Kılıçdaorğlu

Kılıçdaorğlu

Son dakika kılıçdaorğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kılıçdaorğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kılıçdaorğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kılıçdaorğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kılıçdaorğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 kılıçdaorğlu haberi bulunmuştur. Tüm kılıçdaorğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na 'yüreğin varsa çık' iması CHP'de seçim sonrası başlayan 'değişim' tartışmaları devam ediyor. Gözler kurultay sürecine çevrilmişken, CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken bir açıklama geldi.
30.06.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Vakit hesap sorma vaktidir
MHP lideri Bahçeli: Vakit hesap sorma vaktidir Samsun mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pençe-Kılıç Harekatı'na ilişkin "Vakit hesap vaktidir, vakit dökülen kanın hesabını damla damla sorma vaktidir. TSK'yı tüm gücümüzle destekliyor, en alt rütbeden en üst rütbeye kadar hepsini tebrik ediyor, başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
20.11.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Tek gelirli, ev hanımlı ailelerin ekonomik güvenliğini sağlamak lazım
Kılıçdaroğlu: Tek gelirli, ev hanımlı ailelerin ekonomik güvenliğini sağlamak lazım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Tek gelirli, ev hanımlı ailelerin ekonomik güvenliğini sağlamak lazım. Gıda sorunu yaşanan her ailenin ekonomisinde o ekonomiyi yönetmekte zorlanan ev hanımlarının yanında olacağım. 2022'de en büyük, en önemli önceliğim bu olacak" dedi.
2.01.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz
İçişleri Bakanı Soylu: Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Aynı iftirayı, her yıl Aralık ayında değiştirerek tekrarlayan Kılıçdaroğlu hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuyoruz" dedi.
29.12.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Demokrasinin olduğu ortamda parti kapatamazsınız
Kılıçdaroğlu: Demokrasinin olduğu ortamda parti kapatamazsınız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca HDP'nin kapatılması istemiyle açılan davayla ilgili, "Demokrasinin var olduğu bir ortamda siz bir partiyi kapatamazsınız. Vatandaş sandıkta istediği partiye oy verir. Partilerin seçimlere katılmasını engellemeye yönelik hiçbir hareketi doğru bulmuyoruz" dedi.
8.06.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu'ndan şehit 13 sivil vatandaş için başsağlığı mesajı!
Kılıçdaroğlu'ndan şehit 13 sivil vatandaş için başsağlığı mesajı! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, terör örgütü PKK tarafından şehit edilen 13 sivil vatandaş için başsağlığı mesajı paylaştı.
14.02.2021 Gündem
CHP'den seçim sonuçlarına ilişkin açıklama!
CHP'den seçim sonuçlarına ilişkin açıklama! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim sonuçlarına ilişkin, "Bütün bu adaletsizlikleri yaşadık ama halk demokrasiden yana tavrını koydu, demokrasiyi seçti. Bu, bizim için çok önemli bir ışık." dedi. Mansur Yavaş; "Bugün hakkın yerini bulduğu ve Ankara'nın kazandığı büyük bir gündür. Ayrım yapmadan bu şehri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız." dedi.
1.04.2019 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar CHP Emek Büroları’nın düzenlediği Sokak Ekonomisi ve Güvencesizler Çalıştayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında "Sokakta esnaflık yapıp hayata tutunanların da hakkını savunmak zorundayız. Zaten temel sorunumuz da görmezlikten geldiğimiz insanların sorunlarına gözlerimizi kapamamızdır. Ama ben bunu aşacağımıza inanıyorum. Bu toplantı bir ilk. Daha önce İstanbul’da kağıt toplayanlarla ilgili bir çalışma yapmıştık ve onların sorunlarını da gündeme biz getirdik. Bunu da gündeme getiriyoruz ve getireceğiz" ifadelerini kullandı.
15.02.2019 Siyaset
CHP delegelerle değil üyelerle kongre istiyor
CHP delegelerle değil üyelerle kongre istiyor İl yönetimlerinin kurultay delegelerini belirlediği CHP’de başarıya göre temsiliyet hakkı getirilmesi yönünde tüzük değişikliği düşünülüyor. Ayrıca TBMM’de kanun değişikliğiyle delege sisteminin kaldırılarak, tüm üyelerin oyuyla kongrelerin yapılması hedefleniyor
1.01.2018 Siyaset
CHP’den Soçi desteği!
