Kimliği Belli Oldu

Kimliği Belli Oldu

Son dakika kimliği belli oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimliği belli oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimliği belli oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimliği Belli Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimliği belli oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 616 kimliği belli oldu haberi bulunmuştur. Tüm kimliği belli oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır
Adıyaman'da polis karakolunda silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya: Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır Adıyaman'da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Bakan Yerlikaya, "Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır" açıklamasını yaptı.
27.04.2024 Gündem
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj
Rusya'da katliam! Onlarca ölü ve yaralı var, teröristlerin kimlikleri belli oldu, Putin'den ilk mesaj Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 90'dan fazla kişi hayatını kaybetti, 100’den fazla kişi yaralandı. Rusya Devlet Başkanı Putin'den ilk açıklama gelirken, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Medvedev 'ölüme ölüm' mesajı verdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Öte yandan saldırı yapan teröristlerin kimliği belli oldu
23.03.2024 Dünya
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı
Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Samet Güdük'e silahlı saldırı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük belediye binasında kimliği meçhul bir kişinin silahı saldırısına uğradı. Öte yandan saldırganın da kimliği belli oldu.
12.02.2024 Gündem
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
Çağlayan Adliyesi'nde polise silahlı saldırı girişimi! Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul'da Çağlayan Adliyesi C Kapısı önünde silahlı saldırı girişiminde bulunuldu. Olayda 1’i kadın 1’i erkek 2 saldırgan ölü ele geçirilirken, 3’ü polis memuru 5 kişinin yaralandığı bir vatandaşımızın da hayatını kaybettiği ifade edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada bir yaralının hayatını kaybettiğini duyurdu.
6.02.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu
Ayaklarına bidon bağlı bulunan cesedin kimliği belli oldu Denizde sol ayak bileğine 2 su bidonu bağlı bulunan cesedin Yusuf Balcı'ya (32) ait olduğu belirlendi.
25.10.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu
İstanbul'da kayıp olan 3 küçük kardeşten acı haber geldi! Cansız bedenleri inşaat temelinde bulundu Sancaktepe'de kaybolan 7 yaşındaki Berat, 9 yaşındaki Baran ve 11 yaşındaki Batuhan Sağın kardeşlerin cansız bedeni, inşaatın su dolu temelinde bulundu. Acılı baba çocuklarının kaybolmasıyla ilgili " İnşallah buluruz tek dileğmiz tek umudumuz bu" diye konuştu.Üç kardeşin cansız bedeni aynı mahallede bir inşaatın su dolu temelinde bulundu. Üç kardeşin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olay sonrası konuşan acılı baba, "2018 yılında yüksek ateşten 1 çocuğumuzu da kaybettik, bu 4’cü çocuk oldu. Yapacak bir şey yok Kader ama ihmalde var" dedi.
4.10.2023 Gündem
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu
Ankara'daki saldırı girişimi! İkinci teröristin de kimliği belli oldu İçişleri Bakanlığı, Ankara'da saldırı girişiminde bulunan ikinci teröristin de kimliğinin belli olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada "DNA incelemesi sonucunda, teröristlerden diğerinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Özkan Şahin olduğu tespit edilmiştir" denildi.
4.10.2023 Gündem
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış
Rusya’daki Wagner krizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı! Aylar önce 'devletin başına gelebilir' uyarısı yapılmış Bir zamanlar Rus lider Vladimir Putin'in en yakın müttefiki olan Wagner lideri Yevgeny Prigozhin'in silahlı isyan başlatıp darbe girişiminde bulunması tüm dünyada yankı uyandırdı. Bir zamanlar sokakta sosis satan ve ardından Kremlin'de Putin'in özel aşçılığını yapan Prigozhin'in nasıl güçlenip bir savaş lorduna dönüştüğü merak konusu oldu. Prigozhin'in hayatı hakkındaki detaylar ilgi çekici.
25.06.2023 Dünya
Marmaris'te yanan ormandaki cesedin kimliği belli oldu! Ailesi Türkiye'ye çağrıldı
Marmaris'te yanan ormandaki cesedin kimliği belli oldu! Ailesi Türkiye'ye çağrıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 5 hektar ormanın zarar gördüğü yangınının çıktığı bölgede bulunan ve yapılan otopside boğularak öldürüldüğü belirlenen cesedin Belçika uyruklu Khiari Mohammed'e (32) ait olduğu tespit edildi. 2 savcısının görevlendirildiği olayla ilgili olarak, polis şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.
25.06.2023 Yaşam
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme
Diyarbakır'da 9 kişinin öldüğü arazi kavgasıyla ilgili yeni gelişme Diyarbakır'da 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan arazi kavgasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.
16.06.2023 Gündem
Ordu'da esrarengiz olay! Denizden ikinci ceset çıkarıldı
Ordu'da esrarengiz olay! Denizden ikinci ceset çıkarıldı Ordu’da sabah saatlerinde deniz kenarına vurmuş halde bulunan erkek cesedinin ardından, dalgıç polis ekipleri bir cesede daha ulaştı. Hayatını kaybeden iki kişinin akraba oldukları öğrenildi.
