Kemal Ekmekçi

Kemal Ekmekçi

Son dakika Kemal Ekmekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Ekmekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Ekmekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Ekmekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal ekmekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 kemal ekmekçi haberi bulunmuştur. Tüm kemal ekmekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gizem Karaca'dan bikinili poz! Sosyal medyada beğeni topladı
Gizem Karaca'dan bikinili poz! Sosyal medyada beğeni topladı Uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren Gizem Karaca, 2017 yılında Kemal Ekmekçi ile evlenince İzmir'e yerleşmişti. Ünlü oyuncu, son olarak tatil kareleriyle hayranlarından beğeni topladı.
9.07.2023 Magazin
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı
Gizem Karaca tekne tatilinde! Sörf tahtasıyla keyif yaptı Ünlü oyuncu Gizem Karaca, 2017 yılında işletmeci Kemal Ekmekçi ile evlenmiş daha sonra İstanbul'dan ayrılıp İzmir'e yerleşmişti. Özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmeyen 30 yaşındaki oyuncu, eşi ve arkadaş gurubuyla çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor.
8.06.2023 Magazin
Gizem Karaca değişimiyle herkesi şaşırttı!
Gizem Karaca değişimiyle herkesi şaşırttı! Oyuncu Gizem Karaca evlendikten sonra İstanbul'dan İzmir'e taşınmıştı. Ekranlardan uzak bir hayat kuran ünlü oyuncu makyajlı ve makyajsız halini paylaştı.
7.10.2022 Magazin
Gizem Karaca'nın bikinili pozları dikkat çekti! Yorum yağdı
Gizem Karaca'nın bikinili pozları dikkat çekti! Yorum yağdı İş insanı Kemal Ekmekçi ile 2017 yılında nikah masasına oturan Gizem Karaca, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla tüm dikkatleri üzerine topladı. Karaca, tatilde bikinisiyle verdiği pozları paylaştı, yorum yağdı.
2.07.2022 Magazin
Doğal Gizem Karaca!
Doğal Gizem Karaca! Başrolünü oynadığı projesi final yapan Gizem Karaca, soluğu İzmir’de aldı. 2017’de Kemal Ekmekçi ile hayatını birleştirdikten sonra Ege’ye yerleşen oyuncu, set dışındaki hayatının her alanında doğallığıyla dikkat çekiyor.
25.05.2021 Magazin
Gizem Karaca: Ev kalbinin olduğu yerdedir
Gizem Karaca: Ev kalbinin olduğu yerdedir Üç yıl önce Kemal Ekmekçi ile dünya evine giren ve ardından İzmir'e yerleşen oyuncu Gizem Karaca, yeni pozunu sosyal medya hesabından yayınladı.
23.12.2020 Magazin
Ünlü oyuncuya büyük şok! 135 bin liralık...
Ünlü oyuncuya büyük şok! 135 bin liralık... Oyuncu Gizem Karaca, İzmir’deki evi için 135 bin liralık beyaz eşya seçti ama ürünleri bir türlü teslim alamadı. Dolandırıldığını anlayan oyuncu, kendisini distribütör gibi tanıtan kişiden şikayetçi oldu.
23.05.2019 Magazin
En büyük destek eşimden!
En büyük destek eşimden! Hürkuş: Göklerdeki Kahraman filminin başrol oyuncusu Gizem Karaca, 5 yıldır yargılandığı uyuşturucu davasında hapis cezası almıştı.
24.05.2018 Magazin
Evlenince değişen tek şey soyadım!
Evlenince değişen tek şey soyadım! Geçtiğimiz yıl Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturan Gizem Karaca, “Evlenmek sadece soyadımı değiştirdi. Onun dışında her şey aynı” dedi
6.04.2018 Magazin
Ünlü oyuncudan taciz açıklaması!
Ünlü oyuncudan taciz açıklaması! Ekranların aranan yüzlerinden Gizem Karaca, verdiği röpotajda, "Gençken otobüste tacize uğradığım, bir kadın olarak kendimi koruyamadığım zamanlar oldu" dedi.
31.03.2018 Magazin
‘Gizem’li hareketler
‘Gizem’li hareketler Geçen ay Kemal Ekmekçi ile evlenen oyuncu Gizem Karaca, önceki akşam Cihangir Sur Balık’ta yemekteydi.
19.10.2017 Magazin
Gelinliğinde 3 bin limon çiçeği
Gelinliğinde 3 bin limon çiçeği Geçtiğimiz hafta iş adamı Kemal Ekmekçi ile evlenen Gizem Karaca, Erol Albayrak imzalı gelinliğinin hikayesini anlattı.
29.09.2017 Magazin
Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü!
Sinem Kobal, Gizem Karaca'yı üzdü! 16 Eylül'de işletmeci Kemal Ekmekçi'yle Bodrum'da dünya evine giren Gizem Karaca, bu sezon en çok teklif alan oyuncuların başında geldi.
27.09.2017 Televizyon
Nikah öncesi yatak dansı
Nikah öncesi yatak dansı Gizem Karaca (24), iki yıldır birlikte olduğu işletmeci Kemal Ekmekçi (28) ile önceki akşam Bodrum Nikki Beach Resort’ta 700 kişilik bir düğünle evlendi.
17.09.2017 Magazin
Gizem Karaca'nın yatak dansı olay oldu!
Gizem Karaca'nın yatak dansı olay oldu! Gizem Karaca düğün öncesi nikah şahidi Kerimcan Durmaz ve nedimeleri ile yatakta böyle dans edip eğlendi.
17.09.2017 Magazin
Ünlü oyuncu Gizem Karaca evlendi!
Ünlü oyuncu Gizem Karaca evlendi! Gizem Karaca ile Kemal Ekmekci dünyaevine girdi.
17.09.2017 Magazin
Gerçek ortaya çıktı! Düğünde onların girişi yasak...
Gerçek ortaya çıktı! Düğünde onların girişi yasak... Kemal Ekmekçi ile dünyaevine girecek olan Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı. Davetiyede bir detay dikkat çekti.
8.09.2017 Magazin
İşte Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi!
İşte Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi! Kemal Ekmekçi ile 16 Eylül'de dünya evine girecek olan Gizem Karaca'nın düğün davetiyesi ortaya çıktı.
7.09.2017 Magazin
Gizem Karaca 16 Eylül’de evleniyor!
Gizem Karaca 16 Eylül’de evleniyor! Mayıs ayında sevgilisi Kemal Ekmekçi’yle nişan yüzüklerini takan Gizem Karaca, 16 Eylül’de Bodrum’da bir plajda yapılacak törenle dünyaevine girecek.
1.08.2017 Magazin
Gizem Karaca gelinliğini kendisi çiziyor
Gizem Karaca gelinliğini kendisi çiziyor Yaz sonu iş adamı Kemal Ekmekçi ile Bodrum’da dünya evine girmeye hazırlanan Gizem Karaca, önceki aksam Alaçatı'daydı.
11.07.2017 Magazin
Gizem Karaca balayına çıktı!
Gizem Karaca balayına çıktı! Oyuncu Gizem Karaca ile nişanlısı Kemal Ekmekçi, Bodrum tatiline başladı.
10.07.2017 Magazin
Nişanlı servisi
Nişanlı servisi Eylül ayında nikah masasına oturmayı planlayan Gizem Karaca ve Kemal Ekmekçi çifti önceki Milas Havalimanı’nda objektiflere takıldı.
9.07.2017 Magazin
Teslim oluyorum
Teslim oluyorum Nişanlısı Kemal Ekmekçi’yle evlenmeye hazırlanan oyuncu Gizem Karaca, önceki gün Tuvana Türkay ve kız arkadaşlarıyla Nişantaşı’ndaki Salomanje adlı mekandaydı.
7.07.2017 Magazin
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı!
Gizem Karaca'dan 'intikam' ısırığı! Eylül ayında evlenecek olan Gizem Karaca ile Kemal Ekmekçi, önceki gün Ekmekçi'nin sahibi olduğu Çeşme'deki mekanda stres attı.
28.06.2017 Magazin
Koltuk değneğiyle gelinlik  provasına
Koltuk değneğiyle gelinlik provasına Eylül'de Kemal Ekmekçi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Gizem Karaca önceki gün koltuk değnekleriyle Nişantaşı’nda görüntülendi.
19.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Ekmekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal ekmekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.