Kezzap

Kezzap

Son dakika kezzap haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kezzap ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kezzap haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kezzap

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kezzap gelişmeleri de dahil olmak üzere 207 kezzap haberi bulunmuştur. Tüm kezzap haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nitrik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Nitrik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Nitrik Asit Kullanım Alanları Nelerdir? Nitrik Asidin Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Kimya alanında oldukça fazla kullanılan ve bilinen birçok farklı asit türü bulunmaktadır. Bu asitlerden biri de nitrik asit olmaktadır. Nitrik asit, bilindiği gibi halk içinde daha çok kezzap olarak bilinen bir anorganik asit türü olmaktadır.
16.01.2024 Gündem
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı
Masaj salonunda kadın çalışanın yüzüne kezzap atan şüpheli yakalandı Çanakkale'de masaj salonunda çalışan Buket Arıyel'in (24) yüzüne kezzap atıp kaçan Ramazan A. (41), Ezine ilçesinde yakalandı. Arıyel ile aralarında husumet bulunduğu öne sürülen şüpheli emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi.
27.12.2023 Gündem
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi?
Fiyatlar zirveye çıktı sahte zeytinyağı uyarısı geldi! Gerçeği koklayarak, tadarak anlaşılabilir mi? Fiyatların yükselmesiyle zeytinyağı sahtecilik çoğaldı. Fırsatçılar zeytinyağı olarak farklı yağlardan oluşan karışımları satıyor.Gıda Mühendisi Nurten Sırma, "Gerçek zeytinyağının kokusu, tadı, lezzeti önemli.Zeytin kokusu veya içildiği zaman boğazı yakan bir raiyalı tadın gelmesi beklenir; bazen sahteciler de bu yolu kullanabiliyorlar. Yani zeytinin kokusu, tadı, rengi kimyasal olarak taklit edilebilir." diye konuştu. Sırma, "Dolayısıyla markasını bilmediğimiz denetlenmeyen bir yerden almak risklidir. O nedenle pazardan almak güvenilir bir yol değil." dedi.
21.11.2023 Gündem
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı!
Arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadının yüzüne kezzap attı! Ankara'da Mesut Cebeci (30), arkadaşlık teklifini kabul etmeyen iş arkadaşı G.T.'nin (41) otomobiline zorla binip, yüzüne kezzap attı. Yüzünde ve kolunda yanık oluşan G.T., hastaneye kaldırılıp, ameliyat edildi. Mesut Cebeci ise gözaltına alınıp, tutuklandı.
23.05.2023 Yaşam
Yasak aşka kezzaplı intikam! 2 çocuk annesi kocasını yakaladı: Özbek sevgili ve bir bebek
Yasak aşka kezzaplı intikam! 2 çocuk annesi kocasını yakaladı: Özbek sevgili ve bir bebek Denizli’de 2 çocuk annesi kadın, kocasının kendisini aldattığını öğrenince çılgına döndü. Öfkesine yenik düşüp eşinin Özbek sevgilisi ve ondan doğan 2 aylık bebeğine asit atarak ağır yaralayan kadın, saklandığı evinde kıskıvrak yakalandı.
18.04.2023 Yaşam
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü!
Eski sevgilisi barışma teklifini reddedince yaptığı dehşete düşürdü! İstanbul Küçükçekmece'de Can K., barışma teklifini reddeden eski sevgilisi Yağmur T.'ye doğrulttuğu silah tutukluk yapınca, yanında getirdiği kezzabı üzerine atarak kaçtı. Yağmur T. hastaneye götürülürken, Can K. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Can K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
8.03.2023 Yaşam
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti
Sosyal medyadan tanıştığı evli erkekle ilişki yaşadı! Gizli yazdığı not kağıtlarında rezaleti itiraf etti İstanbul Esenyurt'ta dehşet bir olay yaşandı. 36 yaşındaki Emine Özdemir, aylar önce sosyal medya üzerinden evli bir erkekle tanıştı. İlk aylarda ilişkilerinde sorun olmayan çift, ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaşamaya başladı. Evli olduğu sevgilisinin eşinden ayrılmasını bekleyen Özdemir günler geçtikçe umudunu yitirdi. Şiddet görmeye başlayan Özdemir, geçtiğimiz günlerde Esenyurt'ta oturduğu evin penceresinden atladı. Yoğun bakımda tedavi gören Özdemir'in gizli olarak yazdığı not kağıtları ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Yaşam
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı
Özel maden ocağında vagon raydan çıktı: 1 ölü, 1 yaralı Zonguldak’ta özel bir maden ocağında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçilerden 25 yaşındaki İhsan Ergünbaş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
17.12.2022 Yaşam
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım'
Önce evini yaktı sonra tehdit etti! 'Yüzüne kezzap atarım' Pendik'te madde bağımlısı olduğu iddia edilen Adem Arslanboğa, tek başına yaşadığı evi yaktı. Polis gittikten sonra olay yerinde ortaya çıkan Adem Arslanboğa, apartman sakinleri ile tartıştı. Yangın itfaiye tarafından büyümeden söndürüldü.
