Köpek Balığı

Köpek Balığı

Son dakika köpek balığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan köpek balığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını köpek balığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Köpek Balığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan köpek balığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 293 köpek balığı haberi bulunmuştur. Tüm köpek balığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kilo
Adana'da köpekbalığı yakalandı! Tam 3 metre boyunda, 200 kilo Adana’nın Karataş ilçesinde balıkçıların ağına 200 kiloluk köpek balığı takıldı.
1.04.2024 Adana
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları
9 günlük bayram tatilinde yurt dışının gözdesi Yunan adaları Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor
Bayramın yeni gözdesi: Vizesiz Yunan adaları! 1 Nisan'da başlıyor Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 9 günlük bayram tatilinde yurt dışında en popüler destinasyonun, kapıdan vize uygulamasına 1 Nisan itibarıyla başlanacak Yunan adaları olduğunu söyledi. Yavuz, bayramda kapıda vize alınabilecek 10 Yunan adasından 7'si için feribot seferleri ve adalardaki polis birimlerinin hazırlıklarını tamamladığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balıkların perakende satıldığı noktalara ve depolama alanlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Balıkların boyları ve uygunlukları ölçüldü, esnafa hijyen uyarıları yapıldı. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "2023 yılında şu ana kadar 35 bine yakın denetim yaptık, yaklaşık 889 kişiye 4 milyon liraya yakın idari para cezası uygulandı, 90 milyon su ürününe ise el konuldu." dedi. Karaca, "Bu sene isravritte bir sıkıntı görüyoruz, 13 santimetre boyu. Geçen gün, yaklaşık 1 ton istavrit balığına su ürünleri halinde boy yasağından dolayı el koyduk." diye konuştu.
9.09.2023 Yaşam
Falda Köpek Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Köpek Balığı Nasıl Yorumlanır?
Falda Köpek Balığı Görmek Ne Demek? Kahve Falında Köpek Balığı Nasıl Yorumlanır? Kahve falında en sık görülen sembollerden bir tanesi de köpek balığıdır. Kahve falında köpek balığı görmek ile ilgili pek çok yorumu bulunur. Bu yorumlar ise, fal sahibi için çok olumlu anlamlar da içerir. Güzel ve eğlenceli vakit geçirme ile ilgili olduğu düşünülür.
21.07.2023 Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı Köpek balıkları neden insanlara daha çok saldırmaya başladı? Uzmanlar konuya açıklık getirdi.
14.07.2023 Dünya
Denizde panik anları! Köpek balığı sanılarak taşlandı, nesli tükenmekte olan tür çıktı
Denizde panik anları! Köpek balığı sanılarak taşlandı, nesli tükenmekte olan tür çıktı Antalya'nın Kemer ilçesindeki sahilde görülüp, köpek balığı sanılarak taşlanan türün, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan 'mavi yelken balığı' olduğu ortaya çıktı. Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Akdeniz'de çok nadir görülen bir balık. Kimseye zararı olmayan bir balık türü" dedi.
13.07.2023 Yaşam
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü
Yunanistan'da göçmen teknesi faciası: 59 ölü Yunanistan 59 kişinin öldüğünü ve 100 kadar kişinin sağ salim kurtarıldığını dünyaya duyurdu. Yerel medya, yüzlerce kayıp olmasından korkulduğunu bildiriyor.
14.06.2023 Dünya
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu...
Kalbi durduktan 3 dakika sonra hayata döndü! Öldükten sonra yaşadıkları kan dondurdu... Aşırı sıcaklar yüzünden ısı çarpmasından kalbinin 3 dakika boyunca durduğunu ve daha sonra tekrar hayata döndüğünü öne süren kadın yaşadıklarını tek tek anlattı. Soyismini açıklamayan Jade isimli kadın, ölümden sonra yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.
14.06.2023 Dünya
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti
Havuzda 45 dakikalık dehşet! Katil balina eğitmenini yüzlerce kişinin önünde katletti Okyanuslarda yaşayan ve Orka adıyla bilinen katil balinalar yunus ailesinin en iri üyeleridir. Tilikum isimli katil balina, İzlanda kıyılarında başlayan hayatını ABD'de akvaryumlarda esaret altında geçirdi ve pek çok kişinin korku filmlerinde izlediği sahneleri yüzlerce kişiye yaşattı. Yıllarca bağ kurduğu eğitmenini bile 45 dakika boyunca vahşice öldüren Tilikum'un hikayesi ise tüm ülkenin kanını dondurdu.
14.06.2023 Dünya
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek
Kanser hastalarının kullandığı immünoterapi ilacı ile ilgili dikkat çeken karar! SGK tarafından ödenecek Bursa'da 2018 yılında mesane kanseri teşhisi konulan, 3 yıllık tedavi sürecinde, kemoterapi görüp ameliyat olan İrfan Uz (63), doktorunun tavsiyesiyle tanesi 22 bin 500 TL olan ve yılda 17 kez kullanılan, immünoterapi ilacı almaya başladı. SGK’nın ödeme listesinde olmayan ilacı alabilmek için arazisini satan Uz, 2020 yılında ilaç bedellerinin kendisine geri ödenmesi ve ücretsiz alınabilmesi için SGK’ya dava açtı ancak sonucu göremeden, 2021 yılı Nisan ayında hayatını kaybetti. Devam eden davada yerel mahkeme, Uz’un lehine hüküm vererek, immünoterapi ilaçlarının bedelinin SGK tarafından ödenmesine karar verdi.
