Kesintisi

Kesintisi

Son dakika kesintisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kesintisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kesintisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kesintisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kesintisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.217 kesintisi haberi bulunmuştur. Tüm kesintisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor
SGK tek tek tespit ediyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
25.04.2024 Gündem
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek?
Birçok ilçede elektrik kesintisi var! BEDAŞ, AYEDAŞ ilçe sorgulama: İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek? AYEDAŞ ve BEDAŞ arıza sorgulama ekranına ilişkin araştırmalar BEDAŞ'ın yaptığı duyuru ardından hız kazandı. 24 Nisan Çarşamba günü planlı elektrik kesintileri yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler...
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı
Hırsızlar elektrik kablolarını çaldılar! Hastaların tedavisi yarım kaldı Kocaeli'nin Darıca ilçesinde bulunan Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin trafo binasına girerek yaklaşık 150 bin TL değerindeki kabloları çalan hırsızlar, hastanenin elektriğinin kesilmesine neden oldu. Olay nedeniyle, diyaliz ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören 52 hasta, ambulanslarla çevredeki hastanelere nakledildiği açıklandı.
10.04.2024 Gündem
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
Sendika kesintisi ne kadar 2024, öğretmen sendika kesintisi yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır?
Sendika kesintisi ne kadar 2024, öğretmen sendika kesintisi yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır? Sendika ikramiyesinin tutarı, her yıl değişkenlik göstermekle birlikte sendika toplu sözleşme ikramiyesi 2024 yılı için %2 barajının üzerindeki sendikalar için 531,72 TL, %2 barajının altındaki sendikalar için 188,02 TL'dir. 18 Ocak 2024 tarihinde alınan Anayasa Mahkemesi kararı ile %2 sendika barajı uygulaması iptal edildi. Toplu sözleşme ikramiyesinden yüzde iki barajına bakılmaksızın tüm sendikaların üyelerinin üst limitten faydalanması bekleniyor. Peki, Sendika kesintisi ne kadar 2024, yüzde kaç? Sendika kesintisi nasıl hesaplanır?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak?
Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak? Evde akrabaları dışında mal sahibi ile ikamet eden misafirlere vergi alınacağı iddiası soyam medyada hızla yayıldı. Evde mal sahibi ile ikamet edenin akraba olmaması halinde, mal sahibinin “Misafir Vergisi” ödeneceğinin iddia edilmesinin ardından “Misafir vergisi mi gelecek? Misafire vergi mi alınacak?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
27.02.2024 Gündem
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla
Halka arz için rekor başvuru! Hedeflenenden 4.4 kat fazla Çimento üreticisi Limak Şirketler Grubu’nun halka arz edeceği iştiraki Limak Doğu Anadolu Çimento’nun, 14-16 Şubat tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecinde hedefin 4.4 katı başvuru geldiği açıklandı.
20.02.2024 Ekonomi
SGK tarafından tespit ediliyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor
SGK tarafından tespit ediliyor! Önce maaş kesintisi yapılıyor sonra ödenen paralar faizi ile alınıyor Boşandığı eşi ile birlikte yaşadığı tespit edilen kişilere bağlanan dul ve yetim aylığı kesiliyor. Ödenmiş olan maaşların tamamı yasal faizi ile birlikte geri alınıyor. SGK ise böyle bir yola başvurmuş kişilere ağır bir suçlama ile dava açıyor.
20.02.2024 Gündem
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti
ABD’yi kar fırtınası vurdu: 6 günde 40 kişi hayatını kaybetti ABD’de etkili olan kar fırtınası ve kutup soğukları nedeniyle 12 Ocak'tan bu yana 9 eyalette en az 40 kişi yaşamını yitirdi.
18.01.2024 Dünya
BES kesintisi ne kadar oldu? Asgari ücret bireysel emeklilik kesintisi kaç TL, BES iptali nasıl olur?
BES kesintisi ne kadar oldu? Asgari ücret bireysel emeklilik kesintisi kaç TL, BES iptali nasıl olur? BES kesintisi ne kadar oldu, 2024 Asgari ücret zammıyla birlikte Bireysel Emeklik kesintisi kaç TL? Türkiye'de 7 milyon kişiyi direkt, dolaylı da tüm çalışanları ilgilendiren asgari ücret 17 bin 2 lira oldu. Söz konusu zammın ardında 'BES kesintisi 2024' konusu da gündeme geldi. Peki, BES kesintisi ne kadar oldu?
