Kaynana

Kaynana

Son dakika kaynana haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaynana ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaynana haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaynana

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaynana gelişmeleri de dahil olmak üzere 383 kaynana haberi bulunmuştur. Tüm kaynana haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi!
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi! Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.
14.04.2024 Magazin
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir?
Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok? Hacer Akıner kimdir, kaç yaşında, sağlık sorunu nedir? Gelinler yarışıyor, kayınvalideler puanlamaya devam ediyor. 30 Ekim 2023 tarihinde Gelinim Mutfakta yarışmasına katılan Kaynana Hacer’in programda neden olmadığı Nursel Ergin tarafından açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta Hacer Kaynana neden yok?
14.12.2023 Televizyon
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay
Gelin, kayınvalidesini bıçakla öldürdü! Kan donduran olay Ankara'nın Polatlı ilçesinde K.D. (29) beraber yaşadığı kayınvalidesi M.D.'yi (65) bıçakla öldürdü.
23.11.2023 Gündem
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu...
İki ay ömrü kalan kaynana için inanılmaz fedakarlık! Umutların tükenmeye başladığı anda gelin hayat oldu... Yaşadığı rahatsızlığı nedeniyle kendisine 2 ay ömür biçilen kaynanaya gelini hayat oldu. Denizli'de yıllardır mücadele ettiği hastalık yüzünden iki aylık ömrü kalan kaynanası için hiç tereddüt etmeden fedakarlık yapan gelin, kaynanasının yeniden yaşama tutunmasını sağladı.
23.11.2023 Gündem
Gelinim Mutfakta gelin Hilal neden diskalifiye oldu? Kaynana Arzu diskalifiye mi oldu?
Gelinim Mutfakta gelin Hilal neden diskalifiye oldu? Kaynana Arzu diskalifiye mi oldu? Gelinim Mutfakta yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Heyecanlı bir günün yaşandığı bugün gelin Hilal ve kaynanan Arzu Acar diskalifiye oldu. Yarışmanın sıkı takipçileri ise "Gelinim Mutfakta Hilal neden diskalifiye oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Detaylar haberimizde.
16.11.2023 Gündem
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu
Yargıtay'dan 'kaynana' kararı! Nafaka kararı bozuldu Yargıtay 2. Hukuk Dairesi’nin, bir boşanma davasında kadına nafaka bağlanmasına yönelik mahkeme kararını, “kadının kaynanasına hakaret ettiği” gerekçesiyle bozduğu ortaya çıktı.
24.09.2023 Yaşam
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 1181. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi?
Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta'nın 1181. Bölümünde en yüksek puanı kime verdi? Nursel Ergin, 1181. Bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi!
31.07.2023 Televizyon
Mutfağa bu sefer kaynanalar giriyor!
Mutfağa bu sefer kaynanalar giriyor! Gelinim Mutfakta 1176. bölüm fragmanı yayında!
7.07.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta'nın 233. hafta yarışmacısı kim?
Gelinim Mutfakta'nın 233. hafta yarışmacısı kim? Kanal D'nin başarılı yarışması Gelinim Mutfakta'nın 1161. bölümde yarışmaya katılan 233. haftasının yarışmacısı belli oldu! İşte yeni yarışmacı: Gelin Suzan Arslan, kaynana Şükriye Arslan.
12.06.2023 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1137.bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1137.bölüm fragmanı yayında! Ezgi ile kaynanası Gönül Hanım arasında yaşanan gerginlik herkesi şaşkın bıraktı!
8.05.2023 Televizyon
Kaynanalar odasında ilginç tartışma yaşanıyor!
Kaynanalar odasında ilginç tartışma yaşanıyor! Gelinim Mutfakta 1133. bölüm fragmanı yayında.
2.05.2023 Televizyon
Tadım ve puanlama sırasında ipler geriliyor!
Tadım ve puanlama sırasında ipler geriliyor! Kanal D'nin sevilen programı Gelinim Mutfakta 1127. bölüm fragmanı ile yayınlandı.
24.04.2023 Televizyon
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok...
