İnternetten ek iş araştırdı "kaz"a yatırım yaptı
İnternetten ek iş araştırdı "kaz"a yatırım yaptı Adana’nın İmamoğlu ilçesine bağlı Ufacıkören Mahallesinde çiftçilikle uğraşan Bekir Kılınçarslan ek iş olarak kaz çiftliği kurdu. 5 dönüm arazisini kaz çiftliği için kullanan ve 3 yıldır gerçekleştirdiği yatırıma 200 kaz ile başlayan Kılınçarslan, ilk yılında 2 bin kaz üretimi gerçekleştirdi. Bu yıl kaz yumurtası sezonunun başladığını aktaran Kılınçarslan, 10 bin yumurta hedefiyle sezonda 100 bin TL ek gelir sağlamayı hedefliyor.
16.12.2019 Yaşam
Kaz vurgunu! Başkaz kaçtı! 5 milyon TL...
Kaz vurgunu! Başkaz kaçtı! 5 milyon TL... Çiftlikbank’ın ardından bu kez Kazbank dolandırıcılığı ortaya çıktı. “Kaz çiftliği kuracağım” diyerek 1.000 kişiden 20 milyon TL para toplama hedefiyle yola çıkan Ahmet Nurettin Çelik, SPK’ya yakalandı. Çelik’in 250 kişiden topladığı 5 milyon TL’lik hesap donduruldu.
24.10.2019 Gündem
Kaz çiftliğinde istismar iddiasında şok ifade
Kaz çiftliğinde istismar iddiasında şok ifade İstanbul Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi'nde kendisine ait kaz çiftliğinde yurttan kaçan kızları silah zoruyla alıkoyduğu iddiasıyla tutuklanan Abuzer Sayan'ın evinde polis baskınıyla kurtarılan 17 yaşındaki H.K.K.'nın emniyet ifadesi ortaya çıktı. Abuzer Sayan ile kız kardeşi A.K. aracılığıyla tanıştığını söyleyen H.K.K., "Annemle birlikte de onun evinde kalmışlığım var. Çocuklarına bakmam karşılığında beni evinde misafir etti. Ben kimseden zarar görmedim. Kardeşim A.K.'nin, benim ve Abuzer'in birlikte yaşadığımıza yönelik iddiaları yalan" dedi.
28.02.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri