Kemer Country Golf Kulübü

Kemer Country Golf Kulübü

Son dakika Kemer Country Golf Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemer Country Golf Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemer Country Golf Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemer Country Golf Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemer country golf kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 kemer country golf kulübü haberi bulunmuştur. Tüm kemer country golf kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amerikadaniste Golf Cup 2023 ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti
Amerikadaniste Golf Cup 2023 ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti Amerikadaniste, meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Vitrin
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi
Amerikadaniste Golf Cup 2023, ilk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde düzenlendi Meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yapmak amacıyla Amerikadaniste tarafından ilk kez düzenlenen ‘’Amerikadaniste Golf Cup”’ 7 Kasım tarihinde Kemer Country Golf Kulübü'nde gerçekleşti.
8.11.2023 Diğer Sporlar
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu
Turkish Airlines World Golf Cup Turnuvası’nın İstanbul ayağının kazananları belli oldu Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu markası Türk Hava Yolları’nın kendi adıyla düzenlediği ve kısa sürede dünyadaki en önemli amatör golf turnuvalarından biri haline gelen Turkish Airlines World Golf Cup’ın İstanbul ayağı 23-24 Eylül tarihlerinde Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Turnuvaya Türk Hava Yolları’nın kurumsal ve sadık müşterilerinin yanı sıra, iş dünyasından da önemli isimler katıldı.
25.09.2023 Ekonomi
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor
Hyundai Golf Cup tüm heyecanıyla başlıyor Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de düzenlenen golf etkinliklerine sponsor olarak desteklerini sürdüren Hyundai, şimdi de 22-24 Ekim tarihlerinde İstanbul Kemer Country Golf Kulübü’nde sporseverlerle bir araya gelmenin heyecanını yaşıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Futgolf 4. Etap Kemer Country Club’da
Futgolf 4. Etap Kemer Country Club’da Futgolf Gençlik ve Spor Derneği (FGSD) tarafından düzenlenen Ford Futgolf Ligi’nde 2021 sezonunun 4. etabı 11-12 Eylül’de Kemer Country Golf Kulübü sahasında yapılacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası yapıldı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Golf Turnuvası, Kemer Country Golf Kulübü ve Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından düzenlendi.
15.07.2020 Gündem
Golf dünyası Limak Kemer Golf Cup'ta buluşuyor
Golf dünyası Limak Kemer Golf Cup'ta buluşuyor Sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren Limak Holding, golf sporuna verdiği desteği “Limak Kemer Golf Cup “ ile sürdürüyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
MBR Cosmetic Masters'da ödüller sahiplerini buldu
MBR Cosmetic Masters'da ödüller sahiplerini buldu MBR Cosmetics tıbbın sınırlarındaki en iyi cilt bakım markası olarak, golfün en iyilerini bir araya getirdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi
Pegasus Golf Challenge Turnuvası Kemer Country Club’ta 11. kez gerçekleştirildi Pegasus Hava Yolları’nın 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf Challenge Turnuvası, 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde Kemer Country Club’ta gerçekleştirildi. Bu yıl 11. kez düzenlenen turnuva, 14 Eylül Cumartesi günü sabah saatlerinde başladı ve 15 Eylül Pazar akşamı düzenlenen ödül töreniyle son buldu. İki gün süresince keyifli anların yaşandığı Pegasus Golf Challenge Turnuvası’na golf sporunun ve cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.
16.09.2019 Ekonomi
Kemer’de golf rüzgârı esti
Kemer’de golf rüzgârı esti Kemer Country Golf Kulübü’nde iş ve cemiyet dünyasının önemli isimlerini ağırlayan Mesa Golf Cup’ta; Ladie’s Gross’ta Hyun Young Shim, Men’s Gross’ta Selçuk Çetin kazandı.
18.06.2019 Gündem
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek
TFF Başkanı Özdemir: Kurullar değişecek Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, TFF'de yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin ardından Merkez Hakem Kurulu ve Tahkim Kurulu gibi kurulların yeniden atanacağını söyledi.