17.12.2022 Yaşam
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım'
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım' Yıllarca sahnelere ara verip, yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu kadrosunda yer aldığı filmler ile sinema sektöründe boy gösteren Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Balçova'da bir eğlence mekanında sahne alan sanatçı, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden Hilmi Toplaoğlu'dan 'yıldız avcısı' diye bahseden Kırmızıgül, ünlü müzik yapımcısı ile bilinmeyen bir anısını da anlattı.
17.12.2022 Magazin
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde'
Altını hurdadan çıkarıyor! 'Hepsi 14 ve 22 ayar değerinde' İnternette izlediği videolar hayatını değiştirdi. O günden sonra hurda telefon ve çeşitli elektronik cihazlara farklı bir gözle baktı. Mesleği olan işteki asıl gelir kaynağını fark eden Hıdır Yıldız, eski cihazlardan resmen maden buldu. Yıldız, "Araştırmalarımıza göre, 14 ve 22 ayar değerinde bir altın olduğunu öğrendik" diyerek ilginç olayın detaylarını anlattı.
28.11.2022 Ekonomi
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı!
Kırmızı ışıkta bekleyen lüks araca silahlı saldırı! Kağıthane’de kırmızı ışıkta bekleyen lüks otomobile motosikletle gelen maskeli iki kişi kurşun yağdırdı. İki kişinin olduğu otomobilde sürücü Bayram D. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
13.11.2022 Yaşam
Üvey evlat dehşeti! Evlenmesin diye yüzüne kezzap döktü
Üvey evlat dehşeti! Evlenmesin diye yüzüne kezzap döktü Adana’da bir kişinin üvey annesi kimseyle evlenmesin diye üzerine kezzap dökerek ağır şekilde yaraladığı öne sürüldü.
12.11.2022 Yaşam
İnternet üzerinden siparişle kiralık katil! Soruşturma başlatıldı, işte öldürmenin fiyatı...
İnternet üzerinden siparişle kiralık katil! Soruşturma başlatıldı, işte öldürmenin fiyatı... "Kiralık Katil" tutmak için ve Cinayet, Yaralama, Kara Para Aklama ve Adam Kaçırma başta olmak üzere çok sayıda farklı suç için ilanların verildiği internet sitesiyle ilgili inceleme başlatıldı. Suçlara göre tarifelerin de oluşturulduğu sitede "Türkiye'de adam öldürme için taban fiyat yedi bin 500 dolar" olarak belirlenmiştir" yazıyor. Sitenin domaininin yurt dışında olduğu ve "Dolandırıcılık" amacıyla kurulmuş olabileceğinin değerlendirildiği ifade ediliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
1.08.2022 Gündem
Kendilerine saldıran kadının serbest kalmasına sokak sakinlerinden tepki
Kendilerine saldıran kadının serbest kalmasına sokak sakinlerinden tepki Şişli'de, oturduğu evin penceresinden sokaktan geçenlerin üzerine çamaşır suyu döken, komşularına saldıran ve şikayetlerin ardından kendisini gözaltına almaya gelen polisin binaya girmemesi için üzerlerine kaynar su döken kadının serbest kalmasına sokak sakinleri tepki gösterdi. Akli dengesi bozuk olduğu ileri sürülen kadının kendisine bıçakla saldırdığını ifade eden bir komşusu "İş çığırından çıktı artık. Kendisi zaten deli, bizi de delirtecek" dedi.
31.07.2022 Yaşam
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
'Su saatine bakacağım' dedi sonrası korkunç! Eski nişanlısına...
