Kaynaşlı

Kaynaşlı

Son dakika kaynaşlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaynaşlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaynaşlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaynaşlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaynaşlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 290 kaynaşlı haberi bulunmuştur. Tüm kaynaşlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor
Bolu dağı tüneli uzatılıyor! Temmuz ayında inşaatı başlıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin heyelanlara karşı güçlendirilmesine yönelik 2. Etap çalışmalarının temmuz ayında başlayacağını açıkladı.
1.05.2024 Ekonomi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi
31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları: Düzce Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Düzce başkan adayları listesi Düzce yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Düzce iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Düzce Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Düzce aday listesi
31.03.2024 Gündem
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Düzce yerel seçim sonuçları 2024: Düzce belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Düzce'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Düzce geldi. Düzce yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Düzce Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Düzce'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. Düzce belediyesi hangi parti? İşte 31 Mart 2024 Düzce yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
Otomobil bariyerlere çarptı: 1 ölü, 1 yaralı Düzce'de, bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü Ömer Faruk Şirin (25) yaralandı, yanında bulunan Yasin Taha Sakarya (21) ise hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı Tüneli yeniden faaliyete geçti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 90 metre uzatılan Bolu Dağı Tüneli'nin açılışını yaparak, "23 kilometrelik kesimde çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Otoyolun Ankara istikametine erişim sağlayan platformunda 3 bin 25 metrelik tünel portalını çelik konstrüksiyon olarak 90 metre uzattık. Tünel portalının uzatılması ile meydana gelebilecek olası bir heyelanın, ulaşımı olumsuz etkilemesinin önüne geçtik. Yine 3 adet viyadükte 5 adet derz değişimi ile derzlerin üzerine sıvı membran uygulaması yaptık" dedi.
7.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bolu Dağı tüneli yenilendi, 90 metre uzatıldı Türkiye'nin ulaşımında büyük yeri olan Bolu Dağı Tüneli'ndeki tadilat sona erdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Otoyolun Ankara istikametinde erişim sağlayan platformda, tünel portalı çelik konstrüksiyon olarak Ankara yönü tünel girişi 90 metre uzatılarak, tünelin toplam uzunluğu 3 bin 25 metreden 3 bin 115 metreye çıkarılmıştır" dedi.
6.11.2023 Ekonomi
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak
İstanbul-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat: 46 gün kapatılacak İstanbul-Ankara arasında ulaşım sağlayan Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı geçişinde, Kaynaşlı-Abant kavşakları arasında 46 gün süreyle onarım çalışması yapılacak.
21.09.2023 Ekonomi
Otomobil, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarptı! Çok sayıda yaralı var
Otomobil, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarptı! Çok sayıda yaralı var Feci kaza! TEM Otoyolu Düzce geçişinde bir otomobilin, Karayolları işçilerini taşıyan kamyonete çarpması neticesinde meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı.
16.07.2023 Gündem
TEM Otoyolu'nda heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapandı
TEM Otoyolu'nda heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönü trafiğe kapandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yoğun yağış dolayısıyla Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara-İstanbul yönünün trafiğe kapandığını açıkladı.
9.07.2023 Gündem
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi)
Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi 2022! Düzce TOKİ kura sonuçları sorgulama (2+1 ve 3+1 ilçe 3 Aralık Düzce TOKİ kura çekimi) Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. TOKİ 250 bin sosyal konut projesinde Düzce ili kurasının devamı bugün yapılacak. Saat 10.00'da başlayan TOKİ Düzce kura çekiminin ardından hak sahipleri kendi isimlerinin çıkıp çıkmadığını araştırıyor. Peki, Düzce TOKİ kura sonuçları nihai isim listesi açıklandı mı, Düzce TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.12.2022 Ekonomi
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama… TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022 Ekonomi
Bolu'da deprem olacak iddialarına açıklama geldi
Bolu'da deprem olacak iddialarına açıklama geldi Düzce, Gölyaka’da meydana gelen 5.9’luk depremin ardından ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı. Uzmanlar, sosyal medyadaki iddiaların aksine Bolu’yu etkileyecek 6 ve üzeri deprem riski olmadığını söyledi.