17.06.2019 TFF 1.Lig
MESA GOLF CUP Turnuvası başlıyor
MESA GOLF CUP Turnuvası başlıyor 14-16 Haziran tarihlerinde Kemer Country Club’daki golf turnuvası gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
11.06.2019 Gündem
Kemer Country Golf Kulübü'nde "Çiftler Turnuvası Heyecanı"
Kemer Country Golf Kulübü'nde "Çiftler Turnuvası Heyecanı" Kemer Country Club Golf Kulübü Kaptanı Erdem Kıramer önderliğinde gerçekleşen turnuvaya resmi handikapı açık olan tüm golfçüler katıldı.
15.04.2019 Gündem
Kemer Country’de ustalar günü
Kemer Country’de ustalar günü Kemer Country Golf Kulübü, iş ve cemiyet hayatının ünlü golfçülerini Kaptanlık Turnuvası’nda buluşturdu
29.10.2018 Magazin
Şampiyonlar belli oldu
Şampiyonlar belli oldu Kemer Country Golf Kulübü’nde dördüncü kez gerçekleşen ‘Turkcell Platinum Golf Challenge’ 19-21 Ekim tarihleri arasında, 300’e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
22.10.2018 Magazin
Kemer'de muhteşem final
Kemer'de muhteşem final Turkcell Platinum Golf Challenge’da ödüller sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor
Golf tutkunları Kemer'de buluşuyor Kemer Kemer Country Golf Kulübü’nde 3 gün boyunca sürecek turnuvada Yıldırım Demirören, Nihat Özdemir, Erhan Kamışlı, Kıvanç Oktay, Cemal Kalyoncu, Hakan Çarmıklı ve Erdem Kıramer gibi ünlü simalar yer alacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kemer Country Club’ta 10’uncu buluşma
Kemer Country Club’ta 10’uncu buluşma Pegasus Hava Yolları’nın 2009’dan bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlediği Pegasus Golf ChallengeTurnuvası, 22-23 Eylül’de Kemer Country Club’ta gerçekleşti
24.09.2018 Magazin
Erdoğan Demirören Golf Cup’ta ödül günü
Erdoğan Demirören Golf Cup’ta ödül günü 8 Haziran'da kaybettiğimiz iş insanı ve Demirören Holding kurucusu Erdoğan Demirören anısına, kurduğu golf kulübünde turnuva düzenlendi. 3 gün süren turnuva sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi. Ödül töreninde bir konuşma yapan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Hedefimiz önümüzdeki seneden itibaren uluslararası bir Erdoğan Demirören Golf Turnuvası düzenlemek. Bunu organize edeceğiz" dedi.
16.09.2018 Gündem
Erdoğan Demirören anısına düzenlenen golf turnuvası sona erdi
Erdoğan Demirören anısına düzenlenen golf turnuvası sona erdi 8 Haziran'da kaybettiğimiz iş insanı ve Demirören Holding kurucusu Erdoğan Demirören anısına, kurduğu golf kulübünde turnuva düzenlendi. Üç gün süren turnuvaya iş, siyaset ve sanat dünyasından çok sayıda kişi de katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erdoğan Demirören Golf Cup başlıyor
Erdoğan Demirören Golf Cup başlıyor BİRBİRİNDEN önemli golf turnuvalarına ev sahipliği yapan Kemer Country Golf kulübü, bu kez çok daha anlamlı bir organizasyon için kapılarını açıyor.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Golfçüler de ‘Birlikte  paylaşalım’ dedi
Golfçüler de ‘Birlikte paylaşalım’ dedi Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleştirilen Texas Scramble Golf Turnuvası’na katılan yarışmacılar Türkiye’nin 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığına da büyük destek verdiler.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Euro 2024’ü birlikte paylaşalım
Euro 2024’ü birlikte paylaşalım Golf dünyasının ünlü isimleri önceki gün ‘Texas Scramble Golf Turnuvası’ ödül töreni kapsamında önceki gün Kemer Country Golf Kulübü’nde bir araya geldi. Takımlar Euro 2024 ev sahipliğine adaylığı için “Euro 2024’ü birlikte paylaşalım” desteği verdi
27.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kemer Country Golf Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemer country golf kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.