Köprü Ve Otoyol

Köprü Ve Otoyol

Son dakika köprü ve otoyol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köprü ve otoyol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köprü ve otoyol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köprü Ve Otoyol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köprü ve otoyol gelişmeleri de dahil olmak üzere 797 köprü ve otoyol haberi bulunmuştur. Tüm köprü ve otoyol haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu!
2024 otoyol ve köprü geçiş ücretleri belli oldu! Karayollları Genel Müdürlüğü, yeni yılda geçerli olacak zamlı köprü ve otoyol geçiş fiyatlarını açıkladı.
1.01.2024 Ekonomi
Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, köprü ve otoyol zammı ne zaman başlıyor?
Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar oldu? Köprü ve otoyol ücretlerine zam mı geldi, köprü ve otoyol zammı ne zaman başlıyor? Karayolları Genel Müdürlüğü, "Otoyol ve köprü ücretleri, 25 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiştir" açıklamasıyla ücretlere zam geldiğini duyurdu.
24.10.2023 Ekonomi
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum
İkiz plaka iş adamı Hakan Bilal Kutlualp'in başına bela oldu: Bütün HGS'lerden kaçak geçiyor ve bir yıldır devamlı ben ödüyorum Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden ve iş adamı ve Hakan Bilal Kutlualp'in plakasıyla başı derde girdi. Kutlualp 34 FB 1907 plakasına uzun yıllardır sahip durumda. Sorun olan durum ise aynı Gürcistan’da tescili yapılmış aynı plakalı aracın Türkiye’de kullanılması. Bundan dolayı Kutlualp köprü, otoyol ücretleriyle birlikte kesilen cezaları da ödemek zorunda kalıyor. İş adamı Kutlualp, bir yıldır bu sorunla uğraştığını, dün şahsın kendisine ulaştığını ve avukatıyla irtibat kurduğunu söyledi.
9.08.2023 Gündem
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu
Gizemli yangının nedeni ortaya çıktı! 60 dönüm tarım arazisi kül olmuştu Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 60 dönüm tarım arazisini küle çeviren sır yangının nedeni ortaya çıktı. Tepebaşı İlçe Tarım Müdürü Zeki Sert, "Başımıza gelmiş bir şey değildi. İlk defa karşılaştık” dedi.
12.07.2023 Yaşam
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar?
Köprü ve otoyollara zam geldi mi? Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023: 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), köprü ve otoyol geçiş ücretlerine KDV artışını zam olarak yansıttı. Peki, 15 Temmuz Şehitler ile Fatih Sultan Mehmet köprüleri geçiş ücreti ne kadar? İşte Zamlı köprü ve otoyol geçiş ücretleri 2023…
12.07.2023 Ekonomi
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi
Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. KDV'deki artışın ardından köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geldi. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) yeni ücretleri açıkladı.
12.07.2023 Ekonomi
Traktörü yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Hayatında hiç İstanbul'u görmedi 54 kez otoyol ve köprü cezası geldi
Traktörü yüzünden başına gelmeyen kalmadı! Hayatında hiç İstanbul'u görmedi 54 kez otoyol ve köprü cezası geldi Bursa İznik’te çiftçilik yapan Mustafa Tınmaz'ın traktörü yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Tınmaz hayatında görmediği İstanbul’da 54 kez köprü ve otoyol cezası ile karşı karşıya kaldı.
25.04.2023 Yaşam
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır?
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Meclis'ten geçerek Resmi Gazete ilanı ile yürürlüğe giren yasa ile 2 bin TL altı borçlar silinirken diğerleri için de 48 taksit seçeneği sunulacak. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar yasanın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla 2023 Vergi affı başvuruları başladı mı, vergi affı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte vergi affı başvuru tarihi ve süresi…
25.03.2023 Ekonomi
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar
SGK prim borçları siliniyor! 14 milyon vatandaş yararlanacak, işte tüm detaylar Borçlarlar ilgili son dakika açıklaması geldi. Borcu olan 14 milyon vatandaşı ilgilendiriyor. Tüm vergiler, vergi cezaları, trafik, askerlik, nüfus para cezaları, köprü ve otoyol kaçış düzenlemeleri, adli para cezaları, üst kurullarca verilen idari para cezaları, Tütün Yasası kapsamına giren cezalar, tüm idari para cezaları, öğrenim kredisi borçları, ecri misiller, kaynak kullanımı destekleme prim borçları gibi tüm borçlar, yapılandırılarak ödenebilecek. SGK primleri, gümrük vergileri, idari para cezaları, gecikme zamları gibi alacaklar da yapılandırma kapsamında olacak. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
28.01.2023 Ekonomi
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi)
Borç yapılandırma paketi nedir? Borç Yapılandırma paketinde hangi borçlar yapılandırılacak? (Vergi, SGK, emlak vergisi) Borç yapılandırma paketi hakkında bekleyiş sürüyor. Kapsam itibariyle Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinde sona gelindi. Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamayla hangi borçların yapılandırılacağı belli olacak. Peki borç yapılandırma paketi hangi borçları kapsıyor?
23.01.2023 Ekonomi
Vergi affı 2023! Vergi affı çıkacak mı? Vergi affı ne zaman çıkacak?
Vergi affı 2023! Vergi affı çıkacak mı? Vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi borçlarına af haberini duyan vatandaşlar araştırmalarına başladı. Cumhuriyet tarihinin en büyük vergi ve SGK borç yapılandırması için çalışmalara başlayan hükümet, 31 Aralık 2022 tarihine kadar olan vergi borçlarını yapılandıracak. Peki vergi affı çıkacak mı, ne zaman çıkacak? Vergi affı ne zaman gelecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Gündem
Bakanlık açıkladı: Otoyol ve köprülere zam yok
Bakanlık açıkladı: Otoyol ve köprülere zam yok Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, köprü ve otoyollara zam geldiği iddialarına yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Köprü ve otoyol ücretlerinde herhangi bir zam yoktur. Yalan haberlere itibar etmeyiniz” denildi.
1.01.2023 Ekonomi
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz'
Osmangazi Köprüsü rekor kırdı! 'Yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz' Büyük bir yatırımla kısa sürede yap işlet devret yöntemiyle hizmete alınan Osmangazi Köprüsü ve İstanbul İzmir otoyolunda rekor kırıldı. Köprü ve otoyol için devletin kasasından bir kuruş çıkmazken, günlük 40 bin adet olarak verilen geçiş garantisinin üzerine çıkıldı. Köprüden geçen günlük araç sayısı son 6 ayda günlük ortalama 45 bini geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "İzmir-İstanbul Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü ile yıllık 3 milyar TL tasarruf sağlıyoruz” dedi.
8.07.2022 Ekonomi
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko...
İkinci el, sıfır araba ve akaryakıt fiyatlarındaki artış sonrası yeni formül açıklandı! MTV, bakım ve kasko... Araba almak isteyen milyonları ilgilendiren gelişme! Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV), yılda bir kasko, zorunlu trafik sigortası, araba muayene ve egzoz emisyon ölçümü, yıllık periyodik bakım, kış lastiği, akü masrafı, yıkatma, park, köprü ve otoyol geçiş ücreti... Hepsinin masrafları sona eriyor, bu yöntem maliyeti en aza indiriyor. Dakikalık ya da saatlik olarak kiralanıyor, istediğiniz yere bırakabiliyorsunuz. Özellikle ikinci el araba fiyatlarına ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra pek çok kişi artık bu yöntemi tercih ediyor. Uzun süreli kiralama sözleşmesi yok, istediğiniz marka, model ve rengi bulabiliyorsunuz. Sarı taksiden katbekat ucuz, şehir dışına bile çıkılabiliyor. İşte araba almayı düşünenleri büyük masraftan kurtaracak yöntemin detayları....
24.06.2022 Otomobil
OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı?
OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı? Karayolları Genel Müdürlüğü, 31 Mart’tan itibaren köprü ve otoyol gişelerinde OGS’yi kaldırıp yerine Hızlı Geçiş Sistemi’ni (HGS) getirdi. Çoğu kişi de yeni sisteme geçişin ardından Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) cihazları için daha önceden ödedikleri OGS depozito bedelinin iade edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Yaklaşık 1 milyon 200 bin kullanıcının HGS’ye geçişte OGS cihaz ücreti geri alıp almayacağı merak ediliyordu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), otomatik geçiş sistemi (OGS) depozito bedelleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki, OGS depozito bedeli geri ödenecek mi? OGS depozito iadesi yapılacak mı? OGS cihaz ücreti geri ödenecek mi? İşte detaylar…
21.04.2022 Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan...
Halkbank resmen duyurdu! Bugün son gün, para ödenmiyor, hesabı olan, kredi kartı kullanan... Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşteriler ile yeni hesap açan banka müşterilerini kapsıyor. Ücret ödenmiyor. Halkbank tarafından başlatılan kampanyada sona gelindi. Başvuruda bulunmak isteyenlerin bugün müracaatlarını yapmaları gerekiyor. Artık otoyol ve köprü geçişlerinde OGS uygulaması kaldırılıyor, geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. Bugün itibarı ile yeni uygulama başlıyor. Halkbank tarafından araç sahipleri için önemli bir adım atıldı. Bankaya başvuranların ücretsiz HGS etiketi alma imkanı buluyor. Peki Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) etiketi nasıl alınır? İşte merak edilen ayrıntılar...
31.03.2022 Ekonomi
Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022! Çanakkale 18 Mart Köprüsü nerede, kaç km uzunluğu var? 1915 Çanakkale Köprüsü nereyi bağlıyor?
Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti 2022! Çanakkale 18 Mart Köprüsü nerede, kaç km uzunluğu var? 1915 Çanakkale Köprüsü nereyi bağlıyor? “Çanakkale Köprüsü geçiş ücreti ne kadar olacak, Çanakkale 18 Mart Köprüsü ne zaman açılıyor?” sorularına yanıt aranıyor. Dünyanın en uzun orta açıklıklı 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilecek. Peki, Çanakkale köprüsü nerede, kaç km, nereyi bağlıyor? Çanakkale Köprüsü geçiş garantisi var mı? İşte Çanakkale Köprüsü’nün özellikleri, maliyeti, uzunluğu ve geçiş ücreti hakkında merak edilenler…
18.03.2022 Gündem
Halkbank resmen duyurdu! Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, 31 Mart'a kadar...
Halkbank resmen duyurdu! Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor, 31 Mart'a kadar... Halkbank'tan flaş karar! 31 Mart tarihine kadar başvuran para ödemiyor. Banka hesabı olan ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri kapsıyor. Ayrıca yeni hesap açan ya da kredi kartı başvurusunda bulunanlar da kampanyadan faydalanıyor. Halkbank tarafından yapılan açıklamada kampanya detayları paylaşıldı. Artık otoyol ve köprü geçişlerinde OGS uygulaması kaldırılıyor, geçiş ücretleri HGS üzerinden tahsil edilecek. 31 Mart itibarı ile yeni uygulama başlayacak. Değişim öncesi Halkbank'tan araç sahipleri için önemli bir adım atıldı. Ay sonuna kadar bankaya başvuranların ücretsiz HGS etiketi alma imkanı buluyor. Peki Hızlı Geçiş Sistemi'nin (HGS) etiketi nasıl alınır? İşte merak edilen ayrıntılar...
13.03.2022 Ekonomi
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa...
Aracı olan yüz binleri kapsıyor, 5 yıl detayı! Eğer para hesabınıza yatırılmazsa... Aracı olan yüz binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Paranız yanmasın, dikkat! 31 Mart'tan itibaren başlıyor. Otomatik Geçiş Sistemi’nin (OGS) kaldırıldığı duyuruldu. Köprü ve Otoyol geçişleri sadece HGS üzerinden yapılacak. 1.2 milyon kullanıcının kafasında ise cihazlar için ödenen bedelin iade edilip edilmeyeceği sorusu bulunuyor. OGS cihaz bedelleri iade mi edilecek, yoksa HGS’lere bakiye olarak mı eklenecek? HGS'ye geçişte kart bedelleri hesaba yatırılmazsa neler yapılabilir? Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...