28.11.2022 Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası! Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022 Gündem
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
Düzce depremi kaç yılında, 12 Kasım depremi ne zaman oldu? 12 Kasım Düzce depremi şiddeti kaçtı, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü? Düzce depreminin yıldönümünde Türkiye genelinde yapılacak deprem tatbikatı 12 Kasım Düzce depremini hatırlatarak, Düzce depremine yönelik araştırmaların artmasına neden oldu. Peki, 12 Kasım Düzce Depremi kaç şiddetindeydi? 12 Kasım Düzce Depremi ne zaman, saat kaçta oldu, kaç saniye sürdü?
12.11.2022 Gündem
Kazada sıkışan TIR sürücüsü, telefonla konuşmaya devam etti
Kazada sıkışan TIR sürücüsü, telefonla konuşmaya devam etti  TEM Otoyolu'nda tavuk eti yüklü TIR, su yüklü kamyona arkadan çarptı. TIR’da sıkışan sürücü yaralandı. Yaralı sürücünün kurtarma çalışmaları sırasında cep telefonuyla konuşması dikkat çekti.
18.09.2022 Yaşam
Korkunç kaza! Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Korkunç kaza! Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Düzce'de, TEM'in Kaynaşlı geçişinde oto kurtarıcıdan yola düşen araca, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı
Oto kurtarıcıdan düşen araca, otomobil çarptı: 1 ölü, 4 yaralı Düzce'de TEM'in Kaynaşlı geçişinde oto kurtarıcıdan yola düşen araca, arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
10.07.2022 Yaşam
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı
Bolu'da, TEM'in İstanbul yönü 32 gün sonra ulaşıma açıldı Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönündeki viyadüklerde derz değişimi çalışmalarının tamamlanmasıyla TEM Otoyolu, 32 gün sonra trafiğe açıldı.
17.06.2022 Gündem
Bir garip olay! Gasbedilince şikayetçi oldu, kendisi de tutuklandı
Bir garip olay! Gasbedilince şikayetçi oldu, kendisi de tutuklandı Düzce'de K.B., bir hafta önce kendisine uyku ilacı vererek para ve altınlarını çalan Ü.A.'nın silah zoruyla 4 bin 700 lirasını gasbetti. Polis tarafından gözaltına alınan her 2 şüpheli tutuklanırken, K.B.'nin yanında bulunan 3 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
1.06.2022 Yaşam
Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak?
Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak? Hasar ve yol üzerindeki çalışmalar sebebiyle geçtiğimiz gün kapanan Bolu Tüneli’nin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Bolu tüneli açık mı, Bolu Tüneli İstanbul yönü kapalı mı? Bolu Tüneli neden kapalı, ne zaman açılacak?
19.05.2022 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı
Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü 35 gün trafiğe kapatıldı Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü, derz değişimi çalışmaları nedeniyle 35 gün trafiğe kapatıldı. Çalışmaların 20 Haziran'da sonlandırılması bekleniyor.
16.05.2022 Gündem
Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapatılıyor
Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapatılıyor Anadolu Otoyolu’nda viyadüklerde yapılacak çalışma nedeniyle Bolu Dağı Tüneli’nin İstanbul istikameti 16-20 Mayıs arasında ulaşıma kapatılacak.
12.05.2022 Gündem
Ece Seçkin annesiyle pozunu paylaştı! 'İkizim'
Ece Seçkin annesiyle pozunu paylaştı! 'İkizim' Şarkıcı Ece Seçkin iddialı tarzıyla olduğu kadar özel hayatıyla da gündeme geliyor. Ece Seçkin son olarak annesiyle pozunu paylaşınca olay oldu. Ece Seçkin kendisine çok benzeyen annesini "İkizim" notuyla paylaştı.
9.05.2022 Magazin
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı?
Bolu Tüneli açık mı, son durum ne? Heyelan nedeniyle kapalı olan Bolu Tüneli ne zaman açılacak, kapalı mı? Bolu Tüneli açıldı mı, kapalı mı? sorusuna sabah saatleriyle birlikte yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Bolu Dağı tünelinin girişinde dün akşam meydana gelen heyelan, yolun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına neden olmuştu. Bolu’da heyelan sebebiyle kapanan Bolu Dağı Tüneli’nde incelemelerde bulunan Bolu Valisi Ahmet Ümit tünelin ne zaman açılacağını aktardı. Peki, Bolu Tüneli ne zaman açılacak, Bolu Tüneli’nde son durum ne?
4.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaynaşlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaynaşlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.