CHP’den Soçi desteği! Suriye ile ilgili Soçi zirvesinde alınan kararlar için “Şimdi bizim istediğimiz noktaya geldiler” diyen CHP lideri, ekledi: Türkiye’nin bütün komşularıyla barış içinde yaşaması için üstümüze ne düşüyorsa her türlü desteği vermeye hazırız
23.11.2017 Siyaset
‘Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynuyor’
‘Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynuyor’ AK Partili Mahir Ünal: “Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa, bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış bir millettir. O yüzden kimseyi kimseyle korkutmasın...”
29.09.2021 Gündem
‘2019 demokrasinin şaha kalktığı tarih olacak’
‘2019 demokrasinin şaha kalktığı tarih olacak’ ‘Adalet Yürüyüşü’nün 6’ncı gününde partisinin grup toplantısını yolda yapan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “İki ayrı 15 Temmuz var. Halkın 15 Temmuz’u, sarayın 15 Temmuz’u” dedi ve seçimlerin yapılacağı 2019 için iddialı konuştu
29.09.2021 Gündem
‘Tanımıyoruz tekrarlansın’
‘Tanımıyoruz tekrarlansın’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Tarihin ‘mühürsüz seçim’ olarak yazacağı bu seçimi tanımıyoruz, tanımayacağız! Halkın iradesine saygı duyulmalı ve seçim tekrarlanmalıdır” açıklamasını yaptı
29.09.2021 Gündem
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na "kontrollü darbe" tepkisi
Bakan Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na "kontrollü darbe" tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' sözlerine tepki gösteren Adalet Bakanı Bekir Bozdağ 'Darbe olursa tankın üstüne çıkarım' diyen Kılıçdaroğlu, tanklara görünmeden bir yere gitmeye uğraşıyor.' dedi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gerekeni yaparız! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal 7 - Ülke TV ortak yayınında Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı
6.04.2017 Siyaset
Şehit cenazesinde dikkat çeken kare
Şehit cenazesinde dikkat çeken kare Beşiktaş şehidi Tugay Can Kızılırmak'ın cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin hararetli sohbeti dikkat çekti.
29.09.2021 Gündem
Liderler Çankaya'da buluşuyor
Liderler Çankaya'da buluşuyor Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ile terör saldırılarını ele almak üzere çarşamba günü bir araya gelecek
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Adana'ya gidecek
Kılıçdaroğlu Adana'ya gidecek CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yarın yurt faciasının yaşandığı Adana Aladağ'a gidecek
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: OHAL'e destek vermedik, çünkü...
Kılıçdaroğlu: OHAL'e destek vermedik, çünkü... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu konuşmasında neden OHAL'e destek vermediklerini anlattı.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu canlı yayında: Gülen'in iadesi...
Kılıçdaroğlu canlı yayında: Gülen'in iadesi... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu CNN Türk canlı yayınında Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı.
29.09.2021 Gündem
Hitler’in, Mussolini’nin akıbetine uğrayacaklar
Hitler’in, Mussolini’nin akıbetine uğrayacaklar “Darbe dönemlerinde yapılan bir operasyondur bu. 12 Eylül darbecilerinin dahi aklına gelmemiştir, Hitler’in, Mussolini’nin, Pinochet’nin yaptığı bir yöntemdir. Aynı akıbete uğrayacaklar, tarihin çöp sepetine gidecekler”
29.09.2021 Gündem
AK Partili isimden Kılıçdaorğlu'na dava!
AK Partili isimden Kılıçdaorğlu'na dava! GAZİANTEP’in Nizip İlçesi’nde, daha önce Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Bekir Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu Almanya'ya gitti
Kılıçdaroğlu Almanya'ya gitti CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, özel uçak ile Almanya'nın başkenti Berlin'e gitti...
29.09.2021 Gündem
CHP, toplantı sonrası açıklama yapacak
CHP, toplantı sonrası açıklama yapacak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şuan devam eden toplantının ardından basın toplantısı düzenleyecek.
29.09.2021 Gündem
Başbakan: Hiçbir yere kaçamazlar
Başbakan: Hiçbir yere kaçamazlar Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti grup toplantısında konuştu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılıçdaorğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kılıçdaorğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.