlattığı o anı başta Güler Sabancı olmak üzere tüm salonu kahkahaya boğdu.
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık'tan flaş açıklama
Başbakanlık'tan flaş açıklama Başbakan Yıldırım’ın “Esad geçiş döneminde muhatap alınabilir” dediği öne sürüldü ardından düzeltme yapıldı. Yıldırım, Esad’la muhaliflerin muhatap olabileceğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Sinyaller pozitif kazançtan ödün yok
Sinyaller pozitif kazançtan ödün yok Hisse senetleri Borsa’da işlem gören büyük oyuncuların 6 aylık bilançoları atlatılan büyük şoklara rağmen şirket bilançolarının son derece olumlu olduğunu ortaya koyuyor. Bu zorlu dönemde maliyet düşüşü gerçekleştiren ve inovasyona yönelen şirketlerin ayakta kaldığı dikkati çekiyor.
13.08.2016 Ekonomi
Sabancı Holding'den yılın ilk yarısında dev kar
Sabancı Holding'den yılın ilk yarısında dev kar Sabancı Holding, bu yılın ilk 6 ayında 1 milyar 353 milyon TL net kar elde etti. Holding açıklamasına göre, Sabancı Holding'in satışları 2016 yılının ilk altı aylık döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22 artarak 17 milyar 166 milyon TL oldu.
11.08.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kordsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kordsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.