Keban

Keban

Son dakika Keban haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Keban ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Keban haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Keban

haberleri sayfasında son dakika yaşanan keban gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 keban haberi bulunmuştur. Tüm keban haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor
İsrail sazanları karaya vurdu! Nereden nasıl geldiği bilinmiyor Elazığ'da Keban Baraj Gölü'nde artan balık ölümleriyle ilgili başlatılan incelemede, balık türlerinin diğer balık türlerinin yumurtalarını yiyerek çoğalan İsrail sazanı olduğu tespit edildi. Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Kılıç yaptığı açıklamada, kıyıya vuran balıkların kendileri için ortamda olmaması gereken bir balık türü olduğunun altını çizdi.
11.10.2023 Gündem
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi!
Kaybolan balıkçıdan acı haber geldi! Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde teknesiyle Keban Baraj Gölü üzerinde balık avına çıkan ve kaybolan şahıs, yapılan arama faaliyetleri sonucu bulundu.
3.09.2023 Yaşam
Angut kuşu ve 10 yavru, bakımlarının ardından doğaya bırakıldı
Angut kuşu ve 10 yavru, bakımlarının ardından doğaya bırakıldı Tunceli'de bitkin halde bulunan 10 yavru ve 1 erkek angut kuşu, 2 günlük bakım ve beslenmelerinin ardından baraj gölüne bırakıldı. Bir süre sonra da yavruların yanına dişi bir angut kuşu geldi.
31.05.2023 Yaşam
Ankara'da sağanak yağış su baskınlarına neden oldu
Ankara'da sağanak yağış su baskınlarına neden oldu Kahramanmaraş'ta akşam saatlerinde etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Başkentte etkisini artıran sağanak yağış sebebiyle yollar sular altında kalırken, sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı.
12.05.2023 Gündem
Zemin sıvılaşması nedir, deprem için neden tehlikeli ve neden olur? Zeminde sıvılaşma varsa binalar yan mı yatar? Zemin sıvılaşması için alınacak önlemler!
Zemin sıvılaşması nedir, deprem için neden tehlikeli ve neden olur? Zeminde sıvılaşma varsa binalar yan mı yatar? Zemin sıvılaşması için alınacak önlemler!  Elazığ'da 17 Şubat'ta meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından suların çekildiği Keban Baraj Gölü sahasındaki yaklaşık 20 kilometrelik fay hattında yarıklar oluşturan zemin sıvılaşması dron ile görüntülendi. Bina ve kolonlar çok sağlam olsa da zeminde sıvılaşma varsa deprem anında binanın yere batacağı ya da yan yatacağı belirtildi. Söz konusu haberin ardından zemin sıvılaşması hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, zemin sıvılaşması nedir, neden tehlikelidir? Zemin sıvılaşması neden olur? Zemin sıvılaşması için alınacak önlemler nelerdir? 
25.02.2023 Gündem
Elazığlı balıkçılar, olta ile 1.5 metrelik balık tuttu
Elazığlı balıkçılar, olta ile 1.5 metrelik balık tuttu Elazığ’da iki arkadaş olta ile 55 kilo ağırlığında 1.6 metre uzunluğunda turna balığını tuttu.
16.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi
Kaybolan balıkçının cesedi, 58 metre derinlikte tespit edildi Elazığ'da baraj gölünde batan teknedeki balıkçı Yaşar Zariç'in (56) cesedi, 58 metre derinlikte ROW cihazı ile tespit edildi. Ekipler, cesedi çıkarmak için çalışma başlattı.
13.09.2022 Yaşam
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor
Keban Baraj Gölü’nde tekne battı; kayıp balıkçı aranıyor Elazığ’da, Keban Baraj Gölü’nde batan teknedeki 2 kişiden 1'i, sudan kendisi çıkarken, balıkçı Yaşar Zariç (56) kayboldu. Zariç için arama- kurtarma çalışması başlatıldı. 
9.09.2022 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a net mesaj: Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda TEKNOFEST 2022'de açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen, bunun bedeli ağır olur ağır. Yunanistan'a tek cümlemiz var. İzmir'i unutma." dedi.
3.09.2022 Siyaset
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve...
Büyük Marmara depremi kapıda! 7'nin üzerinde deprem bekleniyor, alarm verildi! Bu detay ilk kez ortaya çıktı, ilçeler sıralandı! Büyükçekmece, Alibeyköy ve... Büyük Marmara depremi ile ilgili son dakika açıklaması! Alarm verildi. Uzmanlar yakın bir gelecekte Marmara denizinin içerisinde 7'nin üzerine bir deprem olmasını bekliyor. Depreme karşı hazırlıklar yapılıyor, binalar sağlamlaştırılıyor. Beklenen büyük Marmara depremi nedeniyle İstanbullular oldukça tedirgin. Evlerin riskinin yanı sıra barajlara da özellikle dikkat çekildi. Fay hatları barajların çok yakınında olduğu ya da direk kenarından geçtiği için olası bir deprem durumunda kentte yaşayanlar için oldukça zor bir dönem ortaya çıkabilir. Peki İstanbul barajları büyük depreme hazır mı? Hangi barajlarda zeminde sıvılaşma tehlikesi var? Uzmanlar tek tek açıkladı...
