Kızılay Meydanı

Kızılay Meydanı

Son dakika kızılay meydanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızılay meydanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızılay meydanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılay Meydanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılay meydanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 345 kızılay meydanı haberi bulunmuştur. Tüm kızılay meydanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj
Uzay yolculuğunda tarihi gün! Alper Gezeravcı’dan uzay istasyonunda ilk mesaj Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonu'na yolculuğu tamamlandı. Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülü uzay istasyonu ile kenetlendi. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar için karşılama töreni TSİ 15:30'da yapılacak. Alper Gezeravcı, bu sırada istasyonda kendilerini bekleyen ekip arkadaşlarına Türkiye'den götürdüğü hediyeleri verecek. Kenetlenme işlemi sonrasında astronotlar istasyona giriş yaptı.
20.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek
Alper Gezeravcı uzaydaki eve varıyor! 2 hafta böyle geçecek Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gazeravcı ve ve 3 takım arkadaşını taşıyan Dragon kapsülü, Uluslararası Uzay İstasyonu'na doğru ilerliyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, uzay aracının bugün saat 13:45'te Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) kenetlenmesini beklediklerini belirtti. Bakan Kacır tarihi anların Taksim ve Kızılay meydanlarındaki planetaryumlardan takip edileceğini söyledi.
20.01.2024 Gündem
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Togg göreve başladı!
Togg göreve başladı! Ankara'da polis aracı olarak kullanılmak üzerine tahsis edilen Togg, Kızılay Meydanı'nda görev yapıyor.
13.09.2023 Gündem
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın
Tanju Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı: Lütfen gereğini yapın Ankara'ya yürüyüşünü sürdüren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Halk istememesine rağmen, CHP tabanı istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz. Lütfen gereğini yapın ve çekilin. 4 gün sonra da zaten genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" dedi. 
8.07.2023 Gündem
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim
Bakan Soylu: Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim İçişleri Bakanı ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, "Bu aklını yitirmişlere Türkiye'yi teslim etmeyelim. Onun için çok çalışalım. Bu kendisini Amerika'ya teslim etmişlere, Avrupa'ya teslim etmişlere, Türkiye'yi teslim etmeyelim" dedi.
6.05.2023 Gündem
15 Temmuz programı! 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ncı yıldönümü!
15 Temmuz programı! 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 6’ncı yıldönümü! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün bugün 6’ıncı yıldönümü! 15 Temmuz 2016’da halkın ortaya koyduğu destansı mücadele 15 Temmuz darbe girişimine engel oldu. Her yıl olduğu gibi bu yılda da 15 Temmuz, şehitleri anma etkinlikleri düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İstanbul’daki anma törenlerine katılacak. Peki, 15 Temmuz Demokrasi nöbeti tutulacak mı? İşte 15 Temmuz etkinlikleri…
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Bakan Gül: İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var
Bakan Gül: İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var Adalet Bakanı Gül, "İnsan Hakları Eylem Planı'nın iki yıllık uygulama süreci var. Tüm faaliyetler iki yıl içinde tamamlanmış olacak Vatandaşımızı doğrudan ilgilendiren konuların gecikmeksizin kanunlaşacağını düşünüyorum." dedi.
3.03.2021 Gündem
Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar'ın 93. Doğum Günü Google'da kutlanıyor
Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar'ın 93. Doğum Günü Google'da kutlanıyor Google Kuzgun Acar'ın 93. yaş gününe özel doodle hazırladı. Arama motoru devi Google Kuzgun Acar'ın görselinin yer aldığı tasarımı ana sayfasında yer verdi. Dünyaca ünlü Türk heykeltraş Kuzgun Acar, Türkiye’de çağdaş heykel sanatının öncülerinden kabul ediliyor. Peki, Kuzgun Acar kimdir? Kuzgun Acar ne zaman, nasıl öldü? İşte Kuzgun Acar'ın sanat yaşamı ve eserleri hakkında merak edilenler...
28.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dilimizde çoraklaşma sürecini yaşıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dilimizde çoraklaşma sürecini yaşıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Bizim Yunus" Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatanı önce dil sonra ordu bekler, bunun için Türkçe'mize çok sıkı sahip çıkmalıyız. Üzülerek ifade etmek isterim ki dilimizde çoraklaşma sürecini yaşıyoruz. Yabancı dile verilen önem maalesef Türkçe'mizi gölgede bırakıyor. Okumuş yazmış insanlarımızın bir bölümü Türkçe'ye gereken özeni göstermiyor." dedi.
16.02.2021 Siyaset
Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Okullar ile ilgili son durum!
Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Okullar ile ilgili son durum! Koronavirüs vaka sayısındaki artış nedeniyle hayatın pek çok alanında yeni tedbirlerin gelmesi bekleniyor. Dün yapılan Bilim Kurulu kararlarını açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hastalığın yayılmasını önleyici somut tedbirlerin hayata geçirilmesinin tavsiye edilmesi yönünde karar alındığını açıklamıştı. Edinilen bilgilere göre, Bilim Kurulu'nun ara tatilin uzatılmasını tavsiye ettiği öğrenildi. Bugün yapılacak Kabine toplantısında konunun gündeme gelmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yaptığı açıklamada okulların açılması ile ilgili "Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor. İnşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız'' demişti. Kabine toplantısı beklenirken 'Tatil uzayacak mı? Okullar açılmayacak mı?' sorularını araştıran pek çok kişi de, okullar ile ilgili yeni bir kararın alınıp alınmayacağını merak ediyor. Peki, Ara tatil uzatılacak mı? Okul ara tatili uzatılacak mı? Ara tatilden sonra okullar açılacak mı? Okullar tamamen kapatılacak mı? İşte detaylar...
17.11.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Polisten maskesiz vatandaşa: Siz maskenizi unuttunuz ama virüs bunu unutmaz
Polisten maskesiz vatandaşa: Siz maskenizi unuttunuz ama virüs bunu unutmaz Beyoğlu'nda corona virüs önlemleri kapsamında denetimler sürüyor. Fatih Sultan Caddesi'nde bindiği dolmuşta ağzını peçete ile kapatan yolcuya 1000 lira ceza kesildi. "Maskemi evde unuttum" diyen yolcuya polis, " Siz maskenizi unuttunuz ama virüs bunu unutmaz" dedi.
16.04.2020 Gündem
Beyoğlu'nda bazı meydan ve caddelerde yaya trafiğine kısıtlama
Beyoğlu'nda bazı meydan ve caddelerde yaya trafiğine kısıtlama Beyoğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında, ilçedeki bazı meydan ve caddelerde yaya trafiğine kısıtlama getirdi.
13.04.2020 Gündem
Güvenpark'taki saldırıda patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist yakalandı
Güvenpark'taki saldırıda patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist yakalandı Ankara Güvenpark'ta 3 yıl önce 38 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısında kullanılan patlayıcıyı temin eden PKK'lı terörist, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ele geçirildi.
2.08.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 41 günde 44 ilde miting yaptı Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçim maratonunda 41 günde 44 il ve 14 ilçede düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.
21.03.2019 Siyaset
Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarını Beyoğlu'nda sürdürdü
Ekrem İmamoğlu seçim çalışmalarını Beyoğlu'nda sürdürdü CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Beyoğlu'nda esnaf ziyaretleri yaptı, vatandaşlarla sohbet etti. Kasımpaşa için "Hizmet ederken en ilgili, en itinalı yerlerden biri olacak. Daha çok hizmet edeceğiz" diyen İmamoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanının mahallesi olmasından ötürü de itinalı bir şekilde burada hizmetimizi sürdüreceğiz" dedi.
6.03.2019 Siyaset
Bakan Kurum açıkladı: Başvurular başlıyor
Bakan Kurum açıkladı: Başvurular başlıyor Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 50 bin konut için taleplerin 19 Nisan'a kadar alacaklarını ifade etti. Yapılacak konutların 6 bin 300'ünün İstanbul'da yapılacağını duyuran Kurum, başvuruları '6 Mart itibariyle almaya başlayacağız. 240 aylık vadeyle kira öder gibi ödeme yapılabilecek." dedi.
6.03.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kura çekimlerini en kısa sürede yapacağız İstanbul Kasımpaşa'da 50 bin sosyal konutun müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenyurt'ta yaptığı konuşmada, "Talepleri yarın almaya başlıyoruz, kura çekimlerini ise en kısa sürede yapacağız" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ev sahibi olmak isteyenlere müjde: 388 lira taksitle... Kasımpaşa'da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün burada TOKİ'nin 50 bin sosyal konut projesinin müjdesini veriyorum. Yarın Ziraat Bankası ve Halkbank vasıtasıyla talep toplamaya başlıyoruz. Konutlar 75 ile 128 metrekare arasında olacak. Fiyatları ise 116 bin lira ile 399 bin lira arasında değişecek. Alt gelir grubuna yönelik olanların taksitleri 388 liradan başlayacak ve ödeme süresi 20 yıl olacak" dedi.
5.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız! Van'da polisin kolunu ısıran HDP'li vekile sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütünün mensuplarından bir milletvekili bayan benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunların bedelini ödeyecekler" dedi. Peribacalarının dibinde inşa edilen otelle ilgili de konuşan Erdoğan, "O bölgedeki tüm kaçak yapıların yıkılması için talimat verdim" ifadesini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
İşte İstanbul ve Ankara'daki tanzim satış noktaları!
İşte İstanbul ve Ankara'daki tanzim satış noktaları! Belediyeler uygun fiyata sebze ve meyve satışına başladı. İstanbul'da 50, Ankara'da 15 tanzim satış noktası kuruldu. Patates 3, elma 2,50, portakal 2, soğan 3 liradan satışa sunuldu. İşte iki kentteki 65 tanzim satış noktasının yeri. Bakan Pakdemirli internetten de Türkiye çapında satış yapılacağını duyurdu.
11.02.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kızılay Meydanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılay meydanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.