Nilgün Belgün takipçilerini geçmişe götürdü: O zaman gelin maaşım yok... Oyuncu Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü.
15.04.2023 Magazin
Gelin kaynana barıştı!
Gelin kaynana barıştı! Victoria Beckham ile gelini Nicola Peltz- Beckham'ın arası uzun süredir açıktı. Victoria Beckham ve gelini arasında süren gerilim sona erdi.
11.04.2023 Magazin
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor Fatih'te intihar ettiği ihbarı yapılan 21 yaşındaki Fatma Narman'ın, ihbarı yapan evli olduğu erkek tarafından vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Narman evde çıplak şekilde ölü bulunmuştu. Fatma Narman'ın eşi Yalçın Narman, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp tutuklandı. Cinayet davasının ilk duruşmasında ise anne Şekra Genç'in sözleri şoke etti. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim?
Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? 4 Şubat Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm konukları kim? Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programının yeni bölüm konukları belli oldu. Her hafta farklı bir konseptle izleyicinin karşısına çıkan eğlence programında bu hafta Erdal Erzincan, Belkıs Akkale ve Sevcan Orhan konuk olacak.
3.02.2023 Televizyon
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi Her şey Mersin'de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olması ile başladı. Yalnızca 17 gün dayanabildi, ailesi yasa boğuldu. Bu süreçte 5 kez kanaması oldu, en son ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktor tarafından özel araçla alınarak ameliyata sokuldu, kısa bir süre sonra ise ailesi büyük bir şok yaşadı.
1.02.2023 Yaşam
İstanbul Boğazı'nda büyük risk! Yüzde 40'ı tehlike saçıyor
İstanbul Boğazı'nda büyük risk! Yüzde 40'ı tehlike saçıyor İstanbul Boğazı'nda geçen yıl 35 bin 146 gemi geçerken yüzde 40'ının tehlikeli yük taşıdığı kaydedildi. Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, "Boğaz'da bir tehlike var. 2022 yılında Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşına rağmen geçen gemilerin sayısı bir önceki yıla göre değişmemiş hatta aralık ayında tehlikeli yük taşıyan gemilerin sayısı arttı. Bu önemli bir işaret" dedi.
1.02.2023 Gündem
Kilosu 160 TL'den satılıyor! Gelin kaynana birlikte iş kurdu
Kilosu 160 TL'den satılıyor! Gelin kaynana birlikte iş kurdu Kilosu 160 liradan satılıyor. Gelir kapısı oldu. Kaynana ile gelin el ele verip aile ekonomisine büyük katkı sağlıyor. İşte haberin detayları...
1.02.2023 Yaşam
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş
'Richie Rich’in büyük vurgunu! Kargo kodları böyle hacklenmiş Dolandırıcılar akılalmaz yöntemler icat ederek, ‘ben kanmam’ diyen vatandaşları dahi ağlarına düşürmeyi başarıyor. Türkiye genelinde organize olan bu çetenin yaptıkları ise akla hayale sığmayacak cinsten. Telefonlara mesajla link gönderdiler, tıklayanın tüm bilgilerine erişip hayatlarını kabusa çevirdiler. İnternet üzerinden kargo takip numaralarına ulaşan çetenin oyunu ise ‘bu kadar da olmaz’ dedirtti. Telekomünikasyon şirketi ve onunla çalışan kargo firmasının ağına sızan çetenin kargo kodlarını nasıl ele geçirdiği de ortaya çıktı.
1.02.2023 Yaşam
Gelinim Mutfakta 1048. bölüm fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1048. bölüm fragmanı yayında! Gülnaz Hanım ağlayarak, gelinlerden Zeynep'i üzmemelerini istiyor!
13.12.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta'nın 206. hafta yarışmacısı kim?
Gelinim Mutfakta'nın 206. hafta yarışmacısı kim? Kanal D'nin başarılı yarışması Gelinim Mutfakta'nın 1026. Bölümde yarışmaya katılan 205. Haftasının yarışmacısı belli oldu! İşte yeni yarışmacı: Gelin Sonay Mozal, kaynana Aynur Mozal.
14.11.2022 Televizyon
Gelinim Mutfakta 1019. Bölüm Fragmanı yayında!
Gelinim Mutfakta 1019. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşanan bir olaydan dolayı gelinler ve kaynanalar büyük panik yaşıyor.
2.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kaynana ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaynana haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.