Keçiören

Keçiören

Son dakika keçiören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan keçiören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını keçiören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keçiören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keçiören gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.351 keçiören haberi bulunmuştur. Tüm keçiören haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da iş yeri yangınına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.İvedikköy Mahallesi, 3874'üncü Cadde'de bulunan geri dönüşüm firmasına ait açık alanda saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra Yenimahalle, Keçiören, Sincan ve Etimesgut belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi.
3.04.2024 Vatan TV
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları 2024: Keçiören ilçesinde kim kazandı? 2024 Keçiören belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Keçiören ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Keçiören belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Keçiören ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Keçiören ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Keçiören ilçe seçim sonuçları...
1.04.2024 Gündem
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı?
31 Mart seçiminde adayların sandığından kim birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Adayların sandığından kimler birinci çıktı?
Adayların sandığından kimler birinci çıktı? CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Manisa'da oy kullandığı 1174 No'lu sandıktan CHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek açık ara farkla ilk sırada çıktı. Turgut Altınok'un oy kullandığı sandıktan Mansur Yavaş 1'inci çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sandığından kendi ismi çıkarken, Hamza Dağ'ın sandığında da birinci çıkan isim yine kendi oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na oy kullandığı sandıkta 114, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a ise 126 oy çıktı.
31.03.2024 Gündem
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama
Ankara yerel seçim sonuçları! Mansur Yavaş'tan ilk açıklama Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylarını kullanan vatandaşlar gözlerini şimdi de yerel seçim sonuçlarına çevirdi. Ankara seçim sonuçları da merak ediliyor. Seçimi resmi olmayan sonuçlara göre önde götüren CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Çalışmalarımıza inanan, bizlere güvenen, her zaman yanımızda olan başta Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere önceki dönem başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, partimizin yönetim kademesinden tüm gönüllülerimize kadar herkese, tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Ankara ve ilçe ilçe seçim sonuçları gazetevatan.com'da...
1.04.2024 Gündem
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama
Emeklilere zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 31 Mart yerel seçimiyle ilgili sandık güvenliği endişesinin olmadığını söyledi. İstanbul, Ankara ve İzmir'de güçlü adaylarının olduğunun altını çizen Yılmaz, aday seçiminde çok titiz hareket ettiklerini belirtti. Ekonomik şartların sandığı etkileyebileceğini söyleyen Yılmaz, vatandaşın yönetimden kaynaklanan ve kaynaklanmayan şartları ayırt ederek oy kullanacağına inandığını ifade etti. Emeklilerin zam taleplerine de değinen Cevdet Yılmaz, "Temmuzda yeni bir değerlendirme olacak." dedi.
29.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Keçiören seçim sonuçları 2024: Ankara Keçiören’de kim kazandı? 31 Mart Keçiören yerel seçim sonuçları
Keçiören seçim sonuçları 2024: Ankara Keçiören’de kim kazandı? 31 Mart Keçiören yerel seçim sonuçları Ankara Keçiören ilçesinde yapılan yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanan ve Keçiören Belediye Başkanı olan kişi ile belediyenin hangi partiye ait olduğu merak ediliyor. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen seçim sonuçları gazetevatan’dan takip edilebilecek.
25.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri... Yerel seçimlere sayılı günler kala miting alanları ısındı. Adaylar hemen her gün meydanlara çıkıp sözler veriyor, seçilirlerse yapacakları hizmetleri anlatıyor. Hürriyet, 3 büyük kentin en iddialı adaylarının önemli vaatlerini derledi. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir’e talip başkan adayları ve vaatleri...
21.03.2024 Gündem
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var?
Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti! 21 yıl sonra açıldı: Atatürk Cumhuriyet Kulesi nerede, içinde neler var? Keçiören’de yapımı tamamlanan Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışını gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kulenin Keçiörenlilerin sahip çıkması sayesinde ayakta kaldığını söyleyerek, “Kulemiz aslında başlı başına bir azim abidesidir” dedi. Peki, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş ücreti ne kadar, Atatürk Cumhuriyet Kulesi giriş nerede, içinde neler var?