'Su saatine bakacağım' dedi sonrası korkunç! Eski nişanlısına... Konya'nın Çumra ilçesinde, üzerine kezzap attığı 28 yaşındaki eski nişanlısını ağır yaralayan şahsın, "Su saatine bakacağım" bahanesiyle kapıyı açtırıp kezzabı döktüğü ortaya çıktı. Olaydan sonra kaçan şahıs, polis ekiplerince yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
22.06.2022 Yaşam
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi'
Eski eşi tarafından ateşe verildi! 'Beni canice izledi' Ordu'nun Fatsa ilçesinde eski eşi Elvan Sözkesen'in (38) üzerine yanıcı madde dökerek yaktığı iddiasıyla tutuklanan Erkan Emiroğlu (38), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmaya sol elinde ve boyun kısmında sargıyla katılan Elvan Sözkesen, "Mangal yanıyormuş gibi beni canice izledi. Bizim apartmanın her katında yangın tüpü var. Söndürmek isteseydi, onlarla söndürürdü" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Ünlü şarkıcı Güler Selçuk'a eski nişanlı dehşeti! Yeni mesajları ortaya çıktı
Ünlü şarkıcı Güler Selçuk'a eski nişanlı dehşeti! Yeni mesajları ortaya çıktı Saplantılı eski nişanlısının 'Yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak' dediği 'Jansowah' takma isimli şarkıcı Güler Selçuk, yaşadığı dehşeti anlattı. Eski nişanlısının 'ünlü olamadığı için bedel ödetiyor' dediği şarkıcı, gözyaşları içinde, 'Kadın cinayetine kurban gitmemek için kaçtım. Şöhreti değil yaşamayı tercih ettim' dedi.
12.05.2022 Yaşam
Ünlü şarkıcıya eski nişanlı dehşeti! Müstehcen video ve fotoğraflarını gönderdi
Ünlü şarkıcıya eski nişanlı dehşeti! Müstehcen video ve fotoğraflarını gönderdi Jansowah mahlaslı şarkıcı Güler Selçuk, eski nişanlısından kurtulup izini kaybettirmek için Fransa'ya yerleşti. Geçtiğimiz Aralık ayında klip çekimi için İstanbul'a gelen genç kadını havaalanından adeta kaçıran Furkan Akan, Selçuk'u eve götürüp defalarca darp etti. Polisin gelmesiyle evden kaçan genç şarkıcı, yanına sadece cüzdanını alarak Fransa'ya döndü. Fransa'dan gönderdiği dilekçesiyle yardım isteyen genç şarkıcı, 'İstanbul'a dönersen yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak, Fransa'ya geliyorum seni bulacağım' diyerek eski nişanlısının ölümle tehdide maruz kaldığını iddia etti. Mahkemeden korunma talep eden genç kadın, olayla ilgili şikâyetçi oldu.
3.05.2022 Yaşam
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı!
Sultan'ın yüzüne kimyasal madde atan eski sevgili tutuklandı! Ankara’da, eski kız arkadaşı Sultan S.'nin yüzüne kimyasal madde attığı iddiasıyla hakkında 21 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açıldıktan sonra ev hapsi kaldırılınca firar eden Soner Bolat yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Bolat 4 ayrı suçtan tutuklandı.
29.03.2022 Yaşam
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı!
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı! Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan ve boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı Bergen'in hayatı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olduğu film ile beyazperdeye taşındı. Bir döneme damga vuran şarkıcının gözünü kaybetmesine neden olan olaydan sonra tedavisini gerçekleştiren doktor, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında konuştu.
14.03.2022 Magazin
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum
Baltalı saldırıda 5 parmağı kopan İlke: Öldürmek için geldiğini biliyordum Aydın'ın İncirliova ilçesinde boşandığı İsmail Demirci'nin (35) baltalı saldırısında kopan sağ elinin 4 parmağı yerine dikilen, sol elinin serçe parmağını ise kaybeden İlke Kuleli (29), "Beni öldürmek için geldiğini biliyordum. Çünkü daha önce attığı tehdit mesajları vardı. O caninin cezaevinden çıkmasını kesinlikle istemiyorum" dedi.
25.02.2022 Yaşam
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kezzap ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kezzap haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.