Kış Tarifesi

Kış Tarifesi

Son dakika kış tarifesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kış tarifesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kış tarifesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kış Tarifesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kış tarifesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 kış tarifesi haberi bulunmuştur. Tüm kış tarifesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı...
Anavarza Antik Kenti'nde hazine bulundu! Ağzı deri ile kapalı küp heyecan yarattı... Antik kentte bulunan gizemli küp Adana'da heyecan yarattı. Kozan ilçesinde bulunan 7 bin 500 yıllık geçmişe sahip Anavarza Antik Kenti'nde yapılan kazı çalışmasında içinde sikke, altın ve ziynet eşyalarının yer aldığı küp bulundu. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.
16.09.2023 Yaşam
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri
Şehir Hatları kış tarifesi ne zaman başlıyor? Kış tarifesi vapur seferleri başladı mı? Şehir Hatları kış tarifesi 2023 saatleri Şehir Hatları’nda yaz tarifesi sona eriyor, kış tarifesi başlıyor. Peki, Şehir hatları kış tarifi ne zaman başlıyor? İstanbul vapur kış tarifesi saatleri nedir?
16.09.2023 Gündem
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor!
Şehir Hatları’nda kış tarifesi başlıyor! Şehir Hatları'nda yaz tarifesi sona eriyor. 18 Eylül 2023-16 Haziran 2024 tarihleri arası kış tarifesi uygulanacak.
16.09.2023 Yaşam
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri! İBB duyurdu! Toplu ulaşımda kış tarifesi sefer düzenlemesi yapıldı. İBB’ye bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda ‘Kış Tarifesi’ uygulanmaya başlanıyor. Yeni sefer düzenlemesine uygun tarife İETT Otobüslerinde 10 Eylül Cumartesi günü başladı. Metro İstanbul’a bağlı raylı sistemler, Şehir Hatları’na bağlı olarak hizmet veren vapurlar ise ‘Kış Tarifesi’ uygulayacak. Peki, Otobüs, metro ve vapur saatleri değişti mi? Toplu ulaşımda kış tarifesi başladı mı? İşte 12 Eylül 2022 metro vapur ve İETT otobüs saatleri!
11.09.2022 Gündem
KDV indirimi ile ilgili flaş açıklama!
KDV indirimi ile ilgili flaş açıklama! Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, elektrik ve doğal gaz fatura bedellerinde KDV oranının düşürülmesini istedi.
7.11.2021 Ekonomi
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Vapur, metro, metrobüs ve otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) toplu ulaşımda eğitim seferberliği... İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor. Peki, Bugün otobüsler ücretsiz mi? Okulların açılması nedeniyle seferler artırılacak mı? Otobüs sefer saatleri değişti mi? Otobüs sefer saatleri ve yeni kış tarifesi!
6.09.2021 Gündem
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor!
İETT duyurdu! Değişiyor, yarın başlıyor! İETT 6 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim yılında kış tarifesine geçerek seferleri artırıyor. Metro İstanbul ve Şehir Hatları da ek seferlerle kapasite artırımına gidiyor.
5.09.2021 Gündem
THY'den dış hat açıklaması: 10 Haziran'dan itibaren...
THY'den dış hat açıklaması: 10 Haziran'dan itibaren... Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, dış hat uçuşlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
3.06.2020 Ekonomi
Şehir Hatları, Bostancı'dan Adalar'a 24 saat hizmet verecek
Şehir Hatları, Bostancı'dan Adalar'a 24 saat hizmet verecek Şehir Hatları'nın 16 Eylül Pazartesi başlayıp 31 Mayıs 2020 günü son bulacak kış tarifesi kapsamında, 24 hatta günlük ortalama 682 sefer düzenlenecek. Bostancı'dan Adalar'a 24 saat kesintisiz vapur seferleri başlatılacak.
14.09.2019 Yaşam
YHT'lerde kış tarifesine geçiliyor
YHT'lerde kış tarifesine geçiliyor Yük, yolcu ve lojistik hizmetlerden sorumlu TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü tarafından, yüksek hızlı trenlerde (YHT) yarından itibaren kış tarifesine geçilecek.
8.12.2018 Ekonomi
1 Ocak itibarıyla seferler iptal edildi
1 Ocak itibarıyla seferler iptal edildi İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Hatları, Beşiktaş-Adalar arasındaki motor seferlerinin kış döneminde durdurulduğunu, 3 Haziran'da yeniden başlayacağını açıkladı. İBB'nin turnike geçiş verilerine göre, 2017 yılında Beşiktaş-Adalar arasında toplam 360 bin 587 kişi yolculuk yaptı
29.09.2021 Gündem
Deniz ulaşımında kış sefer tarifesine geçiliyor
Deniz ulaşımında kış sefer tarifesine geçiliyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren yolcu vapur ve motorlarında 2 Ekim'den itibaren kış sefer tarifesine geçiliyor.
29.09.2021 Gündem
İETT yaz tarifesine geçiyor
İETT yaz tarifesine geçiyor Eylül ayından bu yana kış tarifesine göre çalışan İETT, 12 Haziran Pazartesi günü yaz tarifesine geçecek.
29.09.2021 Gündem
İETT ve Şehir Hatları'nın kış tarifesi 19 Eylül'de başlayacak
İETT ve Şehir Hatları'nın kış tarifesi 19 Eylül'de başlayacak İETT ve Şehir Hatları, 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren kış dönemi sefer saatlerinin geçerli olacağını duyurdu.
29.09.2021 Gündem
İDO'dan Eskihisar-Topçular hattında indirim
İDO'dan Eskihisar-Topçular hattında indirim İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında 4 Ocak-31 Mart tarihleri arasında indirimli tarife uygulayacak...
29.09.2021 Gündem
YHT'lerde kış tarifesi başlıyor
YHT'lerde kış tarifesi başlıyor Ankara-İstanbul, Ankara-Eskişehir, Ankara-Konya ve Konya-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) sefer saatlerinde, kış şartları nedeniyle 15 Aralık'tan itibaren yeni tarifeler uygulanacak...
12.12.2015 Ekonomi
Otobüs seferleri değişiyor
Otobüs seferleri değişiyor İETT okulların açılmasıyla birlikte kış sefer uygulamasına bu hafta geçiyor.
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Kış tarifesi başlıyor
Dikkat! Kış tarifesi başlıyor Şehir Hatları, 15 Eylül Pazartesi günü kış tarifesine geçecek.
29.09.2021 Gündem
Uçuş serbest!
Uçuş serbest! Yaz yaklaştı, uçak biletinde tavan fiyat uygulaması bitti...
2.05.2014 Ekonomi
Pahalı biletler geri dönüyor!
Pahalı biletler geri dönüyor! Havayolu şirketleri, Ulaştırma Bakanlığı'nın girişimleriyle Kasım ayında başlayan ekonomi sınıfı iç hat yolcu biletlerinde vergiler ve acente ücretleri dahil 299 liralık tavan fiyat uygulamasına Nisan ayıyla başlayan yaz sezonuyla son verdi.
2.05.2014 Ekonomi
O uygulama rafa kalktı!
O uygulama rafa kalktı! Uçak biletlerinde flaş değişiklik!
2.05.2014 Ekonomi
Anadolu'dan Almanya'ya...
Anadolu'dan Almanya'ya... SunExpress Anadolu’dan Almanya’ya ‘aktarmasız uçuş’lara başlıyor. İşte detaylar...
7.09.2010 Ekonomi
İşte THY'nin yaz tarifesi
İşte THY'nin yaz tarifesi Türk Hava Yolları'nın yarın başlayacak olan yaz tarifesinde önemli değişikliklere gitti...
27.03.2010 Ekonomi
İDO kış tarifesine başlıyor
İDO kış tarifesine başlıyor İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 24 Eylül itibarıyla kış tarifesi uygulamasını başlatacak.
20.09.2009 Yaşam
SunExpress'ten 6 yeni hat
SunExpress'ten 6 yeni hat SunExpress, 2009-2010 kış tarifesikapsamında, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı merkezli uçuş ağına 6yeni hat ekledi...
1.09.2009 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kış Tarifesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kış tarifesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.