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristana izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmetçik ile İftar programında konuştu. "Sınırlarımızda bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güçlü ordu vurgusu yaptı ve "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu'ndan KörfezRay müjdesi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı’nı hizmete açtı. Uraloğlu, Kocaeli Kuzey Metrosu’nu 26,8 kilometre uzunluğunda olarak yatırım programına alındığını açıkladı.
17.03.2024 Gündem
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi
AK Parti ABB Başkan Adayı Turgut Altınok'tan CNN TÜRK'te açıkladı! Ankaralılara metro projesi müjdesi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, CNN TÜRK'te seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ankara'ya metro müjdesi veren Altınok, "Metro hattı projemiz 2024 yılı yatırım programına alındı. En kısa sürece gece gündüz demeden çalışılacak. Ankara'yı metro ağları ile öreceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak
Turgut Altınok: Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Ankara, 5 yıldır sessizliğe gömülmüş bir şehir, ıssız bir şehir. Ankara tekrar sanat ve kültürün başkenti olacak" dedi.
9.02.2024 Gündem
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz"
Belediye başkan adayı Turgut Altınok'tan esnafa ziyaret! "Problemleri çözeceğiz" AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara, ormanlar şehri olacak. Ankara, yeşil bir başkent olacak. Ankara, eski parıltılı ve ışıltılı günlerine dönecek. Problemleri çok kısa bir dönemde çözeceğiz" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?
AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir? AK Parti'nin belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından merak edilen isimlerden bir tanesi Ankara Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan oldu. Peki AK Parti Keçiören belediye başkan adayı Zafer Çoktan kimdir?
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara İlçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tanıtıldı. Erdoğan, ATO konferans salonunda gerçekleşen törende açıklamalarda bulundu. Muhalefete eleştiriler yönelten Erdoğan, "Bol bol şov ve tatil yaptılar. Milletimiz bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana milletimizin gönlünde yer etmiştir." dedi.
24.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı?
AK Parti Ankara ilçe belediye başkanları kim oldu? Keçiören, Altındağ, Mamak, Yenimahalle belediye başkan adayları açıklandı mı? AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adaylarını açıklamaya hazırlanıyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi ilçelerin belediye başkan adayları merak konusu oluyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok daha önce açıklanmıştı. Özellikle Yenimahalle, Altındağ ve Keçiören belediye başkan adaylarının merak edildiği aday tanıtım toplantısı yapılacak. Peki AK Parti Ankara ilçelerinde hangi isimleri aday gösterdi? Detaylara bakalım.
24.01.2024 Gündem
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması
AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Altınok'tan 'kentsel dönüşüm' açıklaması AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok, "Ankara'mızın birçok noktasında acilen bir kentsel dönüşüme ihtiyaç var. Şereflikoçhisar'dan geçen fay hattında bir kırılma olursa, Ankara'da çok yıkım ve ölüm olur. Bir de bu binalar eskidi, her tarafları dökülüyor. Ankara'mızın birçok eskiyen dokusunda kentsel dönüşüm planlarımız olacak" dedi. Öte yandan Altınok, "Hızlı bir şekilde tamirini, tadilatını, onarımını yaparak, Ankapark'ı hizmet açacağız" diye konuştu.
23.01.2024 Gündem
Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli, hangi belediyenin başkanı?
Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli, hangi belediyenin başkanı? Turgut Altınok kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine hazırlanan Türkiye'de sandık başına milyonlar gidecek. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için de kıyasıya rekabet yaşanacak. Adı geçen isimlerden birisi de hali hazırda Keçiören Belediye Başkanı olan Turgut Altınok oldu. Peki Turgut Altınok kimdir, kaç yaşında? Turgut Altınok nereli? İşte Turgut Altınok'un hayatı hakkında bilgiler...
18.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi'
Köpeklerin saldırdığı Tunahan yoğun bakımda! 'Yüzde 1 umudum vardı, beşinci günde ‘baba’ dedi' Başkentte sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz’ın annesi Ergül Yılmaz, “Doktorlarımızın sayesinde hayata tutunmaya çalışıyor. İnşallah iyiye gidecek. Sokaklar köpeklerin değil, çocukların” dedi.
11.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Keçiören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keçiören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.