Köpekler Zehirlendi

Köpekler Zehirlendi

Son dakika köpekler zehirlendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpekler zehirlendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpekler zehirlendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpekler Zehirlendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpekler zehirlendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 köpekler zehirlendi haberi bulunmuştur. Tüm köpekler zehirlendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir'de vahşet! 6 köpek ile 2 kedi zehirlenerek öldürüldü!
İzmir'de vahşet! 6 köpek ile 2 kedi zehirlenerek öldürüldü! İzmir'in Tire ilçesinde, zehirli kıyma verilen 6 sokak köpeği ile 2 kedi öldü. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
2.06.2022 Yaşam
Sakarya'da şoke eden durum! Sokak köpekleri ölü bulundu!
Sakarya'da şoke eden durum! Sokak köpekleri ölü bulundu! Sakarya'nın Arifiye ilçesinde vatandaşların besledikleri sokak köpeklerinden 5'i ölü bulundu. Hayvanseverler, köpeklerin zehirlendiğini öne sürerek tepki gösterdi.
11.04.2022 Yaşam
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi
Can çekişirken bulunan yavru köpekler için parazit zehirlenmesi teşhisi Ankara'nın Çubuk ilçesinde can çekişirken bulunan 9 yavru köpekten hayatta kalan 5 köpeğin durumu iyiye gidiyor. Veteriner Hekim Şemsettin Taşkaya, "Dışarıdan bir kimyasal zehirleme olduğunu kesinlikle düşünmüyoruz. Biyolojik olarak parazit kaynaklı zehirlenme olduğunu tespit ettik" dedi.
3.01.2022 Yaşam
İpsala’da kedi ve köpekler fare zehri nedeniyle ölmüş!
İpsala’da kedi ve köpekler fare zehri nedeniyle ölmüş! Edirne'nin İpsala ilçesinde, çok sayıda kedi ve köpeğin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, kediye yapılan nekropside fare zehri tespit edildi.
11.06.2020 Yaşam
Ankara'da 20 sokak hayvanı zehirlenerek öldürüldü!
Ankara'da 20 sokak hayvanı zehirlenerek öldürüldü! Ankara'nın Sincan ilçesinde zehirli tavuk eti verildiği ileri sürülen 6 köpek ve 14 güvercin, telef olurken hayvanseverler duruma tepki gösterdi. Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HayKonfed) Başkan Yardımcısı Haydar Özkan, "6 köpek, 14 kuş canilerce katledildi. Tavuk eti vererek zehirlemişler. Hayvanları gıdayla kandırıp zehirlemek Allah'tan reva mıdır, bu ne caniliktir" dedi.
30.01.2020 Yaşam
Marmaris'te şok! İki köpek zehirlenerek öldürüldü
Marmaris'te şok! İki köpek zehirlenerek öldürüldü MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, Nihat Mıstacaoğlu tarafından sahiplenilen iki köpeğin, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zehirlenerek öldürüldüğü öne sürüldü. Mıstacaoğlu, olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.
3.05.2018 Yaşam
Kastamonu’da 9 köpek ölü olarak bulundu
Kastamonu’da 9 köpek ölü olarak bulundu KASTAMONU’nun Devrakani İlçesi’nde, katı atık bertaraf tesisi yakınında 9 köpek ölü bulundu. Devrakani Bağımsız Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü düşündüklerini söyledi
16.12.2015 Yaşam
Havrita kapatıldı mı, Havrita ne demek? Havrita.com uygulaması nedir, açık mı? Karar verildi, açıklama geldi!
Havrita kapatıldı mı, Havrita ne demek? Havrita.com uygulaması nedir, açık mı? Karar verildi, açıklama geldi! Havrita.com kapatıldı mı, Havrita uygulaması açık mı? Hayvanseverler, sokak köpeklerinin yerlerinin tespit edilmesi için kullanılan ve köpekleri hedef gösteren “Havrita” (Başıboş Köpek Haritası) isimli sitenin kapatılması için sosyal medyada kampanya başlattı. Peki, Havrita kapatıldı mı, açık mı? Havrita nedir, ne demek?
23.08.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul'da bir ilçede kimyasal sızıntı! Çok sayıda kişi hastanelere akın etti
İstanbul'da bir ilçede kimyasal sızıntı! Çok sayıda kişi hastanelere akın etti İstanbul Gaziosmanpaşa'da kimyasal madde depolama alanında bulunan çamaşır suyu yapımında da kullanılan 'sodyum hipoklorit' tankındaki sızıntıdan çok sayıda kişi etkilenerek hastaneye başvurdu. Depo alanında bekçilik yapan bir kişinin yoğun bakımda tedavisi sürerken, zehirlenen başka bir bekçi taburcu edildi. Sızıntı nedeniyle 2 köpek öldü, depo çevresindeki bitkilerin sarardığı belirtildi.
6.04.2022 Yaşam
Onun da köpeğini zehirlediler!
Onun da köpeğini zehirlediler! Ferdi Tayfur'un iki kurt köpeği ormanlık alanda zehirlendi.
7.02.2014 Magazin
Vicdansızlar!
Vicdansızlar! Belediyenin ormana bıraktığı 300 köpek, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zehirlendi.
29.09.2011 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köpekler Zehirlendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpekler zehirlendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.