9.07.2022 Gündem
Sezonu 600 TL ile açılan erkenci eriğin kilosu 90 TL'ye düştü
Sezonu 600 TL ile açılan erkenci eriğin kilosu 90 TL'ye düştü Mersin'in Erdemli ilçesinde geçen ay hasadı yapıldıktan sonra 600 TL'den satılan erkenci eriğin kilosu, 90 TL'ye indi.
17.04.2022 Ekonomi
Anne ve kızı evde mahsur kaldı, köylüler yardım istedi! Komandolar kurtardı
Anne ve kızı evde mahsur kaldı, köylüler yardım istedi! Komandolar kurtardı Elazığ'da üzerinde biriken kar nedeniyle sundurmanın çökmesi sonucu evlerinde kızı ile mahsur kalan Elif Edibe Yıldırım'ı (88) jandarma kurtardı. Evin önünde biriken karları temizleyen komandolar, çöken sundurmayı da tamir etti.
3.02.2022 Yaşam
Elazığ'ın neyi meşhur? Elazığ'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri…
Elazığ'ın neyi meşhur? Elazığ'ın en meşhur yiyecekleri ve yerleri… Türkiye'nin doğusunda yer alan kendine has özellikleri ile ön plana çıkan şehirlerden biri de Elazığ olarak ifade edilmektedir. Elazığ gerek yemek kültürü gerekse de tarihi ve doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı turistlerin odağı haline gelmektedir. Mutfak kültürünün oldukça gelişmiş olduğu Elazığ'da normal öğünler dışında kuşluk ve yatsılık adı verilen öğünler de bulunmaktadır.
1.02.2022 Yaşam
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi?
Yarın okullar tatil mi? 21 Ocak okullar tatil mi 2022, var mı, kar nedeniyle tatil olan iller neresi? Kar nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. Okullarla ilgili tatil haberleri peş peşe gelirken, öğrenciler ve veliler ise arama motorları aracılığıyla hangi illerde okulların tatil edildiğini araştırıyor. Yoğun kar yağışları ve soğuk hava nedeniyle 19 Ocak ve 20 Ocak'ta bazı illerde Valilikler eğitim-öğretime ara verildiğini duyurdu. Peki, yarın okul var mı, 21 Ocak okullar tatil mi? İşte kar nedeniyle okulların tatil olduğu iller…
20.01.2022 Eğitim
Ağına takılan balık türünü görünce hayrete düştü! Havyarı 2 milyon lira...
Ağına takılan balık türünü görünce hayrete düştü! Havyarı 2 milyon lira... Son zamanlarda Keban Baraj gölünde görülmeye başlanan Sibirya Mersin balığı bir balıkçının daha ağına takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, şaşkınlık yaşarken, ağa takılan balığı yeniden göle bıraktı.
15.01.2022 Gündem
Tunceli Kent Müzesi, Avrupa Müze Akademisi’nin düzenlediği yarışmada finale kaldı
Tunceli Kent Müzesi, Avrupa Müze Akademisi’nin düzenlediği yarışmada finale kaldı Tunceli’nin binlerce yıllık tarihini yansıtan ve Alevilik ritüellerinin yoğun olarak sergilendiği dünyadaki tek müze olan Tunceli Kent Müzesi, 67 ülkenin başvuruda bulunduğu Avrupa Müze Akademisi’nin (EMA) düzenlediği 'Micheletti Award' yarışmasında finale kaldı.
10.12.2021 Kültür Sanat
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir? Ilısu Prof. Dr. Veysel Eroğlu Barajı ve HES"in açılışı bugün gerçekleşti. Barajın nerede olduğu, yapımına ne zaman başladığı gibi konular da araştırılmaya başlandı. Peki, Veysel Eroğlu barajı nerede? Ilısu Veysel Eroğlu barajı derinliği nedir, Ilısu barajı hangi nehir üzerindedir?
6.11.2021 Gündem
'Ocak-aile ilişkisi'nin binlerce yıllık somut örneği: Kutsal ocaklar
'Ocak-aile ilişkisi'nin binlerce yıllık somut örneği: Kutsal ocaklar Çemişgezek ilçesinde 1968-1974 yıllarındaki arkeolojik kazılarda ortaya çıkarılan ve 5 bin yıllık olduğu tahmin edilen "kutsal ocaklar" ocak-aile kavramının önemini gözler önüne seriyor.
9.09.2021 Kültür Sanat
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü?
Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli? Recep Yazıcıoğlu ölüm nedeni ne, neden öldü? En Genç Vali, Yılın Bürokratı, Süper Vali lakaplarıyla anılan Vali Recep Yazıcıoğlu ölümünün 18. Yılında saygı ve minnetle anılıyor. Peki, Recep Yazıcıoğlu kimdir, nereli, neden öldü? İşte Recep Yazıcıoğlu’nun biyografisi…
8.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bartın-Kurucaşile yolu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 'Toplamda 10 milyon 800 bin lira tasarruf sağlayacak. 2023 hedeflerimizde 2053 ve 2073 vizyonlarımızda ulaşıma büyük önem veriyoruz.' dedi.
14.07.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Keban ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki keban haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.