Kazdağları

Kazdağları

Son dakika kazdağları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kazdağları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kazdağları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kazdağları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kazdağları gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 kazdağları haberi bulunmuştur. Tüm kazdağları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Türkiye'nin en önemli bölgelerinden Kazdağları'na komando koruması!
Türkiye'nin en önemli bölgelerinden Kazdağları'na komando koruması! Balıkesir'deki orman yangınlarına karşı alınan önlemler artırılıyor. Önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması beklenirken; Balıkesir genelinde yangınlara karşı tedbirler genişletiliyor. Özellikle Kazdağları'nda, önemli bir orman varlığına sahip olan bölgede jandarma komando timleri devreye girecek.
13.07.2023 Yaşam
Kazdağı'nda 2 türü bulunuyor! Bu bitkiyi koparmanın cezası 244 bin lira
Kazdağı'nda 2 türü bulunuyor! Bu bitkiyi koparmanın cezası 244 bin lira Kazdağı Milli Parkı'nda, koruma altında olan ve çiçeği açtıktan 2 hafta gibi kısa bir süre sonra kuruyan şakayıkları koparana 244 bin lira ceza uygulanıyor.
12.06.2023 Yaşam
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı
Depremzedelere döviz ve konteyner tuzağı! Dolandırıcı tam bir suç makinesi çıktı Dolandırıcılar her gün farklı yöntemlerle vatandaşları tuzağa çekiyor. Yaşanan son olayda, sosyal medya üzerinden yardım isteyen depremzedeleri döviz vaadi ile kandırarak hesabına para göndermelerini sağladı. Başka bir olayda ise internete sahte konteyner ilanları veren bir kişinin akılalmaz kaparo oyunu ortaya çıktı.
7.04.2023 Yaşam
Kuraklık alarmı veren Kazdağları'ndan sevindiren görüntü
Kuraklık alarmı veren Kazdağları'ndan sevindiren görüntü Kazdağları’nda son yıllarda yaşanan en kurak kış aylarının ardından kuruma noktasına gelen Han Dere Şelalesi, bahar yağmurları ile birlikte tekrar yüksek su debisine ulaştı.
7.04.2023 Yaşam
Evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü! 'Korktuğu başına geldi'
Evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından öldürüldü! 'Korktuğu başına geldi' Balıkesir’in Edremit ilçesinde Alman asıllı bir kadın, evinin önünde eski erkek arkadaşı tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü. Kadını öldüren şahıs ise olay yerinden kaçıp aynı silahla evinde intihar etti.
12.12.2022 Yaşam
Kazdağlarında çokan orman yangını 3 saatte kontrol altına alındı
Kazdağlarında çokan orman yangını 3 saatte kontrol altına alındı Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağları'nda 2 farklı noktada saat 12.08'da çıkan orman yangını, ekiplerin 19 arazöz, 3 su ikmal aracı ve 3 dozer ile karadan, 3 helikopter ile havadan yaklaşık 3 saatlik müdahalesiyle kontrol altına alındı.
1.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünelleri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, ''Bölgede bölünmüş yol olmayan ana yol kalmadı'' açıklamasında bulundu.
11.10.2022 Siyaset
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?
Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika?  Assos ve Troya Tüneli nerede, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, geçiş kaç dakika? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Peki, Assos ve Troya tünelleri ücretli mi, nerede, açıldı mı? Assos - Troya ( Ayvacık - Küçükkuyu) tünelleri ile geçiş kaç dakika? 
11.10.2022 Gündem
Dev proje açılıyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Dev proje açılıyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki yol ve Assos, Troya Tünelleri'nin açılışını gerçekleştirecek. Dev projeyle birlikte 50 dakika süren yol 5 dakikaya düşmüş olacak.
11.10.2022 Gündem
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor
Yüzde 80 avantajlı fiyat! Talep patlaması yaşanıyor Kuzey Ege'de 30 binin üzerindeki yazlık sayısı ile dikkati çeken Edremit Körfezi'nde, özellikle yerli turistlerin tercihi çadır ve karavan kamplar oldu. Otellere göre ortalama yüzde 80 avantajlı fiyatlarla ilgi gören bu kamplar, Kazdağları ve Madra Dağı'nın eteklerinde turistlere doğa ile iç içe bir tatil fırsatı sunuluyor.
24.07.2022 Ekonomi
Aromaterapi Festivali renkli görüntülere sahne oldu
Aromaterapi Festivali renkli görüntülere sahne oldu Kazdağları eteklerinde bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Aromaterapi Festivali sona erdi. Burhaniye’deki Çiftçi Eğitim Merkezi’nde yapılan festivalin teması 'Tarladan Hasada İyilik, Sağlık, Güzellik’ olarak belirlenmişti. ‘Balıkesir Aromaterapi Festivali’ne; ülkenin dört bir yanından aromaterapi meraklıları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, morun en güzel tonuna hakim lavanta tarlasında, birbirinden güzel fotoğraflar çekildi.
4.07.2022 Kültür Sanat
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek!
Çalışmalar devam ediyor! 50 dakikalık yol 5 dakikaya düşecek! Çanakkale-İzmir kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu arasındaki Kazdağları rampaları geçişinde, bölünmüş yol ve tünel çalışmaları devam ediyor. Bölgede inceleme yapan AK Parti İl Başkanı Naim Makas, "Tünelin açılışıyla, yoğun trafikte, özellikle turizmin olduğu bu aylarda zaman zaman 50 dakika süren yolculuk, 5 dakikaya inecek" dedi.
29.06.2022 Gündem
Ucuz  tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor
Ucuz tatil fırsatı! 100 liradan başlıyor Pandemi nedeniyle son iki yıldır tatil yapamayan pek çok kişi, havaların ısınmasıyla birlikte bütçesine uygun ucuz yaz tatili arayışına girdi. Peki bu yıl Ege ve Akdeniz’in turistik ilçelerinde kamp fiyatları ne kadar? Karavanla tatilin maliyeti ne? Dört kişilik bir ailenin otel tatili ne kadara mal oluyor? İşte en uygunundan pahalısına, her bütçeye uygun tatil alternatifleri.
28.05.2022 Ekonomi
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti!
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti! Yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda 4 araç içinde 17'si askeri personel, 4'ü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol açma ekibi personeli olmak üzere 21 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar için çalışma başlatıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak mahsur kalanlarla telefon bağlantısı kurulduğunu 21 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Karda mahsur kalan 21 kişiye ulaşmak için ekipler son 500 metreye ulaştı. Kurtarma ekipleri son 500 metrede 3 metre yüksekliğinde kar duvarı ile mücadele ediyor. MSB, "Hava Kuvvetlerimiz tarafından bir arama-kurtarma helikopteri görevlendirildi" açıklamasını yaptı.
9.02.2022 Gündem
MSB: Mahsur kalan 17 asker ve 4 belediye personeli için helikopter görevlendirildi
MSB: Mahsur kalan 17 asker ve 4 belediye personeli için helikopter görevlendirildi Milli Savunma Bakanlığı, Balıkesir'in Edremit ilçesi Kazdağı Milli Parkı'nda kar yağışı ve tipi nedeniyle araçlarında mahsur kalan 17 asker 4 belediye işçisinin kurtarılması için arama- kurtarma helikopteri görevlendirildiğini açıkladı.
9.02.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler Çanakkale'de, Kazdağları’ndaki geçişi 35 dakikadan 5 dakikaya düşürecek Ayvacık T-2 Tüneli 'Işık Görme' programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kuru iftiralar, ayak oyunları, bizi yıldıracak olsaydı bu yola baş koymazdık. Bizi yolumuzdan bu kirli oyunlarla döndüremezler. Bu iftiralarla ve iftiracılarla nasıl millet önünde hesaplaştıysak şimdi de öyle yapağız. Yolumuza da devam edeceğiz” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Tezgahlara indi! Kilosu 50 lira
Tezgahlara indi! Kilosu 50 lira Yağmurlarla birlikte Kazdağları’nda yetişen mantarlar yöre insanının geçim kaynağı olmaya devam ediyor.
30.11.2021 Ekonomi
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’
Assos’ta hafriyat skandalı! ‘Plana uygun değil’ Assos Antik Kenti ve Antik Limanı’nda başlatılan kaya ıslah çalışmalarında plan ile uygulama arasında büyük farklar olduğunu belirten uzmanlar yol ve düzlüğün planda olmadığını öne sürdü.
14.10.2021 Gündem
Kazdağları'ndaki orman yangınıyla ilgili flaş açıklama
Kazdağları'ndaki orman yangınıyla ilgili flaş açıklama Son dakika haberi... Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kazdağları Milli Parkı'nda çıkan orman yangını kontrol altına alınırken karadan ve havadan yürütülen çalışmalarla sürüyor. Yangınla ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 'Balıkesir Edremit yangını bugün saat 11.30 itibariyle kontrol altına alındı' dedi.
24.08.2021 Gündem
Kazdağları'ndaki orman yangınında son durum! Hava müdahalesi yeniden başladı...
Kazdağları'ndaki orman yangınında son durum! Hava müdahalesi yeniden başladı... Son dakika haberi... Balıkesir'de Kazdağı Milli Parkı sınırları içerisinde dün sabah başlayan yangın gece boyu devam etti. Gece ara verilen hava müdahalesi ise günün ilk ışıklarıyla birlikte helikopterlerle yeniden başladı. Kazdağı Milli Parkı'nda devam eden yangın, havadan drone ile görüntülendi.
24.08.2021 Gündem
Kazdağları orman yangını söndü mü, devam ediliyor mu? Orman yangını neden çıktı?
Kazdağları orman yangını söndü mü, devam ediliyor mu? Orman yangını neden çıktı? Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları mevkiinde iki farklı noktada orman yangını çıktı. Yangınlara havadan ve karadan müdahale ediliyor.
23.08.2021 Gündem
Kazdağları'nda orman yangını! Ekipler sevk edildi
Kazdağları'nda orman yangını! Ekipler sevk edildi Balıkesir'in Edremit ilçesinin kırsal Kavurmacılar Mahallesi'nin üst kısmında, Kazdağı Milli Parkı'nda çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Bölgeye çevre illerden de takviye arazözler gelmeye devam ediyor. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da bölgeye gelerek incelemede bulundu, yetkililerden bilgi aldı.
23.08.2021 Gündem
Komandolar harekete geçti! Tamamen yasaklandı, çok sayıda vatandaş...
Komandolar harekete geçti! Tamamen yasaklandı, çok sayıda vatandaş... Balıkesir'in Edremit ilçesinde, Kazdağlarına girişler yasaklanırken, komandolar da bölgede devriye görevi yapıyor.
7.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazdağları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kazdağları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.