16.02.2022 Ekonomi
Köprü geçiş ücretlerine yılbaşında zam mı yapılacak? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri zamlandı mı?
Köprü geçiş ücretlerine yılbaşında zam mı yapılacak? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri zamlandı mı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni yılda köprü ve otoyollarına yapılacak zam hakkında yaptığı açıklama yaptı. Peki, Köprü geçiş ücretlerine yılbaşında zam mı yapılacak?
23.12.2021 Gündem
Köprü, otoyol ve uçak bileti fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! Bir kısmını devlet karşılayacak
Köprü, otoyol ve uçak bileti fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! Bir kısmını devlet karşılayacak Köprü, otoyol ve uçak bileti fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Arabası olan milyonlara güzel haber geldi. Ücretlerin bir kısmını devlet karşılayacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprü, otoyol geçiş ücretleri ve uçak bileti fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu yılbaşında yenilenecek olan köprü ve otoyol geçiş ücretlerine ilişkin olarak, "Vatandaşa yük gelmeyecek şekilde bir kısmını bütçeden bir kısmını da vatandaştan almak şekilde sübvanse edebiliriz. " ifadelerini kullanırken, uçak bileti fiyatlarına ilişkin ise ,"Tavan fiyat konusunda havayolu şirketlerimizin bir artış talebi var. O da değerlendirildi ve kendilerine bildirildi." dedi.
23.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş Kanal İstanbul tepkisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü Son Tabliye Montaj Töreni'nde konuşarak, "Yap-işlet-devret modeliyle inşa edilen 1915 Çanakkale Köprüsü ile Türkiye, yeni bir sıçrama dönemini daha başarıyla gerçekleştirmiş oluyor." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan makam aracı ile köprüden ilk geçişi yaptı.
13.11.2021 Siyaset
Akaryakıt zamlarıyla ilgili flaş talep!
Akaryakıt zamlarıyla ilgili flaş talep! Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, akaryakıta gelen zamlar karşısında esnafın zorlandığını ve bu zamların A'dan Z'ye tüm ürünleri olumsuz etkilediğini belirterek, "Esnafımızın bu zamlar karşısında ayakta durması zorlaşıyor. Zamların vatandaşa yansımaması için ticari akaryakıt artık elzem bir ihtiyaç oldu" dedi.
29.10.2021 Ekonomi
Köprüler ne zamana kadar ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
Köprüler ne zamana kadar ücretsiz? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz? 20 Temmuz Salı günü başlayan Kurban Bayramı’nın bugün 4. Günü. Kurban Bayramı tatili ise 9 gün olarak belirlendi. Bayram sona ererken 9 gün bayram tatil olması nedeniyle köprülerin ne zamana kadar ücretsiz olacağı merak edilmeye başlandı. Bayramda otobüs, metrobüs, vapur, metro ücretsiz olacak. Peki, köprüler ve otoyollar bayramda ücretsiz mi? Bayramda köprüler kaç gün ücretsiz?
23.07.2021 Gündem
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Yarısı siliniyor Arabası olan vatandaşları çok yakından ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Yarısı siliniyor. Geçen hafta yürürlüğe giren yeni yapılandırma kanunundan motorlu taşıtlar vergisi, trafik para cezası ile köprü ve otoyol geçiş ücreti borcu olan araç sahipleri de yararlanacak. Davadan vazgeçenlerin trafik cezası ve köprü-otoyol kaçak geçiş cezalarının yarısı silinecek. Peşin ödeme yapanlardan ise gecikme faizi yerine hesaplanan enflasyon farkının yüzde 90’ı alınmayacak.
15.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Köprü Ve Otoyol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köprü ve otoyol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.