Kırmızı Bülten

Kırmızı Bülten

Son dakika KIRMIZI BÜLTEN haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KIRMIZI BÜLTEN ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KIRMIZI BÜLTEN haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kırmızı Bülten

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kırmızı bülten gelişmeleri de dahil olmak üzere 734 kırmızı bülten haberi bulunmuştur. Tüm kırmızı bülten haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye
Yazar Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheliye tahliye Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturmada anne ile oğlu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışanın tahliyesine karar verildi.
18.04.2024 Gündem
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar
TIR'ın gizli bölümünde girdiler! Kıskıvrak yakalandılar İstanbul'un Sarıyer İlçesinde yer alan Maslak'ta 17 Mart'ta bir restoranın önünde İsveç'te yaşayan Türklerin karıştığı ve 1 kişinin öldüğü silahlı kavgayla ilgili aranan Ömer Roni Güneş ve Robin Baran Güneş kardeşler, Türkiye'den Gürcistan'a giriş yaptıktan sonra TIR'da saklanırken yakalandı.
8.04.2024 Gündem
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi
Profesöre kırmızı bülten! Sınır dışı kararı verildi KKTC, bir üniversitede patlayan ‘sahte diploma ve yolsuzluk’ skandalının şokunu yaşarken, bir başka üniversitede de yapay zekâ, yazılım ve bilişim sistemleri olmak üzere mühendislik fakültesinde 3 bölüm başkanlığı yürüten bir profesörün, 13 yıldır Kanada tarafından kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.
30.03.2024 Dünya
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an
Eylem Tok'un yeni görüntüsü ortaya çıktı! İşte kaza haberini aldığı an Yazar Eylem Tok'un, Oğuz Murat Aci'ye çarparak ölümüne neden olan oğlu T.C.'nin kaza haberini aldığı anların görüntüleri ortaya çıktı. Göktürk'te bir kafede otururken gelen telefonla paniğe kapılan Eylem Tok'un oradan kalkarak uzaklaştığı görülüyor.
22.03.2024 Gündem
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi
Sarıyer'de 6 ay içinde ikinci çatışmada yine İsveç'te bulunan suç örgütü liderinin izi Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışan tutuklandı
Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen çalışan tutuklandı Eyüpsultan'da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, baba Bülent Cihantimur'un şirket çalışanı olan ve olay günü anne ile oğlunu havalimanına götürdüğü iddia edilen şüpheli tutuklandı.
12.03.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan DEAŞ mensupları Çorum'da yakalandı Çorum'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 2'si kırmızı bültenle aranan 3 terörist yakalandı.
12.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı
Eylem Tok ve oğlu Mısır'dan sonra ABD'ye kaçtı! Haklarında tutuklama kararı çıktı Eyüpsultan'da arıza yaptığı için emniyet şeridine çekilen ATV’lere çarparak Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan 17 yaşındaki T.C. ve onu Mısır'a kaçıran annesi yazar Eylem Tok hakkında tutuklama kararı verildi. Kararı duyuran Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "T.C. ve annesinin Türkiye'ye iadesi için Mısır adli makamlarıyla temasa geçilmiş ve iade süreci başlatılarak şüpheliler hakkında kırmızı bülten talep edilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı
Eylem Tok ve oğlu, kazanın ardından Mısır'a kaçmıştı! Türkiye'ye dönme şartını açıkladı İstanbul'da trafik kazasında bir kişiyi öldüren, 4 kişiyi de yaralayan 17 yaşındaki oğlunu Mısır'a kaçıran Eylem Tok, Türkiye'ye dönmek için şart koştu. Öte yandan 17 yaşındaki sürücü T.C ve annesi Eylem Tok için kırmızı bülten talebi hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderildiği öğrenildi.
7.03.2024 Gündem
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ üyesi şüpheli yakalandı1 ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı
Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan DEAŞ üyeleri Adana’da yakalandı Adana’da terör örgütü DEAŞ’a yönelik yapılan operasyonda Interpol tarafından kırımızı bültenle aranan 6 Iraklı yakalandı.
28.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 10 kişi 'Kafes-30' operasyonuyla İstanbul'da yakalandı  İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-30' operasyonunda 6 ülke tarafından kırmızı bülten ile aranan 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali yerlikaya Sosyal medya hesabından paylaştı.
11.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı şüpheli, İzmir'de yakalandı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Kafes-28 operasyonu kapsamında Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan İran uyruklu Masoomeh Taheri (51), kaldığı evde yakalandı.
3.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor
Milyonluk çete araçları polis otosu oldu! Sokaklara çıkıyor Comanchero çetesine yönelik operasyonda el konulan 21 lüks araç İstanbul Polisi’ne tahsis edildi. Beyaz renkle kaplanan ve üzerlerine ‘Polis’ yazılan otomobiller, İstanbul sokaklarında boy gösterecek.
24.12.2023 Gündem
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı
Yalova’da İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 Iraklı yakalandı Yalova’da polis İnterpol tarafından rüşvet, yolsuzluk ve hükümete karşı dolandırıcılık suçlarından kırmızı bültenle aranan 2 Irak uyruklu şahıs saklandıkları villada yakalandı.
21.12.2023 Gündem
3 organize suç örgütü elebaşı Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı
3 organize suç örgütü elebaşı Kafes-21 operasyonlarıyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 2'si kırmızı bülten, 1'i acil yakalama mesajıyla aranan 3 organize suç örgütü elebaşının Alanya ve İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
19.12.2023 Gündem
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bülten’le aranan iki uluslararası çete lideri İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da düzenlediği Kafes Operasyonu'nda Kırmızı Bülten'le aranan iki uluslararası çete liderinin yakalandığını duyurdu.
15.12.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı
İçişleri Bakanlığı'ndan Kafes operasyonu gerçekleştirildi! Muhuannad Aloqlah yakalandı İnterpol Kırmızı Bülten’le aranan uyuşturucu madde finansörü ve organize suç örgütü üyesi Muhuannad ALOQLAH İstanbul’da yapılan “KAFES-19” operasyonuyla yakalandı.
13.12.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kaçakçısı İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol kırmızı bülteniyle aranan "Silahlı Organize Suç Örgütünün" Elebaşı olan Shaun Monaghan'ın İstanbul'da yakalandığını duyurdu.
6.12.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Terörist Mutlu Kacar etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü PKK/YPG’nin sözde silah sorumlularından olan “Hayri Serhat” kod adlı Fahrettin Tolun’u, Suriye’nin kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.11.2023 Gündem
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı?
Nenad Petrak kimdir? Uyuşturucu karteli Nenad Petrak yakalandı mı? İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen operasyonla Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak'ın, uluslararası uyuşturucu kartelinin elebaşı olarak tanımlanan kişi olduğunu açıkladı.
18.11.2023 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak, İstanbul'da yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen Kartel-2 Operasyonu'nda Hırvatistan makamlarınca Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu karteli Nenad Petrak'ın yakalandığını duyurdu.
18.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kırmızı Bülten ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kırmızı bülten haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.