8.06.2023 Yaşam
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu
Yol kenarında bıçaklanmış erkek cesedi bulundu! Kimliği belli oldu Bursa'da, yol kenarında vücudunun çok sayıda bölgesinden bıçaklanmış ceset bulundu. Cesedin, Murat Tok’a (43) ait olduğunu tespit eden polis, şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
28.05.2023 Yaşam
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı
ABD'de Türkevi'ne saldıran zanlı yakalandı New York'taki Türkevi’ne düzenlenen saldırının zanlısı ABD polisinin operasyonu sonucu yakalandı. Öte yandan İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
26.05.2023 Gündem
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar...
En korkunç suçların işlendiği tesis Birim 731! Canlı canlı üzerlerinde deney yaptılar... 1939 yılından 1945 yılına kadar süren İkinci Dünya Savaşı, milyonlarca insanın ölümüne neden olan kanlı çatışmaların yanı sıra gelişen teknolojinin de savaşıydı. En korkunç savaş suçları ise Birim 731 adlı bir Japon tesisinde işlenmişti. Birim 731'de yaşanan dehşet, hâlâ duyanların tüylerini diken diken ediyor.
25.05.2023 Dünya
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk
Türkevi saldırganının kimliği belli oldu: Giresun'dan ABD'ye kaçak yolculuk İhbar telefonları, ABD New York'taki 33 katlı binaya levye ile saldıran kişinin kim olduğunu ortaya çıkardı. Giresun'dan Meksika'ya giden ve oradan kaçak olarak ABD'ye giriş yapan saldırganın, bir süre Long Island'daki bir akaryakıt istasyonunda çalıştığı belirtiliyor.
25.05.2023 Dünya
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti
Aydın'da restoranda patlama: 7 kişi hayatını kaybetti Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir döner firmasına ait restoranın mutfak bölümünde gaz sıkışması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada 7 kişi öldü, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana gelen patlamanın ardından ağır yaralanan bir kişinin tedavi için İzmir’e nakledildiğini söyledi. Patlamaya ilişkin açıklama yapan Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi. Adalet Bakanı Bozdağ, patlamaya ilişkin bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
30.12.2022 Yaşam
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı!
Taksim'deki saldırıyı gerçekleştiren terörist böyle yakalandı! İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırının failinin yakalandığı operasyonun görüntüleri ortaya çıktı. Taksim saldırganının kimliği belli oldu. İstanbul Emniyeti'nden Taksim saldırganına ilişkin yapılan açıklamada, "Saldırgan Suriye uyruklu Ahlam Albashır. Bombacı sorguda PKK/PYD bağlantısını itiraf etti." denildi. Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise, İstiklal Caddesi'ndeki patlamada kullanılan bombanın yüksek güçlü patlayıcılardan olan TNT olduğu belirtildi. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde dün meydana gelen terör saldırısıyla ilgili 2 kişi daha gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 48'e yükseldi.
14.11.2022 Gündem
Karısına fare zehri verip işe gitti, döndüğünde yaşadığını görünce boğarak öldürdü!
Karısına fare zehri verip işe gitti, döndüğünde yaşadığını görünce boğarak öldürdü! Denizli’de elleri ve ayakları koli bandıyla bağlanıp battaniyeye sarılı halde yol kenarındaki araziye atılan kadının kimliği belli oldu. Çocuk meselesi yüzünden tartıştığı kendisinden 8 yaş büyük karısına fare zehri verip işe giden kocanın, dönüşte yaşadığını gördüğü kadını boğazını sıkarak öldürdüğü ortaya çıktı.
12.10.2022 Yaşam
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı!
Mardin'de katliam gibi kaza: 20 ölü, 26 yaralı! Gaziantep'in Nizip ilçesinde kazaya müdahale eden ekipler ile vatandaşlar ve araçlarına, devrilerek kayan yolcu otobüsü çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 4 sağlık görevlisi, 3 itfaiye eri ve 2 gazetecinin de aralarında bulunduğu 20 kişi yaşamını yitirdi, 26 kişi yaralandı.
21.08.2022 Gündem
Denizde bulunan cesedin kimliği belli oldu
Denizde bulunan cesedin kimliği belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki falezlerin 20 metre açığında bulunan cesedin Muhammet Doğan'a (48) olduğu belirlendi. Doğan'ın, Antalya'da yaşadığı ve mermer işi ile uğraştığı belirtildi.
16.08.2022 Yaşam
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış
FETÖ'cü savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı kaçıran isim belli oldu! Makam aracı ile yurt dışına çıkarmış Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’yı yurtdışına kaçıran ismin kimliği belli oldu. Kaçışı ayarlayan ismin FETÖ bağlantısı nedeniyle ihraç edilen ve hakkında soruşturma başlatılan eski bir kaymakam olduğu ortaya çıktı.
19.07.2022 Gündem
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti...
ABD'yi şok eden görüntülerin arkasından trajedi çıktı! Cep telefonu ile oynayan polis tepki çekmişti... Teksas'taki Robb ilkokulundaki katliam tüm dünyayı şoke etmişti. Sosyal medyada tepkilere neden olan polis memurunun kimliği belli oldu. Kısa sürede ülke gündemine oturan görüntülerin arkasından bir aile trajedisi çıktı.
14.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kimliği Belli Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimliği belli oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.