Kiptaş

Kiptaş

Son dakika kiptaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kiptaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kiptaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kiptaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kiptaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 280 kiptaş haberi bulunmuştur. Tüm kiptaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
KİPTAŞ canlı yayın | KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle
KİPTAŞ canlı yayın | KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle KİPTAŞ Karanfilköy Kentsel Dönüşüm Projesi Hak Sahipleri Daire Eşleşme Kura Töreni sonrası kura sonuçları için yapılan aramalar arttı. KİPTAŞ Karanfilköy kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte Karanfilköy KİTAP kura çekimi canlı yayın izle…
13.01.2024 Gündem
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var'
Beşiktaş'taki İBB arsası ihaleyle satıldı: 'Maaş ödeyemiyorsanız ihalede ne işiniz var' İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2 bin 882 metrekarelik, İSPARK açık otoparkının da aktif olarak hizmet verdiği Beşiktaş'ta bulunan arsa satıldı. Arsa İki isteklinin bulunduğu kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ihalede 665 milyon liraya KİPTAŞ A.Ş ve İstanbul İmar A.Ş ortaklığına satıldı. Arsanın, 11 kat iznine sahip olduğu ve zemin altı otopark-turizm-ticari yapı inşa izni bulunduğu öğrenildi. Satış sırasında İBB Encümeni ile KİPTAŞ Genel Müdürü arasında gerçekleşen fiyat diyalogu ise dikkat çekti.
14.12.2023 Gündem
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk
‘Bizim evimizi de kontrol edin’ diyen kalmadı: Çok korktuk çabuk unuttuk Bugün 1999 Marmara depreminin yıldönümü... En son 6 Şubat depreminde bu korkuyu hatırlayıp sonra yine unuttuk. İstanbul’da mart ayında günde 28 bin kişi ‘Gelin bizim evimize de bakın’ diyerek belediyeye başvururken, bu sayı iki haneli rakamlara düştü. Dönüşüm kapsamında yıkılan bir binada çürük inşaat malzemelerini gösteren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da 2012 yılından bu yana 60 bin konutu dönüştürdüklerini, dönüşmesi gereken konut sayısının ise 92 bin 200 civarında olduğunu söyledi.
17.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
İstanbul depreme ne kadar hazır?  'Sefer görev emri' çağrısı
İstanbul depreme ne kadar hazır? 'Sefer görev emri' çağrısı KİPTAŞ eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı Yıldırım, 1999 öncesi yapılan yapıların yüzde 65’nin yenilendiğini belirtti. Sefer görev emri için çağrıda bulunan Yıldırım, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kentsel dönüşüm başvurularının beş kat arttığını dile getirdi.
5.04.2023 Gündem
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler?
Depreme hazırlıkta farklı ilçe aynı sorun! Beyoğlu’ndaki yapı stoğu ve olası riskli semtler nereler? İstanbul’un kalbi, binlerce eski yapının bulunduğu Beyoğlu’nun Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, depreme dayanıklı konutların inşası için 20 yıldır çaba sarf ettiklerini belirtirken ‘İmkânsızın üstünü deniyoruz’ dedi.
30.03.2023 Gündem
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için hazırlanan yeni destek paketini duyurdu. Uzman isimler yeni destek paketini canlı yayında yorumlarken İMKOM Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Koşulları çok değerli buldum. 10 yıl zaman süreli olması yaklaşık bir kira bedeline tekabül ediyor. Mevcut evini tahliye ettiğinde kira desteği oluyor. Bu çok önemli bir fırsat" dedi. CNN TÜRK'e konuk olan Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda ise "Kredi kolaylığı sağlanması önemli ama bütün hasarlı binalardaki insanları taşıyamayız, çok çok hasarlı, yıkılabilecek kişileri taşımalıyız" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'ndaki Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "Türkiye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız" dedi.
14.10.2022 Siyaset
İstanbul Yenileniyor projesi nedir? Kiptaş bina yenileme başvurusu nasıl yapılır? Başvuru kriterleri ne?
İstanbul Yenileniyor projesi nedir? Kiptaş bina yenileme başvurusu nasıl yapılır? Başvuru kriterleri ne? KİPTAŞ İstanbul için bina yenileme çalışmalarına başladı. Kentsel dönüşümde İBB, KİPTAŞ aracılığıyla binasını yenilemek isteyen İstanbullulara “İstanbul Yenileniyor Projesi” kapsamında hizmet verecek. KİPTAŞ, ilk bina yenileme çalışmasını defa tek bloklu bir apartmanı Kadıköy’deki Özden Apartmanıyla başlayacak. Peki, İstanbul Yenileniyor projesi nedir? Kiptaş bina yenileme başvurusu nasıl yapılır? Başvuru kriterleri ne? İşte detaylar…
13.09.2022 Ekonomi
Bayrampaşa'da yangın paniği
Bayrampaşa'da yangın paniği Bayrampaşa Kiptaş konutlarında elektrik panosunda çıkan yangın sonrası üst katlarda mahsur kalan çok sayıda kişi itfaiye merdivenleriyle kurtarıldı.
9.09.2022 Gündem
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı
Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı KİPTAŞ Beylikdüzü Kırlangıç Evler temel atma töreninde gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,   "İETT'yi de İSKİ'yi de batırmak istiyorlar. Bir mazota zam geliyorsa insanların emeğine de zam yapmak zorundayız. Bakın yüzde 50 fedakarlıkla hazırlanmış bir tarifedir. Yine kurumu rahatlatan değil, vatandaşı koruyan bir zam rakamıdır" dedi.
25.03.2022 Siyaset
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları?
Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama! KİPTAŞ Tuzla isim listesi nereden sorgulanacak, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura çekilişi sonuçları? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut kura çekilişi aramaları yoğun bir şekilde devam ediyor. KİPTAŞ konutları için çekiliş devam ediyor. KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler konut projesi kapsamında inşa edilen 2+1 ve 3+1 konutların hak sahipleri belli oluyor. Sonuçlar KİPTAŞ resmi internet sitesinden TC. kimlik numarası ile sorgulanabilecek. Peki, KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl sorgulanır? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekiliş sonuçları belli oldu mu? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler çekilişini canlı yayınla izle…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu?
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama: KİPTAŞ Aydınlıkevler kura sonucu nasıl öğrenilir, Tuzla kura sonuçları listesi belli oldu mu? Kiptaş Aydınlıkevler kura sonucu sorgulama ekranı araştırması başladı. KİPTAŞ Tuzla kura çekimi sonuçları merakla takip edilirken, 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi de araştırılıyor. Kura çekimi kapsamında kazananlar 120 ay vade imkanıyla ev sahibi olabilecek, projeye ismi çıkmayan kişilere ön başvuru bedelleri ise iade edilecek. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura sonuçları sorgulama süreci…
13.01.2022 Gündem
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura tarihi belli oldu! Kiptaş Aydınlıkevler çekilişi ne zaman, çekiliş tarihi?
KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura tarihi belli oldu! Kiptaş Aydınlıkevler çekilişi ne zaman, çekiliş tarihi? KİPTA Tuzla Aydınlıkevler çekiliş ne zaman, Kiptaş Aydınlıkevler kura tarihi hangi gün? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru işlemlerinin tamamlanmasıyla, gözler kura tarihine çevrildi. Ocak ayında yapılması öngörülen KİPTAŞ Aydınlıkevler kura tarihi açıklandı. İşte Kiptaş Tuzla çekiliş tarihi…
5.01.2022 Ekonomi
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama!
KİPTAŞ Aydınlıkevler çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sorgulama! KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişi ne zaman? KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler başvuru sonuçları, ödeme planı ve teslim tarihi ile ilgili detaylar sorgulanıyor. 13 Aralık itibariyle başlayan Aydınlıkevler çekilişi 28 Aralık günü saat 17:00’de sona eriyor. Başvuruların tamamlanmasının ardından KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekilişinin ne zaman olacağı merak ediliyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlıkevler kura çekimi ne zaman? İşte kura tarihi ve ödeme planları hakkında merak edilenler…
28.12.2021 Gündem
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları!
KİPTAŞ Pendik projesinin temeli atılıyor! İşte Pendik Arkatlı Evleri projesinin detayları! İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, çevre dostu ‘Pendik Arkatlı Evleri’ için temel atıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek ‘Pendik Arkatlı Evleri’ projesi temel atma töreniyle birlikte ev fiyatları ve ödeme koşulları da belli olacak.
27.11.2021 Ekonomi
KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi başlıyor! İşte satılık arsaların fiyatı!
KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi başlıyor! İşte satılık arsaların fiyatı! KİPTAŞ, İstanbul’da muhtelif bölgelerde bulunan 26 dükkan ve 6 arsa ile İGDAŞ’a ait taşınmazları “5. Gayrimenkul Müzayedesi”nde açık artırma yöntemi ile satışa sunuyor. Müzayede KİPTAŞ Genel Müdürlüğü’nde Konferans Salonu’nda yapılacak. Katılımcılar ayrıca, KİPTAŞ internet sitesi üzerinden de canlı yayınlanacak açık artırmaya teklif verebilecek. Peki, KİPTAŞ müzayede ne zaman? KİPTAŞ müzayede katılım şartları ne? KİPTAŞ müzayede arsa fiyatları ne? İşte KİPTAŞ 5. Gayrimenkul Müzayedesi detayları...
22.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kiptaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kiptaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.