28.12.2023 Ekonomi
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı
Telefonuna gelen bildirimi görünce şok oldu! Hesabına yanlışlıkla yatan para şaşkınlık yarattı Diyarbakır’da banka hesabına yanlışlıkla 450 bin TL gönderildiğini fark eden Cebrail Çelebi, gizlilik politikası nedeniyle bankadan ulaşamadığı şahsı sosyal medyadan bularak parayı iade etti. Nefsine yenik düşmediğini belirten Çelebi, “Helal rızık işin malına bereket de koyar” dedi.
7.12.2023 Gündem
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi...
6 Aralık İstanbul elektrik kesintisi: Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? İstanbul elektrik kesintisi... İstanbul elektrik kesintisine dari güncel bilgiler elimize ulaşmaya başladı. BEDAŞ'ın yer verdiği duyuruda 6 Aralık 2023 Çarşamba İstanbul'da elektrik kesintisi yaşanak ilçeler açıklandı. Planlı bir kesintinin uygulanacağı ilçeler arasında Fatih, Bakırköy, Bağcılar, EyüpSultan, Beylikdüzü yer aldı. Peki yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? Detaylar haberimizde.
5.12.2023 Gündem
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı
Asgari ücrette son dakika! Ve ilk tarih belli oldu, işte masadaki zam oranı Milyonlarca çalışan merakla bu haberi bekliyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun yapacağı ilk toplantı tarihini duyurdu. Öte yandan Asgari ücret ne kadar olacak? Masadaki rakam belli oldu, işte zam oranı...
1.12.2023 Çalışma Hayatı
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi
Elektrikler ne zaman gelecek, İstanbul'da elektrik kesintisi ne kadar sürecek? 34 ilçede elektrik kesintisi Elektrikler ne zaman gelecek sorusu araştırılıyor. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş, (BEDAŞ) ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş (AYEDAŞ) İstanbul'da 27 Kasım Pazartesi günü elektrik kesintileri uygulanacak ilçe ve sokakları paylaştı. Peki, elektrikler ne zaman gelecek?
28.11.2023 Gündem
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi
SGK harekete geçti! Ödenen paralar faizi ile birlikte geri alınıyor, tespit edildi Son dönemde ölüm aylığı almak için anlaşmalı boşanan kişiler yakın takibe alındı. Kuruma 81 ilden binlerce ihbar geliyor. Genellikle ihbar ve şikayetlerin yakın aile bireyleri tarafından yapıldığı belirtiliyor. Peki boşanılan eş ile birlikte yaşamak istisnasız maaş kesintisi sebebi mi?
27.11.2023 Çalışan Hakları
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek?
(16 Kasım elektrik kesintisi) İstanbul BEDAŞ elektrik kesintisi listesi sorgulama: Kağıthane, Fatih, Küçükçekmece, Başakşehir’de elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs BEDAŞ elektrik kesintisi listesi için aramalar arttı. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruya göre İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. BEDAŞ yayımladığı planlı kesinti programında Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve daha birçok ilçede bugün elektrik kesintisi yaşanacağı görülüyor. Vatandaşlar arama motorlarına yönelerek İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? Sorusunun yanıtını sorguluyor.
16.11.2023 Gündem
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi | Elektrikler ne zaman gelecek? İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) tarafından yayımlanan duyuruyla birlikte, İstanbul'un 22 ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağı açıklandı. Bugün Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Arnavutköy elektrik kesintisi yapılacak ilçeler arasında yer alıyor. İşte 16 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi listesi
16.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi
Türkiye'den İsrail'e Gazze tepkisi Dışişleri Bakanlığı, İsrail Ordusu'nun Gazze'nin kuzeyinde yaşayan Filistinli nüfusa yaptığı uyarıya tepki gösterdi
13.10.2023 Gündem
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi
Bodrum'da 24 saatlik su kesintisi Muğla'nın turistik kenti Bodrum'un 26 noktasında, barajların su alımına kapatılmasının ardından 24 saatlik su kesintisi başladı.
13.10.2023 Yaşam
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kesintisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kesintisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.