ABD'den 'kıyamet uçağı' misillemesi! Avrupa'da harekete geçildi: Haftalarca havada uçabilir
ABD'den 'kıyamet uçağı' misillemesi! Avrupa'da harekete geçildi: Haftalarca havada uçabilir ABD resmen harekete geçti. Rusya'ya karşı nükleer misillemesi yapıldı. Rusya lideri Putin’in Batı ile devam eden son silahsızlanma anlaşması olan Yeni START’ı askıya almasının ardından ABD, nükleer silahları komuta etme teknolojisi bulunan ‘Kıyamet Uçağı’nı İzlanda’ya sevk etti. İşte haberin detayları...
2.03.2023 Dünya
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor...
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor... Ukrayna savaşında umduğu zaferi bulamayan Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü askeri geçit töreni provası, başkent Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda bugün yapıldı. Rus Ordusunun birçok biriminin katıldığı tören provası, Rusya'nın askeri gücünün bir gösterisi oldu.
7.05.2022 Dünya
Kıyamet uçağı nedir, özellikleri? Moskova’dan nükleer savaşa hazırlık!
Kıyamet uçağı nedir, özellikleri? Moskova’dan nükleer savaşa hazırlık! Rusya Lideri Vladmir Putin, savaşa hazırlık amacıyla attığı adamlar yenisini ekledi. Olası bir nükleer savaş için "Kıyamet" isimli 2 yeni ultramodern uçak alacağı açıklandı. Seleflerinin 2 katı uçuş menziline sahip uçaklar, üst düzey yetkililer için kullanılacak. Henüz üretim aşamasında olan uçaklar sayesinde liderler birlik ve füzeleri kontrol edebilecek. Peki, kıyamet uçağı nedir? Kıyamet uçağının özellikleri nelerdir, belli mi?
27.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri