Trump'ın başdanışmanı Kellyanne Conway görevini  bırakacak
Trump'ın başdanışmanı Kellyanne Conway görevini bırakacak ABD Başkanı'nın yakın ekibinde 2016 yılından bu yana yer alan Kellyanne Conway, ailesine daha fazla vakit ayırabilmek için bu kararı aldığını açıkladı.
24.08.2020 Dünya
"Beni de taciz ettiler"
"Beni de taciz ettiler" Beyaz Saray danışmanı Kellyanne Conway, gençken cinsel saldırıya uğradığını söyledi. 51 yaşındaki Conway, CNN'e açıklamasında ayrıntı vermeden bir Kongre üyesi tarafından taciz edildiğini ima ederek "Cinsel saldırı kurbanıyım. Bu yüzden cinsel saldırı kurbanlarına çok empati duyuyorum" dedi.
1.10.2018 Dünya
Skandal! 'Trump'ı her savunduğumda duş alasım geliyor'
Skandal! 'Trump'ı her savunduğumda duş alasım geliyor' NBC'de Kellyanne Conway 'in Trump'ı her savunduğunda duş alma ihtiyacı hissettiği söylendi. CNN'i eleştiren Brzezinski, kanalın böyle güvenilmez bir ismi çıkarmaması gerektiğini söyledi.
16.05.2017 Dünya
Danışman gündeme ‘oturdu!’
Danışman gündeme ‘oturdu!’ ABD Başkanı Donald Trump’ın Başdanışmanı Kellyanne Conway’in, geçtiğimiz günlerde Beyaz Saray’da düzenlenen bir toplantı sırasında koltuğun üzerine çıkarak, fotoğraf çekmeye çalışması, özellikle Amerikalılar arasında sosyal medyada gündem oldu.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri