Kemal Kerinçsiz

Kemal Kerinçsiz

Son dakika Kemal Kerinçsiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Kerinçsiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Kerinçsiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Kerinçsiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal kerinçsiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 kemal kerinçsiz haberi bulunmuştur. Tüm kemal kerinçsiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dink suikastından 58 yıl hapsi istendi
Dink suikastından 58 yıl hapsi istendi FETÖ’nün firari savcısı Muammer Akkaş’ın Dink cinayeti soruşturması kapsamında ‘resmi belgede sahtecilik’ ve ‘silahlı terör örgütü yönetici olmak’tan 58.5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı
24.02.2018 Gündem
‘Olması gereken buydu’
‘Olması gereken buydu’ Ergenekon Davası’na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin başkanıyken hukuksuzluklara itiraz edince görevden uzaklaştırılan emekli hakim Köksal Şengün yeniden yargılamada alınan kararları VATAN’a değerlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davası yeniden başladı
Ergenekon davası yeniden başladı Yargıtay’ın bozma kararı verdiği Ergenekon davası bugün yeniden görülmeye başlandı. Duruşmada savcı İlker Başbuğ'un yargılamasının durdurulmasını ve yargılama için izin alınmasını talep etti. Öte yandan, Danıştay saldırısı dosyası, Ergenekon davasından ayrılırken, İlker Başbuğ ve 18 sanığın dosyası da davadan ayrılarak Ankara'ya gönderildi. Duruşma 7 Eylül'e ertelendi.
29.09.2021 Gündem
İstihbaratçı polisler hakkındaki iddianamede Ergenekon izleri
İstihbaratçı polisler hakkındaki iddianamede Ergenekon izleri Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, ABD Federal Soruşturma Bürosu FBI'ın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) bazı üst düzey yöneticisine ilişkin bilgi verilmesi talebiyle gönderdiği bir belgeyi yok ettikleri, birini mevzuata aykırı biçimde arşive kaldırdıkları gerekçesiyle aralarında eski Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek'in de yer aldığı 18 eski istihbarat görevlisi hakkında hazırlanan iddianame mahkemeye gönderildi.
29.09.2021 Gündem
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi
Savcı Ergenekon davası dosyasının Ankara'ya gönderilmesini istedi Yargıtayın bozma kararının ardından İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmesine karar verilen 274 sanıklı Ergenekon davasına ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı, dosyanın Ankara'ya gönderilmesini istedi
29.09.2021 Gündem
Dink ailesi AYM’ye başvurdu
Dink ailesi AYM’ye başvurdu Dokuz yıl önce uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in ailesinin avukatları, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın etkili soruşturma yapması ve takipsizlik kararı verilen 24 şüpheliyle hakkında da iddianame düzenlenmesi için Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu...
29.09.2021 Gündem
Hrant Dink Ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu...
Hrant Dink Ailesi, Anayasa Mahkemesi’ne başvurdu... "Hrant Dink suikastında kamu görevlilerinin ihmali olduğu" iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında eski MİT mensubu Özel Yılmaz, eski İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, emekli Tuğgeneral Veli Küçük ve Avukat Kemal Kerinçsiz’in de aralarında bulunduğu 24 kişi hakkında verilen takipsizlik kararına yapılan itiraz reddedildi...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon yoktur!
Ergenekon yoktur! Türkiye tarihinin en kritik davası Ergenekon’da verilen kararlar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay: “Örgüt kabulünde isabet yok. Soruşturma, yargılama ve delil toplama aşamaları yargılama ilkelerine aykırı. Bir kuzudan üç post çıkarılmış”
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da karara doğru
Ergenekon'da karara doğru Ümraniye'deki bir gecekonduda 12 Haziran 2007'de ele geçirilen 27 el bombasıyla başlayan Ergenekon davası, Yargıtay 16. Ceza Dairesi'nin 21 Nisan'da kararı açıklamasıyla 9 yıl sonra karara bağlanmış olacak.
29.09.2021 Gündem
Dink ailesinden takipsizlik kararına itiraz
Dink ailesinden takipsizlik kararına itiraz Hrant Dink suikastında kamu görevlilerinin ihmali olduğu iddiasına ilişkin yürütülen soruşturmada aralarında eski MİT mensubu Özel Yılmaz, eski İstanbul Vali Yardımcısı Ergun Güngör, emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Avukat Kemal Kerinçsiz’in de aralarında bulunduğu 24 kişi hakkında verilen takipsizlik kararına itiraz edildi...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon davasında flaş gelişme
Ergenekon davasında flaş gelişme Yargıtay Ergenekon sanıklarının yurt dışına çıkma yasağını kaldırdı. Başbuğ, Tolon, Eruygur dahil 85 sanığın yurt dışı yasağı kalktı.
29.09.2021 Gündem
‘Ergenekon sanıkları o defterden çıktı’
‘Ergenekon sanıkları o defterden çıktı’ FBI’dan gelen not defteri de Yasa Dışı Dinleme İddianamesi’nde
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan kritik 'Ergenekon' kararı!
Yargıtay'dan kritik 'Ergenekon' kararı! Yargıtay 16. Ceza Dairesi, aralarında Genelkurmay eski Başkanı Başbuğ, Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, CHP milletvekilleri Balbay, gazeteci Özkan'ın da bulunduğu 274 sanıklı Ergenekon davasının temyiz incelemesinin ilk duruşmasını 6 Ekim 2015'te yapacak.
29.09.2021 Gündem
‘Savunma hakkı kısıtlandı hüküm bozulsun’
‘Savunma hakkı kısıtlandı hüküm bozulsun’ Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, Ergenekon davasında usulden bozma istedi...
29.09.2021 Gündem
Elif Şafak'a büyük onur
Elif Şafak'a büyük onur Elif Şafak’ın Türkiye’de çok tartışılan "Baba ve Piç" adlı romanı İtalya’da tiyatroya uyarlandı.
5.03.2015 Kültür Sanat
Alo tanık hattı
Alo tanık hattı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Ergenekon sanıklarına kumpas kurulduğu ile ilgili yürütülen soruşturmada bir hukuksuzluğu daha ortaya çıkardı...
29.09.2021 Gündem
‘Ergenekon kumpas mı’ soruşturması
‘Ergenekon kumpas mı’ soruşturması Ergenekon’da kumpas iddiaları için savcı Mesut Erdinç Bayhan görevlendirildi...
29.09.2021 Gündem
Başbakanlık o dilekçeyi savcılığa yolladı!
Başbakanlık o dilekçeyi savcılığa yolladı! Özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından 5 yıllık tutukluluk süresini doldurduğu için Ergenekon davasında tahliye olan Avukat Kemal Kerinçsiz, 28 Ocak 2014 tarihinde başbakanlığa bir dilekçe ile başvurmuştu.
29.09.2021 Gündem
Kerinçsiz terör savcısına ‘paralel yapı’yı anlattı
Kerinçsiz terör savcısına ‘paralel yapı’yı anlattı Özel yetkili mahkemelerin kaldırılmasının ardından 5 yıllık tutukluluk süresini doldurduğu için tahliye olan Ergenekon hükümlüsü avukat Kemal Kerinçsiz, Başbakanlık İletişim Merkezi’ne (BİMER) dilekçe sunarak kendisi hakkında soruşturma yürüten polis, savcı ve hâkimler hakkında suçlamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'un en masraflıları açıklandı
Ergenekon'un en masraflıları açıklandı ‘Ergenekon’un gerekçeli kararıyla birlikte 5 yıllık masrafı da ortaya çıktı. Karardaki dökümde toplam masraf 317 bin 162 lira 27 kuruş olarak belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da tahliyeler devam ediyor!
Ergenekon'da tahliyeler devam ediyor! Ergenekon Davası’nda tahliye dalgası dün de sürdü. Aralarında emekli generaller Veli Küçük ile Tuncer Kılınç’ın da olduğu 18 kişi tahliye oldu.
29.09.2021 Gündem
Ergenekon’da tahliye yağmuru!
Ergenekon’da tahliye yağmuru! Anayasa Mahkemesi’nin Başbuğ kararının ardından tahliye yağmuru başladı...
29.09.2021 Gündem
İşte tahliye çıkan sanıklar
İşte tahliye çıkan sanıklar - Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan (Cezası ağırlaştırılmış müebbet) - Emekli Albay Levent Göktaş (Cezası 20 yıl 9 ay)- Yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker (Cezası 10 yıl)- Avukat Kemal Kerinçsiz (Cezası müebbet hapis)- Danıştay saldırganı Alparslan Arslan (Cezası 2 ağırlaştırılmış müebbet ve 90 yıl) - Eski Özel Harekatçı İbrahim Şahin (Cezası 49 yıl 4 ay)- Emekli Albay Dursun Çiçek (Cezası 16 yıl) - Orgeneral Hasan Iğsız (Cezası 10 yıl)- Emekli Tuğgeneral Alaattin Sevim (Cezası 10 yıl)- Emekli Orgeneral Şener Eruygur (Cezası 10 yıl)- Teğmen Mehmet Ali Çelebi (Cezası 16...
29.09.2021 Gündem
Ergenekon'da art arda tahliyeler!
Ergenekon'da art arda tahliyeler! "Ergenekon" davasında mahkeme, Doğu Perinçek'in tahliyesine karar verdi. Böylece gün içerisindeki tahliye sayısı 19'a yükseldi. Veli Küçük'ün de aralarında olduğu 7 sanığın tahliye talebi ise reddedildi. Tahliye edilen emekli Albay Levent Göktaş, Kemal Kerinçsiz, Sedat Peker, İbrahim Şahin, Doğu Perinçek, Hasan Iğsız ve Yalçın Küçük cezaevinden çıktı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Kerinçsiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal kerinçsiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.