Kerimcan Durmaz

Kerimcan Durmaz

Son dakika kerimcan durmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kerimcan durmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kerimcan durmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kerimcan Durmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kerimcan durmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 270 kerimcan durmaz haberi bulunmuştur. Tüm kerimcan durmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti
Gitarist Rob Laakso kanser sebebiyle hayatını kaybetti 'Kurt Vile and The Violators' adlı müzik grubunun gitaristi Rob Laakso, 44 yaşında kansere yenildi.
7.05.2023 Magazin
Ceren Karakoç sosyal medyada gündem oldu! Kerimcan Durmaz dayanamadı
Ceren Karakoç sosyal medyada gündem oldu! Kerimcan Durmaz dayanamadı RTÜK'ün verdiği cezadan sonra gündeme bomba gibi düşen Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ceren Yalazoğlu dergi için verdiği pozları paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. Kerimcan Durmaz pozlara tepkisiz kalmadı.
7.05.2023 Magazin
Hadise'den boşanan Mehmet Dinçerler'den flaş hamle!
Hadise'den boşanan Mehmet Dinçerler'den flaş hamle! Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Hadise ile Mehmet Dinçerler birkaç gün önce boşandı. Magazin gündeminden düşmeyen çiftin tanışma, evlenme ve boşanması yaklaşık bir yıl sürdü. Dinçerler, boşandıktan sonra sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz hamlesiyle şaşırttı.
5.10.2022 Magazin
Ece Erken'e eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını atlatmadan yeni şok!
Ece Erken'e eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını atlatmadan yeni şok! Bir televizyon kanalında yayınlanan programda, Kerimcan Durmaz için iki yıl önce sarf ettiği sözler nedeniyle Ece Erken hakkında 3 yıl 9 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
22.07.2022 Magazin
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! Durumu...
Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz trafik kazası geçirdi! Durumu... Sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz, Yalova'dan dönerken trafik kazası geçirdi. Kazayı hafif yaralarla atlatan Durmaz korku dolu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
10.07.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu!
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu! Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci daha sonra küsmüştü. Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince gündem oldu.
19.12.2021 Magazin
Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz sosyal medyayı salladı!
Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz sosyal medyayı salladı! Türkiye’nin en başarılı modellerinden biri olan Didem Soydan hem paylaşımları hem de açıklamalarıyla gündeme geliyor. Daha önce de iki arkadaşıyla ettiği dansla dikkat çeken Soydan bu sefer Kerimcan Durmaz ile dans edince olay oldu.
5.11.2021 Magazin
Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz'dan sosyal medyayı sallayan dans!
Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz'dan sosyal medyayı sallayan dans! Didem Soydan ve Kerimcan Durmaz'dan sosyal medyayı sallayan dans!
21.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz, Cadılar Bayramı'na özel poz verdi!
Kerimcan Durmaz, Cadılar Bayramı'na özel poz verdi! Kerimcan Durmaz, bir süre önce Türkiye’yi terk ederek Amerika’ya yerleşti. Amerika'da oldukça büyük ve görkemli bir şekilde kutlanan Cadılar Bayramı'nda ünlü fenomen Kerimcan Durmaz'ın paylaşımları damga vurdu.
27.10.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu
İrem Derici: Hayalim gerçek oldu Yıllar önce katıldığı 'Beyaz Show' programında Beyazıt Öztürk’e en büyük hayalinin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde konser vermek olduğunu söyleyen İrem Derici, bu hayalini gerçekleştirdi. Ünlü şarkıcı, açık hava sahnesini dolduran hayranlarına müzik ziyafeti çekti.
29.09.2021 Magazin
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı!
Danla Bilic eski dostu Kerimcan Durmaz'ı kızdırdı! Fenomen Danla Bilic son açıklamasıyla eski dostu Kerimcan Durmaz'dan tepki gördü. Danla Bilic beğendiği erkekler sorulunca bakın ne dedi.
12.09.2021 Magazin
Selin Ciğerci'nin boşanma haberlerine Kerimcan Durmaz'dan şok eden yorum!
Selin Ciğerci'nin boşanma haberlerine Kerimcan Durmaz'dan şok eden yorum! Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'nın boşanma haberlerine ilişkin Kerimcan Durmaz'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Durmaz, "Boşanacaklarını bu kadar dert etmeyin. Yeni koleksiyon geliyordur" dedi.
11.09.2021 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan takipçisine: Benim yüzümden ekstra yanmayacaksın!
Kerimcan Durmaz'dan takipçisine: Benim yüzümden ekstra yanmayacaksın! Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla ABD'ye yerleşen sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, "Allah belanızı verecek" şeklinde yorum yazan bir takipçisine sert çıktı.
28.11.2020 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı!
Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı! Kerimcan Durmaz'dan Selin Ciğerci itirafı!
21.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan olay Selin Ciğerci itirafı
Kerimcan Durmaz'dan olay Selin Ciğerci itirafı Çok yakın arkadaş olan Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci küsmüştü. Herkes bu küslüğün sebebini merak etse de ikiliden herhangi bir açıklama yapmamıştı. Kerimcan Durmaz'dan ilk kez olay olan bir Selin Ciğerci itirafı geldi.
16.11.2020 Magazin
Uğur Akkuş ve Kerimcan Durmaz arasında gerginlik!
Uğur Akkuş ve Kerimcan Durmaz arasında gerginlik! Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş ile sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz arasında gerginlik yaşandı. Durmaz arabasını getiren valeye bağırınca iş insanı, “Sen kimsin? Adam gibi konuş” diyerek fenomenin üzerine yürüdü.
27.07.2020 Magazin
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü?
Caner Çalışır kim, nereli? Benimle Söyle yarışmasında jüri üyesi olan fenomen Caner Çalışır neden öldü? Caner Çalışır öldür mü? Sosyal medyada paylaştığı video içerikleriyle ünlü olan, son olarak Benimle Söyle yarışma programında jüri üyeliği de yapan 31 yaşındaki Cener Çalışır hayatını kaybetti. Caner Çalışır’ın vefat haberini yakın arkadaşları sosyal medyadan duyurdu. Peki, Caner Çalışır kimdir? Caner Çalışır neden vefat etti? İşte tüm gelişmeler…
10.06.2020 Gündem
"Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin"
"Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin" Kerimcan Durmaz’ın ablası Neşe Fişek'in kiralık Rolls-Royce’a “Segment meselesi” diyerek bindirmediği Selin Ciğerci, artık bir Rolls-Royce sahibi...
17.05.2020 Magazin
Kerimcan Durmaz'dan Danla Bilic itirafı!
Kerimcan Durmaz'dan Danla Bilic itirafı! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz kendi gibi fenomen olan Danla Bilic'le aralarının bozulma sebebini açıkladı.
10.05.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kerimcan Durmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kerimcan durmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.