14.06.2023 Yaşam
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi
Ailesine hayat dersi vermek için kendini 'öldü' gösterdi, cenazesine helikopterle indi Belçika'da yaşayan bir adam ailesine hayat dersi vermek için ölü taklidi yaptı. Cenazesine dramatik bir giriş yapan adam gözyaşları içinde karşılandı. 45 yaşındaki adamın ailesine vermek istediği ders, bazı çevrelerce tepkiyle karşılanınca açıklama yaptı.
14.06.2023 Dünya
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir Mısır'da denize giren Rus turiste saldırıp ölümüne neden olan kaplan köpek balığının davranışını ‘olağan dışı’ olarak yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Görüntüleri izlediğim zaman o köpek balığının sanki ilk vakası değil gibi geldi bana. Daha önce de bu tür durumları yaşamış bir balığa benzettim” görüşünü dile getirdi.
14.06.2023 Dünya
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı
Rus turisti katleden köpek balığı yakalandı! Kalıntıları içinden çıktı Mısır'da Rus turisti öldüren köpek balığı günler sonra karaya çıkartıldı. Söz konusu gelişmede talihsiz adamın parçalarının balığın içinde olduğu tespit edildi.
13.06.2023 Gündem
Köpek balığının balıkçı teknesine yaptığı davranışlar şaşırttı! Uzman isimden yorum
Köpek balığının balıkçı teknesine yaptığı davranışlar şaşırttı! Uzman isimden yorum Antalya'da balık avı için denize açılan balıkçı teknesine uzun süre yakın markaj uygulayan köpek balığının ‘Mako’ cinsi olduğu ve ağzındaki oltayı çıkarmak için teknenin pervanesine sürtünebileceği belirtildi. Bu cinsin zararsız ve ona zarar vermedikçe saldırmayacağını belirten Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “O kişi su da olsaydı, ağzındaki oltayı çıkarmak için ona bile sürtünebilirdi” dedi.
14.05.2023 Yaşam
Avustralya'da 1923'ten beri bir ilk yaşandı! Ölümcül vaka
Avustralya'da 1923'ten beri bir ilk yaşandı! Ölümcül vaka Avustralya'nın Batı Avustralya eyaletinde Swan Nehri’nde köpek balığı saldırısına uğrayan 16 yaşındaki genç kız hayatını kaybetti.
4.02.2023 Dünya
Derinlerdeki tarih: Dev köpekbalıklarına ait milyonlarca yıllık  kalıntılar bulundu
Derinlerdeki tarih: Dev köpekbalıklarına ait milyonlarca yıllık kalıntılar bulundu Hint Okyanusu'nun uzak bölgelerinde antik köpek balığı mezarlığı keşfedildi,
25.12.2022 Dünya
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton
Ağa takılan balığı görünce inanamadılar! Tam yarım ton Bursa'da balıkçıların ağlarına 5 metre uzunluğunda 500 kilo ağırlığında dev köpek balığı takıldı.
14.10.2022 Yaşam
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi
7 deniz canlısının avlanması ve satışına yasak getirildi Rojda ALTINTAŞ- İSTANBUL, (DHA) - TÜRK Deniz Araştırmaları Vakfı'nın (TÜDAV) önerisiyle 7 deniz canlısı daha koruma altına alındı. Eylül ayı itibariyle bu türlerin avcılığı, toplanması ve satışı yasaklandı.
13.09.2022 Yaşam
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı
Oltasına takılan 3 metrelik köpek balığını tekrar denize saldı Çanakkale Boğazı'nda tekneyle balık avlayan Hakan Karakaş'ın oltasına yaklaşık 3 metre boyunda boz camgöz türü köpek balığı takıldı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden Karakaş, ardından balığı oltadan kurtarıp denize bıraktı.
3.09.2022 Yaşam
Kripto paralarda son durum ne? Yükseliş trendine mi giriyor? Dip seviyeyi gören Bitcoin'de heyecanlandıran hareketlilik
Kripto paralarda son durum ne? Yükseliş trendine mi giriyor? Dip seviyeyi gören Bitcoin'de heyecanlandıran hareketlilik Dünyada yaşanan olumsuz gelişmelerin ardından kripto para borsası derinden sarsıldı. Bir büyük bir yükseliş trendine giren Bitcoin, aralık 2020'den bu yana ilk kez 20 bin doların altını gördü. 17 bin dolar seviyesini de test eden Bitcoin'le ilgili uzmanlardan endişelendiren uyarılar da geliyor. Öte yandan düne göre Bitcoin piyasasında olumlu yönde hareketlilik de yaşanıyor. Peki, Bitcoin piyasalarında neler oluyor? Son dakika haberleri var mı? Kripto paraların geleceğini ne bekliyor, güncel rakamlar ne? İşte bu soruların yanıtları...
19.06.2022 Ekonomi
Marmara'da köpek balığı alarmı! Büyük artış
Marmara'da köpek balığı alarmı! Büyük artış Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ortaya atılan Marmara Denizi'nde köpek balığı popülasyonunda artış yaşandığı iddiası çok konuşuldu. "Artış yaşandığını biz de duyuyoruz" diyen Prof. Dr. Firdevs Saadet Karakulak ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Yemişken dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
13.06.2022 Yaşam
Hatay'da sahile yakın noktada köpekbalığı sürüsü görüldü
Hatay'da sahile yakın noktada köpekbalığı sürüsü görüldü Hatay'ın Samandağ ilçesinde, sahilde kıyıya çok yakın mesafeye gelen köpekbalıkları şaşkınlık oluşturdu.
24.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Köpek Balığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki köpek balığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.