Konyaaltı Sahili

Konyaaltı Sahili

Son dakika Konyaaltı Sahili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Konyaaltı Sahili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Konyaaltı Sahili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konyaaltı Sahili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konyaaltı sahili gelişmeleri de dahil olmak üzere 208 konyaaltı sahili haberi bulunmuştur. Tüm konyaaltı sahili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı Antalya Körfezi'nde su yüzeyinde oluşan polen örtüsünün akıntıyla sahile yaklaşmasından sonra, denizde yüzen ve sarı tabakayı görenler, müsilaj ve kirlilik tedirginliği yaşadı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Güneyden esen rüzgarla polenler kıyıya sürükleniyor. Akıntının karşılaştığı yerlerde yol şeklinde hat çiziyor. Rahatlıkla denize girilebilir dedi.
3.04.2024 Gündem
Oyunu kullanan sahile koştu! Hava sıcaklığı 28 dereceyi buldu
Oyunu kullanan sahile koştu! Hava sıcaklığı 28 dereceyi buldu Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.
31.03.2024 Gündem
Mart ayında sahiller doldu taştı
Mart ayında sahiller doldu taştı Antalya’da hava sıcaklığının 20 dereceye ulaşmasını fırsat bilenler, Ramazan ayı öncesinde Konyaaltı sahiline akın ederek denize girip güneşlendi.
10.03.2024 Gündem
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu
Manzara izlemek istedi, 7 bin 500 TL’lik oldu Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde arkadaşıyla manzara izleme isteyen otomobilin sahibi Berk Can, kuma saplandı. Çekici ve aracın masrafı 7 bin 500 TL'ye mal oldu.
15.02.2024 Gündem
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti
Antalya'da sel: 1 kişi hayatını kaybetti Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Antalya'da gece saatlerinden bu yana kuvvetli yağış ve şimşek etkili oluyor. Antalya'da kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskınları yaşanırken valilikten açıklama geldi. Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa ilçelerinde eğitime 1 gün ara verildi. Kepez ilçesinde Gazi Bulvarı’nda bulunan Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi'ndeki bir otomobilde bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
13.02.2024 Gündem
Antalya'da ocak ayı ortasında denize girdiler
Antalya'da ocak ayı ortasında denize girdiler Tüm yurtta soğuk ve karlı hava etkisini gösterirken, Antalya'da ocak ayının ortasında yerli ve yabancılar denize girdi.
14.01.2024 Gündem
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü Deniz suyunun havadan sıcak olduğu Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Tatilciler sıcaklığı 20 derece olan denize girip yüzdü.
11.01.2024 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi!
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi! Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Gündem
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı
F-16 savaş uçakları nefes kesti! Pilotların manevraları heyecan yarattı Antalya'da F-16 savaş uçakları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel gösteri yaptı.
29.10.2023 Gündem
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam
Yer gök kırmızı-beyaza boyandı! Sonsuza dek izindeyiz Atam Bugün Cumhuriyet’in 100. yaşını kutlayan Türkiye’de çok büyük bir gurur ve coşku yaşanıyor. Yurdun dört bir yanında evler, sokaklar, meydanlar bayraklarla donatıldı. Yer gök kırmızı-beyaza boyandı. Kazanımlarıyla modern dünyanın kapılarını aralayan Cumhuriyet, daha nice yüz yıllarca yaşayacak, Atatürk’ün dediği gibi ‘İlelebet payidar’ kalacak...
29.10.2023 Gündem
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış
Dünya rekortmeni Ercümen'den 100'üncü yıla özel dalış Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Antalya'da özel dalış gerçekleştiren Milli Sporcu ve Serbest Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen, “Benim için de tarifsiz bir duygu. Çok mutluyum" dedi. Ercümen, dalış sonrası özellikle kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
28.10.2023 Gündem
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu!
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu! Antalya'da yüksek nem ve sıcak havadan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi.
3.09.2023 Yaşam
Nemden bunalan vatandaş denize koştu
Nemden bunalan vatandaş denize koştu Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu. Tatilciler denize girip, serinlerken, nem bulutları nedeniyle Beydağları görünmez oldu.
20.08.2023 Yaşam
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular Hava sıcaklığının 44 dereceyi bulduğu Antalya'da tatilciler ve kent sakinleri soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.
22.07.2023 Gündem
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu Hava sıcaklıkları bunaltıyor. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi, 45,9 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.
16.07.2023 Gündem
Antalya'da sahil doldu; YKS'den çıkıp denize gittiler
Antalya'da sahil doldu; YKS'den çıkıp denize gittiler Antalya'da güzel havanın tadını çıkarmak isteyen tatilciler, Konyaaltı Sahili'nde yoğunluk oluşturdu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ikinci oturumuna giren öğrenciler de sınav sonrası sahile gelerek stres attı.
18.06.2023 Gündem
Bodrum'da oyunu kullanan soluğu plajda aldı
Bodrum'da oyunu kullanan soluğu plajda aldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, oyunu kullanan vatandaşlar, plajlara gidip, denize girdi.
28.05.2023 Gündem
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı
19 Mayıs coşkusu sürüyor! Onlarca deniz aracı gösteri yaptı Antalya'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk bayraklarıyla süslenen onlarca deniz aracı, Konyaaltı Sahili'nde gösteri yaptı.
19.05.2023 Gündem
Antalya'da karavanların sokak aralarına park etmesine yasak geliyor
Antalya'da karavanların sokak aralarına park etmesine yasak geliyor Antalya'da Konyaaltı Sahili'ne yakın yerlerde sokak aralarına park eden karavanların sayısı her geçen gün artıyor. İnşası devam eden karavan parkın tamamlanmasıyla karavanların sokak aralarına park etmesi yasaklanacak.
18.05.2023 Gündem
Antalya'da deniz manzaralı dairenin yıllık kirası 3,5 milyon lira
Antalya'da deniz manzaralı dairenin yıllık kirası 3,5 milyon lira Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde deniz manzaralı lüks daire için aylık 255 bin lira kira, Lara bölgesinde ise aylık 125 bin lira kira isteniyor. Depozito bedeli de dahil edildiğinde; Konyaaltı'nda daire kiralama bedeli yıllık 3,5 milyon lirayı aşarken, bu rakam Lara'da 1,5 milyon lirayı buluyor.
11.05.2023 Yaşam
Antalya'da yazı aratmayan görüntüler
Antalya'da yazı aratmayan görüntüler Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler, parkları ve sahilleri doldurdu. Konyaaltı Sahili'ne gelen tatilcilerden bazıları güneşlenirken bazıları ise denizde keyifli dakikalar geçirdi.
30.04.2023 Gündem
Antalya'da turistler denize girmeye devam ediyor
Antalya'da turistler denize girmeye devam ediyor Yurdun büyük bölümü soğuk hava ve kar ile mücadele ederken, Antalya'da güneşli havayı fırsat bilenler Konyaaltı Sahili'ne gitti. Turistlerlerden bazıları manzara eşliğinde sahilde yürüyüş yaparken, az sayıda kişi de yüzdü.
31.01.2023 Gündem
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti
Yer: Antalya... Sahilden 'altın ve gümüş çıkıyor', defineciler akın etti Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına etkili olmuş, günlük hayatı pek çok yönden olumsuz etkilemişti. Yağış ve fırtına etkisini yitirince ise taşan derelerin getirdiği alüvyonlar dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nin bazı bölümlerini kahverengiye bürüdü. Vatandaşlar dalgaların da olduğu sahildeki son durumu görmek için orada toplanırken defineciler de adeta bölgeye akın etti. Bazı vatandaşlar, dev dalgalardan sonra dedektörle altın ve bozuk para aradı. Bir kişi "Gümüş ve altın çıkıyor" dedi.
13.01.2023 Yaşam
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler
Yeni yıla saatler kala İstiklal Caddesi ve Taksim'e akın ettiler İstanbul'da yılbaşı yoğunluğu Taksim İstiklal Caddesi’nde oluştu. Polis, İstiklal Caddesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Yılbaşı alışverişi denilince akla ilk gelen Eminönü'nde alışverişi son ana bırakanlar büyük yoğunluk oluşturdu. Yılbaşı gecesini evde geçirmek isteyenlerin tercihi ise lokum, kuruyemiş ve sucuk gibi ürünlerden yana oldu.
31.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Konyaaltı Sahili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konyaaltı sahili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.